Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Acer Predator 21 X: szürreális
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saturn27
tag
Jah, azt láttam én is, hogy intel kompatibilis. No mindegy, a megfelelő hűtő kiválasztása nem a legnagyobb probléma, majd idővel erre is sort kerítek.
Amúgy jó kis házat faragtál magadnak, grat. Egy pillanatra én is kísértésbe estem, hogy jó lenne belevágni nekem is egy sajátba, csak hát se megfelelő eszközök, se méret adatok nem állnak a rendelkezésemre. Szóval marad a válogatás a már meglévő termékek között...
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Háztartási gépek
- Windows 11
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Itt van egy kis Prémium AM4 lapocska! MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI INGYEN FOX
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- ASRock Z87 Extreme6 LGA 1150 alaplap
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest