- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Én már megrendeltem ezt a kis szörnyet a jövőre nézve, mikor kidöglik a régi rendszerem(ma jön meg délben). Én már csak ilyen kompakt méretben gondolkodom(mert megfertőztetek és a helytakarékosság nem utolsó szempont), tudom hogy kifuttatják ezt a foglalatot is, de nekem ez megint elég lesz 4 évig vagy tovább. Egy jó kis i5 társaságában, evvel a lappal meg a pluszt is ki lehet hajtani belőle.
Gyiku: Ha érdekel én éppen most válok meg egy asrock a330iontól, ez az az ion ami még nincsen kiherélve. Viszont csak a házat és a lapot tudom adni a ddr3-as memót és a vinyót felhasználtam az i3-ba. Garanciás számlás a cucc ha érdekel írj privátot. Minden tartozékával dobozával kutyafülével. ő lenne az. Hát igen a hd filmekkel nincsen baja ha codecpack nélkül a 4 szükséges dolgot telepíti az ember. Interneten a hd tartalmakkal már küszködik. Egész jól el lehet vele szöszölni, de nagyon nagy türelem kell hozzá mert lassú. De lehet hogy valakinek ez is elég.
Alex123: Most írt vissza a cég, úgy látszik, hogy az ünnepek előtt nem törődtek a dologgal, pedig a rendelést leadtam 16-án
. Most vagyok beszerzés alatt, hétvégére talán megjön a samuel vagy hétfőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Battlefield 6
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Linux kezdőknek
- Projektor topic
- Parfüm topik
- TCL LCD és LED TV-k
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR
- ASRock X670E STEEL LEGEND Alaplap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest