- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Plazma TV topic
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Bluetooth hangszórók
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
Végre egy szakértö
Szoval.Feltelepitettem az FLP-t,minden rendben ment,de az elsö elindulás elött kér egy usert és egy passwordot.Na ezek mik? Jelszót kért a telepitésnél,de user nevet nem.Megprobáltam a számitógépnevet megadni,de semmi.Probáltam én azóta sokmindent beirni,de egyiket sem fogadta el.Mit kell ide beirni? -
Ghandi
aktív tag
Sziasztok. Bocsi hogy itt kérdezek ilyet,de lehet itt valaki máq probálkozott Windows XP FLP-vel.Egy kis segitség kellene hozzá.
Szoval valaki már telepitett ilyen oprendszert? -
Ghandi
aktív tag
Ja és közvetlen 220ról müködik.Szerintem a teljesitménye elegendö lenne,de hát csak molex meg flopycsatija van.Szerintetek meg lehet oldani vele?
-
Ghandi
aktív tag
Sziasztok.Nekem van itthon egy kis kiegészitö tápom.Külön perifériáknak gyártották,molex és flopicsatik jönnek ki belöle,olyan 50-60Wos lehet és teljesen passziv.Ezt lehetne ehez az alaplaphoz használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nők, nőügyek (18+)
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Horgász topik
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest