Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Hobby elektronika
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én is az Egütől vettem, rohadt drága egy oldal egyébként, de náluk szokott minden lenni egyszerre és raktáron is, egyébként a franc se venné onnan.
Itt azt mondták a többiek, hogy a márkásabb kipuk is elkezdenek rozsdásodni, úgyhogy "normális". Én nem csinálok vele semmit, munkábajárós motor úgyhogy rozsdál ahogy akar, azért pár év kell neki mire átér. Elvileg le lehet kezelni tartósabbra, ha esztétikailag zavaró.Ha ezt tudom ennyire könnyen rozsdásodik akkor elég lett volna egy 15 ezres kínai lemezkipu is, nem ezt megvenni 37 ezerért. Nem is értem miért került ez ennyibe, a tied ami rezós is mégis sokkal olcsóbb. Az enyém mondjuk E jeles, lehet az dobja meg ennyire az árát.
Vagy csak szimplán az Egü áraz így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest