- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bezár az Anandtech
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Qkackca #56709 üzenetére
Köszi a linkeket, #Crabface-nek is. Rosszul fogalmaztam: úgy tenném fel, hogy függőleges legyen a ház.
Qkacka: én a D.minivel szemeztem, de ez külsőleg jobban tetszik. Amire én használom (torrent, kicsi office, YT), nekem tökéletes. Ryzen3 5300G, 16Gb, 256 nvme, 2Tb hdd.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gaming notebook topik
- Battlefield 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen autót vegyek?
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- ASUS ROG STRIX B650E-F ÚJSZERŰ - GARIS
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ddr5 ram
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest