Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
setup
tag
Melóban vannak egy fejes Ultimaker-ek meg egy 2 fejes Craftbot és ugyan nem ott, abban a szobában dolgozom, de szinte bármelyik nap meg tudnám oldani, hogy ezeken nyomtassak délután, mert bemehetnék oda. Csak szabadidőm nincs erre és az úgy nem megy, hogy ott kezdek el vakarózni, hogy a Blenderrel hogyan is tudom átszerkeszteni az stl-t úgy, hogy közben megy a vonatom. Viszont, ha nem használom elég gyakran, akkor meg két nyomtatás között elfelejtek dolgokat. Ezért gondoltam, hogy kéne itthonra valami játszani, de igazából, ha valami végeredmény nem elég jó, akkor ki tudom nyomni bent is. Max annyi, hogy nem én döntöm el pontosan miből lesz, mert a befűzött filament az ott adott.
Nyomtattam már sokszor én is, de szintezni csak a Craftbotot szinteztem a mellékelt "névjegykártyával". Nekem azzal nem volt gondom, hogy a tálca alatt az a pár csavart beállítsam, de az egy drága gép. Annyit biztos nem szánok az itthonira, meg két fej felesleges is lenne. Egyelőre csak nézegetem a felhozatalt.
Árban a legpontosabb egyértelműen a gyantás, mert ott a kijelző adja a pontosságot, nem a mechanika, így már 50-60 ezer forintért van újonnan kvázi pontos 3D nyomtató. Árban verhetetlen, csak a műgyanta szerintem qrva rákkeltő. Vegyész csajszi chemical mixing-en dolgozott gyártásban és mesélt nekem durva sztorikat. Mélygarázs mögötti pinceszobára gondoltam, ahol csak egy kis ablak van és hát ott szerinte nem kéne gyantás géppel úgy, hogy a födém ráadásul át van ütve, így az ottani légtér a földszinti lakótér légterével egybe van nyitva. Hallgatok rá, mert eléggé vágja én meg kémiából... hát nem én voltam a legélesebb kés a fiókban
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo 40 256/8GB Silver 20hó gyári garancia.
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest