Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • flegga92

    senior tag

    válasz forandor #69361 üzenetére

    Régebben nézegettem az árakat, ennyiért voltak fent. De nagy a szórás van amikor 90k alatt nem találni.
    Amúgy jó árban vettem, egy motorszervizes hozta be a barátnőjének, felújította teljesen, majd a barátnő az utcában taknyolt vele egy hatalmasat és soha többet nem akart a motorra ülni. Aztán megvette egy fényező, 2x ment vele 20 km-t de neki túl gyors volt a babetta után :DDD Pár évet ott is állt nem is volt hirdetve, csak fater a kocsit vitte festeni akkor meglátta és kérdezte nem eladó e. 120e volt 1 új gumival és új akksival (fel se volt savazva).

    Gondolkodok a váltáson mert egyre több ilyen apróbb nyűg van vele, műanyag részek szép lassan törnek el minden szerelésnél. Jelenleg nem mér a km óra és a műszeregységben van a hiba valószínű, mert ha forgatom a spirált az végigmegy, önindító nem jó rajta. Fekete plexi megvan hozzá, de le van törve a füle. Tükör gumidugók hiányoznak.

    Így néz ki a gép élőben csúnyábbak a karcok:



    Ülés nincs kiszakadva, azok csak szöszök rajta.

    Imádom a gépet, annyi mindent lehet bele pakolni, lábtartón a rekesz sör is elfér. Még nagyobb bevásárlást is simán elintézek vele. Az utód az utolsó szériás SR 50 lenne, vagy valami 4 ütemű 125-ös. Csak meg kéne csinálni a jogsit rá, félek, hogy csesztetnének ha "50"-es lenne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák