Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• asdddsa

tag

Hali!
    Szerintetek melyiket vegyem?
    [asus][giga]
    Giga mellett az szól a részemről hogy van benne ide csati és akkor nem kell vennem dvd írót, az asus meg passzív és szerintem hűvösebb is.
    Az asus-al nincs tapasztalatom, a gigától meg már van egy pár dologgal pozitív tapasztalatom.
    Eddig [ez] volt, nem is akartam lecserélni, de kaptam rá egy jó ajánlatot viszont ennek is volt hangja(igaz annyira nem zavaró de nem árt ha hangtalan ha 7/24-be megy) és félek hogy a gigának még nagyobb lesz a hangja mert első ránézésre ugyanaz a hűtő és elvileg 13w a TDP-je a D510-nek az N330-nak meg csak 8w volt, ezért gondolom jobban pörögne rajta a venti.
    Max dvd minőségbe fog rajta film menni, azt az előző is tudta úgyhogy ezeknek se fog megkottyanni és ennél úgyse kap megerőltetőbb dolgot.

INWIN BM639-be volt belepakolva, jó szellős, tetején van egy 8cm-s venti. Ha veszem a lapot akkor vagy ugyanilyen ház lessz vagy [ez] esetleg SPIRE PowerCube, Oldalt a szellőzőkre felfogatok egy alacsony fordulatú 8cm-s ventit és meg is van oldva a halk és jó szellőzés

Új hozzászólás Aktív témák