- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vajga
tag
Üdv mindenki!
Egy picike, apró mITX-es gépet szeretnék összerakni, óriási tudással!
2 napja olvasgatok ezügyben, ezt a topicot is, de nem sokra jutottam.
A következők lennének fontosak:
-kicsi legyen, mint pl egy beltéri set top box, szeretnék beletenni valami slim bd írót, egy ssd-t, és egy hdd-t adattárnak.
-teljesítményben jó lenne ha hozná egy gamer laptop szintjét (tehát játékra is kellene)
-kicsit idegenkedem attól, hogy plusz APU-t vegyek bele, mert nem tudom mekkora hűtés kell rá stb, így jó lenne ha full integrált lenne. De ha ez nem lehetséges, akkor jöhet az is.Tudnátok nekem tanácsot adni ezügyben? Mik ma a piacon erre a legerősebb megoldások? Én csak józan paraszti ésszel azon gondolkodom, hogy ha egy notebookba bele lehet szuszakolni olyan kis helyre, akkor valahogy csak össze lehet hozni egy ilyen kis gépet.
Bocs ha nagyon nem értek hozzá, és köszönöm előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mini PC
- Formula-1
- Gurulunk, WAZE?!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Valami baja van a tápomnak
- Kompakt vízhűtés
- Robotporszívók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- CORSAIR 16GB Vengeance RGB Pro DDR4 4000MHz CL19 KIT CMW16GX4M2K4000C19
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- MEGÉRKEZTEK! - 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- CRUCIAL 32GB DDR5 5600MHz CL46
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest