Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz sasNAXO #57894 üzenetére

A gond nem azzal van hogy kihasználod vagy nem.
    Ha nem használod ki, akkor is felmelegszik, ami kis hőt akkor is el kell szállítani. Ezeket nem úgy tervezik hogy minden melegedő egységről valami hőcsővel elvigyék a meleget, bizonyos belső alkatrészek esetén kell a légáram.
    Viszont ha eredetileg egy erősebb ventire méretezték, egyszerűen a gyengébb venti fuvallata nem ér el oda, ahova kell.
    Majd mint a béka a lassan felmelegített pohár vízben, szépen túlmelegszik és lecsökken az élettartam. Nem minden alkatrésznek csak 1-2 kritikus pontban lévőnek.
    Persze ilyenkor egy szakértőnek 2 perc kicserélnie azt az 1-2 cuccot ami elpukkant mert nem javíthatatlanok, csak kellemetlen.

#57888 Crabface
    Nekem is az a gondom hogy már újként vásárolva is baromi hangos volt az 1000-es EVGA tápegységem, csak hogy kifutó széria volt és ha visszakapom azt az összeget nem tudtam volna ugyanilyen minőségű és teljesítményű egységet venni.

Ráadásul ugye DC vezérlésű 3 pines venti, szal quiet módban, amikor ráakarja adni a 40%-os feszt, mert elérte az 50 fokos hőmérsékletet, nem bír magától elindulni, mert nem lépi át az induláskori áramlöketet. :D
    Ami miatt beragad egy loopba és géppuska ropogást hallok.

Új hozzászólás Aktív témák