Új hozzászólás Aktív témák

• Cyrin

addikt

Összeállt több mint fél év után az én gépem is. Bár irodai gépnek indult, végül a sors úgy hozta hogy nagyobb teljesítményű lett. Alkatrészek:
    - CM Elite 130 ház (már akkor kinéztem amikor még csak az első képek jelentek meg róla hogy lesz ilyen)
    - Asrock Z97E-ITX/ac alaplap (tuningra nincs szükség de jó áron volt, mint máshol a h97-esek, és azért ez felszereltségben is jobb. A csatlakozók elrendezését kritizálják tesztekben, de a cm 130 házhoz pont jó ez az elrendezés.)
    - Intel i5-4460 (refresh kevésbé melegszik állítólag)
    - Corsair 2x4GB DDR3 1600MHz (ez nem kit, mert tervezett irodai gép lévén először csak 4-et vettem)
    - Samsung 840 EVO 250 Gb SSD (jó áron sikerült újat)
    - Meglévő Samsung 500Gb HDD (NAS van külön)
    - Seasonic G360 táp

Videokártya nem kell, én nem játszok, dvd se, legalább elférnek a táp kábelek a helyén.

Ilyen-olyan ventiket néztem hozzá (PWM-es ház és jobb cpu venti), de jó hogy mindenütt hiánycikk, mert így is jól szellőzik, és meglepődtem milyen csendes minden. Kábeleket sikerült úgy elrendezni, hogy középen a lehetőségekhez mérten szinte semmi sincs, tehát nem lehet gond a szellőzéssel.

Még egyelőre szoftveresen semmi, valamilyen linux megy rá. Soha nem raktam még gépet össze, de sokat olvastam előtte (volt rá időm) és elsőre minden jónak tűnik.

Új hozzászólás Aktív témák