-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
Ha lesz kedved egyszer és erre jársz (heves megye Pbánya) ugroj el hozzám.
Megmondom neked, mikor kötöd be fordítva az IC kábelemet, amíg cserélgetsz kimegyek vagy nem nézek oda mind1
( fontos szabály, hogy csak az egyiket cserélheted meg, kettővel még nem próbáltam. Eggyel is csak tök véletlen, hogy valami nem stimmel, mire rájöttem, hogy nem figyeltem az irányt. Nehezen akartam elhinni, de hát ha már velem történt meg, csak nem vitatkoztam magammal... meg feleségemmel
)
De! ettől független, ha valaki nem hisz benne, avagy nem hallja ezt, elfogadom, szíve joga így dönteni/érzékelni a világot.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL TRIDENT Z 32 GB DDR4 3200 MHz memória (RGB)
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II alaplap eladó /Garanciás/
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- HyperX DDR4 16GB(2x8GB) 3600Mhz CL17
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest