- 3D nyomtatás
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: notebookdömping az Acertől
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: AI a grillsütőben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
izisz
senior tag
válasz compi.hu #5211 üzenetére
- fonnyadt, 12V-os táp egy nagy alu asztalhoz -> szerintem rossz a csillagállás
- épp az előbb láttam egy bontós videót, számos alkatrész plexiből van hozzá... (nem csak a vezérlő dobozhoz)
- a váz felépítéséhez csak a profilok végeinél használnak rögzítést (csavar) nincs corner bracket
- ami az én szememet legjobban szúrja, 8-as rudak a Z-re, abból is 4 darab. Ok, a 4 db még lehetne jó, de láttam 8-asokat élőben, remeg az asztal, Z wobble szaga van a dolognak, nem elég masszív a felépítmény
- board: a videón nem láttam a vezérlő IC-t, de a board külsőre majdnem az anet boardja (persze "designed by tronxy" rajta vigyorog...) -> nem túl bizalomgerjesztő, ha még esetleg egy mega chipre sem telt... (egyelőre ez csak spekuláció, nem tudom milyen IC van rajta)
És mindez ~75E. Nem mondom, hogy full rossz, de fenntartásaim vannak vele kapcsolatban.
Ehhez képest egy prusa asztal ugyan mozgatja a tárgyat előre-hátra, de kiindulva a creality-tevo minőségből, személy szerint nem tenném a voksom erre a tronxy gépre (sem), hiába jó áron van.(#5216) blountex: Szerintem az MK3 leginkább a kiforrott FW-el nyer. Power panic? Valahol fentebb pont írtam, hogy hacsak nem pillanatnyi áramkimaradás van, akkor a hajára kenheti a user (talán PLA esetén nem, ha nem fűti az asztalt a user).
A Józsi féle filament szenzor - na az jó húzás, tényleg, azt elfogadnám, amint Marlin beemeli a támogatást.
A Bondtech gear - frankó, de külön is meg lehet venni.
Trinamic driverek - bármikor megvehető és Marlin natívan támogatja (persze még nem minden prusa féle funkciót), egyre jobban. (a board maga viszont számomra kecsegtető)
Számomra a legfrankóbb cuccuk a spéci fűtött asztaluk, hogy régióra bontott melegítés van, amivel szerintem egységesebb hőmérséklet érhető el.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- 3D nyomtatás
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: notebookdömping az Acertől
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN