Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Nagyon köszönöm, ez kiváló tipp volt, már meg is rendeltem, ez tényleg jó ár.
Chaser: Kösz a választ, akkor már inkább a foxconn háznál maradok, az csak 9-10 ezerbe kerül és van benne 220 V-ról működő full táp. Remélem, kisméretű, mert egészen kicsi dobozba akarom építeni, de majd megkérdezem a boltot.
Ami pedig az 1.3V-os Vcore-t illeti, szerintem nem nagy feladat lecsökkenteni, főleg ha elektroműszerész vagy. Jópár éve vettem egy TUSL alaplapot, szintén letöltőgépnek (Tualatin Celeronnal), most is azt használom (még). A süket Asus csak a Vcore növelését engedélyezte a BIOS-ban, a csökkentését nem, ráadásul a processzor VID lábaival sem lehetett játszadozni, mert a processzor típusa alapján állította be a Vcore-t.
Megkerestem a lapon a feszültségszabályozó IC-t, neten kikerestem az adatlapját. Ennek alapján elcsippentettem rajta a szükséges lábakat és láss csodát, máris sikerült alaposan levinni a Vcore feszültséget. A gép azóta is atomstabilan működik, 100 Mbites hálón tölt le egyszerre 50-60 torrentet is, megy rajta FTP szerver és hasonló finomságok,
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest