- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
KillHates
üzenetére
a wlanról egy kis infót dobj pü-ben: sebesség, chip, esetleg kép, antenna is érdekel, a tápról is jöhetnek infók, képek link-ek..
sajna nagyon nem volt még időm foglalkozni vele, HDD-hiányában, de hamarosan rajta sor kerül rá, akkor lesznek hőfokok is, most egy ilyen cooler van rajta [link], dele ilyen magas és van rajta egy visító mókuskerék félredöntve, valami ilyesmi csak kisebb: [link]
CHIPman - újonan $-ból átszámolva 60k körül van, természetesen nem ennyiért sikerült megkaparintani
notiprocit tudsz venni újonan de horror ára van, ebben egy T7400.es volt alapban, de felesleges lett volna akkora teljesítmény nekem, így eladtam és lett helyette a T5500, ez is sok. próbáltam celeron M530-assal, azzal nem indult el..
pedig a 945GM-nek tudnia kell, arra gondoltam, hogy az ipari jelleg miatt csak az pár mikrokód került bele.. van egyébként újabb verziója is, ami már az új 1066-os FSB-s procikat is támogatja..
erősen gondolkodom egyébként valami ULV vagy LV-s procin, de heroin áron mérik őket, pedig egy aranyos passzív cuccnak nagyon örülnék
szóbajött már a vizezés témaköre is, meglátom mit lehet majd kihozni belőle.. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z Neo 2x16GB 3600MHz CL16 Eladó!
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - 99 hó garancia
- BONTATLAN ÚJ DDR5 RAM VÁSÁR - CORSAIR / G SKILL / KINGSTON / 1X24 2X16 2X24 2X32 2X48 DDR5 RAMOK
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
notiprocit tudsz venni újonan de horror ára van, ebben egy T7400.es volt alapban, de felesleges lett volna akkora teljesítmény nekem, így eladtam és lett helyette a T5500, ez is sok. próbáltam celeron M530-assal, azzal nem indult el..
pedig a 945GM-nek tudnia kell, arra gondoltam, hogy az ipari jelleg miatt csak az pár mikrokód került bele.. van egyébként újabb verziója is, ami már az új 1066-os FSB-s procikat is támogatja..