- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Máris kezeli nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Mini PC
- eGPU tapasztalatok
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Úgy konkrétan nekem is vannak dolgok amik nem tetszenek rajta. De még normál i5 lapok közt is olcsó ( idehaza szerintem átlagos árú lesz). Tudom nem mindenkinak van sg05 de mivel nekem az van ezért a hűtés annyira nem foglakoztat ( vagy corsair h50 vagy scythe big shuriken). Egyébként a pwmk azért nem bírhatták mert a srác folyamatosan húzta a procit ( gondolom folyamatosan 4ghz felett meg még isten tudja meddig kergette) ráadásul i7-860-t amire sokan mondják hogy nem tuding bajnok procik mert jelenlegi revízióval sajna magas core vid kell neki ahhoz hogy 4ghz felett stabil legyen és még a ramot is húzta.
Bár in is egy i7-860 szeretnék de nem áll szándékomba tuning rekordokat dönteni. 3,6 ghz körül szerintem elegendő egy 5850 mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Máris kezeli nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- Jövedelem
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs