- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Teclast Tablet Topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Graphics #52831 üzenetére
Nem a vétel, hanem a használat utáni elértéktelelenedésre gondolok, ha ugyanazokkal a feltételekkel van bárhol olcsóbban, nyilván nem veszem a drágát, csak mi számít ugyannank a feltételnek... Én inkább oda megyek, ahol kevesebb a gond, alza, emag alapból kilőve, bármennyi is az ár, vannak más cégek, ahol korrekten, 5 perc alatt mindent el lehet intézni, pl a firstshop és a microstore is ilyen, mindkettő "kis" cégnek számít, viszont a parkoló az üzlet bejáratától 6m-re van (nem elmenni gond, hanem az idő, amíg pl az alzánál lemész a mélygarázsba, felliftezel, bepötyögöd a számot, sorban állsz, kiadják, visszabattyogsz a lifthez, leliftezel, kioállsz, az simán van 30 perc. Itt meg megállsz, bemész, helló, ezért a cuccért jöttem (vagy kiszállíttatom, és akkor garis gond esetén lesz ugyanaz, hogy pikkpakk megvan minden) és a kezemben van. . Szóval nem azt néztem, hol olcsóbb, hanem hogy annál a cégnél mennyi. De persze a jó kis chieftec fi 03-as gépház nincs sehol, szóval most bajban vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Teclast Tablet Topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest