Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
uffneked
aktív tag
válasz
dtsdexter #66503 üzenetére
Nem tudom, ahogy itt olvasom ezt a hozzászólást, meg visszaolvastam párszázat, kicsit úgy tűnik, hogy túlmisztifikáljátok a dolgokat. Lehet, hogy ez azért van, mert egy idő után belebuzul az ember ebbe is, meg több-jobb-újabb-tuning kell mindenből, lehet, hogy később én is ilyen leszek...
Alapból nem vagyok az a bütykölős fazon, meg tényleg, nekem csak arra kell a robogó, hogy csúcsforgalomban, városon belül közlekedjek... Vidékre autóval megyek, éjszaka autóval megyek, főúton autóval megyek. Nyilván az elején le kell szervizelni, kicserélni/megcsinálni, ami szar, de aztán nem buherálgatnám, ha egyébként elindul, teszi a dolgát.
Elég, ha 55el elcsordogálok (jó, legyen 60, éljünk veszélyesen), nem kell, hogy reflektor legyen az elején, nem fogom széthajtani, rallyzni vele, hátraültetni a 2 mázsás anyóst, nem kell, hogy 4123234 decibellel bőgjön, vagy hogy legyorsuljak bárkit.
Célszerszám kell, ami elvisz A-B, illetve B-A útvonalon napiszinten, stabilan.
Szerk.: Most nézem, hogy én ilyet hajtottam (nem kormányon világítósat), ez mintha durvább cucc lenne... Mondjuk ment is gond nélkül 60 körül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Xbox Series X|S
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Zyxel NAS326
- Politika
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest