Új hozzászólás Aktív témák

• imibogyo

veterán

válasz tvamos #37599 üzenetére

Nem néztelek hülyének, csak amit leírtál az alapján kódolva volt, hogy nem fog jól működni. Ennyit akartam csak mondani.

Kivncsi lennek, ha neked ott van a szetapp az asztalodon, akkor kiprobaltad volna-e, hogy mit csinal!
    Ha láttam volna értelmét, akkor biztosan. Amúgy, mint a linkelt képen és a háza(i)mon is láthatod (saját kép mindegyik) én is buherátor vagyok, nem kicsit, de feleslegesen nem szeretem túráztatni magam, ha tudom (vagy erősen sejtem), hogy mi lesz a végkifejlet. :P :B

(#37606) lajos75: nálam így alakulnak a fogyasztások a GTX750Ti-vel... :K

(#37608) t72killer: nekem azt hiszem 20k volt anno a teljes szett és csarébe teljesen passzív minden és ciripelés sincs. Szerintem ennyit megért a dolog. Előtte 3 ATX passzív tápot is használtam, de ezekből 2 erősebben, 1 pedig gyengébben ciripelt. Ezért döntöttem az "egyedi tápegység" megoldás mellett és be is vált... ;) És én is a beépített táp híve vagyok. Minden ilyen házam így épült, mert szerintem sincs értelme a minimalizálásnak, ha utána meg 5 új "dobozkát" kell pakolgatnom az asztalon... :B

Új hozzászólás Aktív témák