- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Megjöttek az Endorfy Thock V2 sorozatú klaviatúrái
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Most lomtalanitottam ki egy rakas homemade miniITX hazat a 'csaba, amit meg az elodom reszeltetett valami muszerdobozokbol 5 eve.
Valami noname SFX tap volt belejuk szerelve, ami kozvetlenul 220-rol ment.
Az egesz olyan szeles volt, mint az Epia, mellette az SFX tap.
3.5" Vinyot meg 2 U profil tartotta, ami a haz elolapja meg a hatlapja koze volt csavarozva, az alaplap folott.Eleg viccesen nezett ki a muszerhaz elejen egy nagy zold nyomogomb, mellette egy szem LEDdel
SFX tapot eleg erdekes szerezni, elvileg Gabatech-eknel szokott lenni occsoert ColorShit SFX tap, de az annyira neveddmeg tapmarka, hogy arra inkabb nem mernek gepet kotni, meg ilyen kisfogyasztasut sem.
Elmeletileg kaphato meg a Chieftec DPS300, ha jol latom ~7+fa a nagykerara, csak a beszerezhetosege kerdeses.
Legalabbis amikor 2 eve egyuk ugyfel gepebol kihalt egy SFX tap, akkor nem birtam szerezni, fel Pestet felturtam (kb. 20 nagykerre csorogtem ra...), mire vegre kaptam egyaltalan ColorShitet...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Wise (ex-TransferWise)
- Formula-1
- Milyen SSD-t vegyek?
- Windows 10
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest