Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
válasz
Pretorian06 #730 üzenetére
HI!
buffalo is oke bele a lowcostbol, ill. kingston es crsv is
udv
neduddki
p.s. korabban vki szidta a kigston 533ast hogy az nem
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
na mgjottek a le1200asaim kivacnis vagyok hogy viszonyul az aprosagokhoz:- ))
udv
neduddki
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
semprion 1200asom meg nem volt /multkor majdnem, de inkabb egy 4850e lett:- )))/, de a 754es 3k+os Semprin bucira teszi az biszto snapi hasznaltban
udv
neduddki
mod: fogyasztas a 3k+rol aszem beirtam a mennyti fogyaszt epen totyikba, mongyuk ez szummat szmaoltam ups es 15"tft-val
-
neduddki
nagyúr
HI!
de nehez ma a felfogasod:- )))
van egy osszerakott gep egy dh153-ban bedobozolva az szoba sarkaba lerakva a sor vegere
aki pedig osszedobta azt max annyira lattam amig a kezmeb nyomta es rohant tovabb /es Ot sm kulonosebben erdekli mejjik hanm csak hogy eppen mejjik vot keznel:- )/, de mint ma kifejtettem nem tok mind1???:- )))udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
na megyutt a dh153as hazikos
udv
neduddki
p.s. ma csak azt ken tunni hogy sima van 2es van-e benne:- )))
-
neduddki
nagyúr
válasz
Balamber #557 üzenetére
HI!
chs:- )
csak normalis ocso tapot nem latok, tehat az mindekepp expert, egyutt 8,5 vagy hrp /mi a franc van az arlistaval?:- (/udv
neduddki
mod: ha G-s halo lenne a d201-en akkor mar azon menne otthon a kozosadatbazisu abev:- ) foleg amijjen elbiorzasto sebessegeket meslenk a nas tutajok:- ( szerintem is ez a jobbik megoldas
-
neduddki
nagyúr
válasz
durkonorbi #552 üzenetére
HI!
majd ha kvazar-bna is megjelenik addig en meg varok:- )
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
#95590400 #549 üzenetére
HI!
ki kene merni, mert vang glc-s es pnf-es d201esem is oszt kiderlne:- )
amugy max leadas elotti hpq cerkaimbol kiszedem a ventiket az osszes szellozest kivagom es az /ijjesmire felretett/ aranyozott enermax ventiracsok lesznek a udvozitok:- ))) /meg jo hogy a dragoomban akartma ezt megcsinlani de hat elmaradt, igy msot a lehetoseg fenn ell:- )/
de az is lehet hogy a hpq-bol csinlaok vmit, mert az is egy folotteb kellemes haz /aszem amik mostanab nkikopnak a 325os koddalk futottak vmikro: ezek 1.8 es 2.4 cerkak nalam/udv
neduddki
p.s mongykk egy gb g-power lite-om hatha meg jo lesz vmire:- )))
-
neduddki
nagyúr
válasz
durkonorbi #547 üzenetére
HI!
hat szeritnem en ott leszek az utolsok koztt akik errol biszpotast tudnak:- ))) /a ket hete nalamledzo gb 78-ra se vot idom meg rznezni, nem hogy meg osszerani:- (/
amugy aszontma par eve, hogy akkor csinalok a nappaliba gepet ha kigyunnek a 20w-os core2es izek:- )udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
#95590400 #545 üzenetére
HI!
en egy regi hazat akarok meretre vagni /csak idot kell tanani ra/ 300as pnf-val sata-s scorpio-val es korberakva alalapszivacsval, habar egy 780G miniITX-be vetett remeny nem sietet annyira:- )))
wifi kartya es dvd majd csak tanalom vhol a kupacben:- ) /de inkabb mazzagolom/udv
neduddki
mod: jo hogy mondod a w-ot, mar hanyszor elhataroztam, hogy kimerem hogy mit esznek ezek joiszagok, de midig elmaradt:- (
-
neduddki
nagyúr
HI!
mivel van bolt megettem:- )))
udv
neduddki
mod: amugy nalm ezk a dogok az apszolut low cost joszagok, aszem tan ez lesz az elso uj hazas az osszes tobbi vmi szutyok bontotta kerult, de kezm szettarva ha ez az igeny, egy rendes apro hazba szvesebben adnam en is, de akinek ez kell a budos eleteb en fogja azt megfiztni :- (
nyunyu: hat ha tarcsa az intel-intel hagyomanyoakt akkor egyszer osszerakja az ember oszt evekig nemlassa:- )
-
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki #505 üzenetére
HI!
ma nem fert be:
meglepodve olvasom a gondokat nalam nem vot sok gebac /pedig igen sokaig ockodtam a intel-sis ombotol, fojjamatos sis-es keserveim miatt <alaplapok, laptoptok> (fsc p300as gepekben van ojjan sis-em amivel nem vot tul nagy szivasom, de azok is latvanyosan lasabbak az intelkenel irodai izekben)/, most az gondolkodom, hogy mi volt telepiteskor, gyakorlatilag 2 telepitesem volt /hekklet (beirt kodok es kiszedett progik) campus xpsp2/ a tobbit pqdi5-val pakoltam at a tobbire es az volt a poen, hogy tok nem erdekelte, hogy sima vagy 2-es gepre masoltam at /van ojjansom amikor install gly-re majd pqdi5>gly2-re, majd 2 nap mulva tovabb pqdi5val egy harmadik sima gly-ra/ nekemnetrol van az osszes driver meghozza az intel honlaprol az aktualisan legutolsoudv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
Nekem k8as es k9es integralt via-kbol /k8m800 ill. 890/ van egy rakas es azt kell mongyam folotteb es kellemesen meg vagyok elegedve veluk nem egy sebessegbajnokon /nforce 3 250tol simankaopnak egyforma procval (pl. kedvenc semp3400+)/ de stabil es jo strapabiro irodai konfigok vannak beloluk, en csak azert hoztam par d201gly/2 mert eppen nem volt semejjk nagykrben lap amikro sos-ban kellet nagyon ocso gep.
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
Te irtad: "Ma meg akartam rendelni a lapot, de nem volt a nagykerben" erre adtam egy intel disztit a masik meg a Asbis, de nekd nem nagyker kell hanem kereskedo:- ) jovo heten hozatok Nked is kel?
Amugy shtml-bek igaza van:- ) ha nincs eppen fpn akkor nyulok glc-hez /gyakorlatilag az osszec vga nelkuli geobe ezeket rakom/udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
NA akkor bejelntkezem egyik gly2-es geprol:- )
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na en is beszallok a totyikba vegre meg akkor is ha ha aprokat morcosabban, de nem az d201 miatt, lasd: bof
Szoval nalam egy sima 4-5db 2-es es csak 1 passziv es asszem mind kvazarbol
igazat megvalva egy 754es 3.4esnek jobban orulnek ebben a kiszerelesben, de vegulis ezzel si elvagyok es leglabb mindig vanudv
neduddki
mod: nyunyu: koszi elgondolkodom, eddig inkabb egy regi atx haz atszbasan fondorkodtam ,de az otthoni file es nyimiszervernek ez kivalo lesz, csk nahany usb kell ra vagni +ban:- )))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged