- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Tudom, hogy láma vagyok, de ezt a témát sem értem.
Hogy van ez a PhysX, nem csak nVidia kártyáknál létezik?
Nálam is telepített valamelyik játék egy PhysX demo alkalmazásst, de azt írja,ha indítanám hogy nincs kompatibilis vga.
Mintha olvastam volna valahol, hogy be lehet fogni egy kártyát, mint PhysX kártya, de, hogy hogy azt nem vágom.
Egyáltalán mire jó ennek az "alkalmazása" ?
"Super" effektek és azon felül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Outlaws + Handful of Missions: Remaster teszt
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest