Hirdetés
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
AxBattler
üzenetére
a 4GB-ot nem tudja kihasználni a kártya (ahol igen ott kevés az FPS, lejjebb véve, meg 2GB is elég), volt előtte 2GB is és semmi FPS előny nem volt.
Alapon használtam, mert amikkel én játszom nem volt értelme húzni.
A 4GB ára felment 75+ eFt-ra, így annyiért adtam el, mint amennyiért vettem (65eFt), és a gtx 950-et 41eFt-ért vettem 2év garral (24eFt a zsebben)
8eFt-ért vettem rá egy értelmes hűtőt, ha eladom simán elmegy a kártya annyiért amennyiért vettem, max 1-3eFt-ot bukok a hűtőn, persze külön külön eladva.
A gtx 950 +150Mhz tuninggal hozza az eddig megszokott FPS értékeket, a gyári hűtője viszont hangos volt.
Meg valaki iszik, valaki dohányzik, én minden hónapban lecserélek valamit a gépben, ebben lelem örömöm
Volt már tökéletes gépem, ami minden szempontból megfelelt nekem, 4hónapig húzta
Új hozzászólás Aktív témák
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Autós topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 3
- Battlefield 6
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- Itt van egy kis Prémium AM4 lapocska! MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI INGYEN FOX
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci+8 gb ddr3
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest