- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
setup
tag
Melóban vannak egy fejes Ultimaker-ek meg egy 2 fejes Craftbot és ugyan nem ott, abban a szobában dolgozom, de szinte bármelyik nap meg tudnám oldani, hogy ezeken nyomtassak délután, mert bemehetnék oda. Csak szabadidőm nincs erre és az úgy nem megy, hogy ott kezdek el vakarózni, hogy a Blenderrel hogyan is tudom átszerkeszteni az stl-t úgy, hogy közben megy a vonatom. Viszont, ha nem használom elég gyakran, akkor meg két nyomtatás között elfelejtek dolgokat. Ezért gondoltam, hogy kéne itthonra valami játszani, de igazából, ha valami végeredmény nem elég jó, akkor ki tudom nyomni bent is. Max annyi, hogy nem én döntöm el pontosan miből lesz, mert a befűzött filament az ott adott.
Nyomtattam már sokszor én is, de szintezni csak a Craftbotot szinteztem a mellékelt "névjegykártyával". Nekem azzal nem volt gondom, hogy a tálca alatt az a pár csavart beállítsam, de az egy drága gép. Annyit biztos nem szánok az itthonira, meg két fej felesleges is lenne. Egyelőre csak nézegetem a felhozatalt.
Árban a legpontosabb egyértelműen a gyantás, mert ott a kijelző adja a pontosságot, nem a mechanika, így már 50-60 ezer forintért van újonnan kvázi pontos 3D nyomtató. Árban verhetetlen, csak a műgyanta szerintem qrva rákkeltő. Vegyész csajszi chemical mixing-en dolgozott gyártásban és mesélt nekem durva sztorikat. Mélygarázs mögötti pinceszobára gondoltam, ahol csak egy kis ablak van és hát ott szerinte nem kéne gyantás géppel úgy, hogy a födém ráadásul át van ütve, így az ottani légtér a földszinti lakótér légterével egybe van nyitva. Hallgatok rá, mert eléggé vágja én meg kémiából... hát nem én voltam a legélesebb kés a fiókban
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- EliteBook 840 G7 14" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- FireFly Delux Ultra BTF Gamer számítógép (Zsír Új! Számlás! Garanciás!)
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Vadiúj SSD-k!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest