- Elég nagy csendben hozza a Bartlett Lake-S CPU-kat az Intel
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- 0,56 literes térfogatú NUC-kal gyarapodott az ASUS portfóliója
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
setup
tag
Melóban vannak egy fejes Ultimaker-ek meg egy 2 fejes Craftbot és ugyan nem ott, abban a szobában dolgozom, de szinte bármelyik nap meg tudnám oldani, hogy ezeken nyomtassak délután, mert bemehetnék oda. Csak szabadidőm nincs erre és az úgy nem megy, hogy ott kezdek el vakarózni, hogy a Blenderrel hogyan is tudom átszerkeszteni az stl-t úgy, hogy közben megy a vonatom. Viszont, ha nem használom elég gyakran, akkor meg két nyomtatás között elfelejtek dolgokat. Ezért gondoltam, hogy kéne itthonra valami játszani, de igazából, ha valami végeredmény nem elég jó, akkor ki tudom nyomni bent is. Max annyi, hogy nem én döntöm el pontosan miből lesz, mert a befűzött filament az ott adott.
Nyomtattam már sokszor én is, de szintezni csak a Craftbotot szinteztem a mellékelt "névjegykártyával". Nekem azzal nem volt gondom, hogy a tálca alatt az a pár csavart beállítsam, de az egy drága gép. Annyit biztos nem szánok az itthonira, meg két fej felesleges is lenne. Egyelőre csak nézegetem a felhozatalt.
Árban a legpontosabb egyértelműen a gyantás, mert ott a kijelző adja a pontosságot, nem a mechanika, így már 50-60 ezer forintért van újonnan kvázi pontos 3D nyomtató. Árban verhetetlen, csak a műgyanta szerintem qrva rákkeltő. Vegyész csajszi chemical mixing-en dolgozott gyártásban és mesélt nekem durva sztorikat. Mélygarázs mögötti pinceszobára gondoltam, ahol csak egy kis ablak van és hát ott szerinte nem kéne gyantás géppel úgy, hogy a födém ráadásul át van ütve, így az ottani légtér a földszinti lakótér légterével egybe van nyitva. Hallgatok rá, mert eléggé vágja én meg kémiából... hát nem én voltam a legélesebb kés a fiókban
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Windows 10
- Autós topik
- BestBuy topik
- Nyaralás topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...