Aktív témák
-
lsc
nagyúr
Tapasztalat ?
A Stalker-hez nekem pl. elég a 256 .
Csak hogy ne a levegőbe beszéljek 256 vs. 512 , néhol számít , de az esetek többségében nem egetverő a változás .[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
Bernyó84
aktív tag
Huhhhh. De jó. Most kicsit megnyugodtam. Akkor maradok az eredeti tervnél. Köszi a segítséget. És a játékok jól mennek rajta? Gondolom azért játszani szoktál .
Gigabyte P35C-DS3R (F12), INTEL C2Q Q8300, Sapphire HD 7790 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance (CMZ8GX3M2A1600C9R), Chieftech 550W, 500GB Samsung SataII 16MB, 2TB Seagate SATA2 7200RPM 32MB
-
Bernyó84
aktív tag
Szia!
Köszi a választ. Akkor azt hiszem, hogy elég a LITE, mert nem kell nekem a pluss játék, meg ilyenenk . Majd töltök én hozzá.
Egyébként pont olyan gépet akarok összerakni, mint a tied, csak P35C DS3R lappal és 256 Mb-os videókártyával. Nincs vele semmi gond? Mert hallottam, hogy az alaplapnak van valami fura hangja. Bár azt írták itt a tesztben, hogy lehet, hogy csak a tesztpéldány ad ki olyan hangot.Az a +20Mhz meg olyan sokat nem számíthat. Legfeljebb, majd megcsinálom én is driverből .
[ Szerkesztve ]
Gigabyte P35C-DS3R (F12), INTEL C2Q Q8300, Sapphire HD 7790 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance (CMZ8GX3M2A1600C9R), Chieftech 550W, 500GB Samsung SataII 16MB, 2TB Seagate SATA2 7200RPM 32MB
-
Dr.Én
veterán
válasz Bernyó84 #8892 üzenetére
Hali
A Litehoz csak drivert adnak meg max egy két kábelt, a fullhoz meg szoktak játékot,drivercd-t meg még sok minden mást.
Szinte mindegyik ugyan az, hütés ugyan ugy ref.hütés mindegyiknél max a körités lehet más a kettö közt.
Az msi annyival másabb hogy a GPU-n +20mhz-t huztak.[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
Bernyó84
aktív tag
Sziasztok! Videókártyát vennék a közel jövőben. Kinéztem egy
Sapphire Radeon HD 3850 256M GDDR3 PCI-E DUAL DVI-I / TVO LITE
és egy
Gigabyte RX385256H-B Radeon HD 3850 256MB PCI-E
VGA-t. Nem tudom, hogy melyiket lenne érdemesebb megvenni. Sok különbség van a kettő között? Mert árban kb 500 Ft van köztük. Illetve a Sapphire-nak van a FULL változata + 4000 Ft-ért. Elég a LITE vagy inkábba FULL? Mi a különbség a LITE és a FULL között ?Van még egy
MSI RX3850-T2D256E-OC ATI 3850 256MB PCI-E
Kártya is, ami kb 3000 Ft-al drágább, mint az első kettő. Ez ugye egy OC darab. Mennyivel lehet, gyorsabb?Megéri azt a plussz 3000-et?
Segítségeteket előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ja egy m,asik dolog
dual dvi-s a kartya es nincsen megszamozva, ezexerint mindegy melyikbe dugom a monitort ugye? -
-
djtoomi
addikt
válasz LGA 911 #8880 üzenetére
Igen, nagy híve vagyok sc-nek, forgad a-val tettem fel alapból, de sc-nél a proci számít nagyon.
Sima terepen, ahol kb 20-30 robotom van, középmagasságból gtx-el kb 35-40fps, 1680x1050-ben, gt@gts-el kb 40-45 fps, ahol kb több ezren vannak, ott a procit nagyon lezabálja, ott gtx-el kb 20fps, gt@gts-el kb 22-23fps.De egy core 2 duo-n is másképpen muzsikál, mint egy quadon, ehhez bika proci kell, minimum 2gb ram, és egy hd3850 is elég neki....Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
gban
veterán
Ismerős venne 10-15k magasságában új PCIe kártyát, a gépe 775-ös 3 Ghz környéki sima cerka.
Merre kezdjen keresgélni, mi lenne ár/érték/gar arányban a legjobb választás?
Néztem hogy az Aquánál igen nagy a választék, gar Asusnál 3 év, Inno 1 év, stb.
Választani viszont nem tudok...
Asus 7300GT 3 év 12k, Inno 1 év 10k,
Asus 8400Gs 11k, Inno 10k,
és ATi-ban is van ezer...
Szóval legyen a legdrágább (15k-ig) 3 év garral, az a legjobb, vagy ennek így nincs értelme?Postázást nem vállalok.
-
törölt tag
ha ezt en elobb tudtam volna...
azt javasoltak a tobbiek, hogy ati 2900 vagy 8600gt...
a sok olvasas es info alapjan jutottam oda, hogy 8600 jobb lesz...
na mindegy, ha csak ez a baja a kartyanak, azt megoldjuk egy ventivel, nem problema
csak mukodjon minden rendesen -
fagy53
nagyúr
válasz #54715584 #8881 üzenetére
Én meg a balt...mind a négy gépemnél.
Jól tanácsolták az aktív hűtést, mert a mai játékokhoz csak az a jó, még így is kínlódni kell sokszor. Nekem a vmoddolt 7600GS idle 43°C-os most, a szintén vmod 2600PRO ugyancsak 43°C a másik gépben. Ezért sok a 60°C egy alapfeszes gépben. -
törölt tag
akkor ugy fogalmazok, hogy nekem gepe elejen ha szembol allok, akkor a jobb oldalat szedem le
egyebkent nem hiszed el, hogy mennyi topicot-hirt-tesztet vegigolvastam vasarlas elott, es mindenhol azt irtak/mondtak, hogy aktiv hutesut kell venni, mert az sokkal jobb - szvsz is - es erre kartyavasarlas utan 1 nappal talalok jo par tobb mint ket napos hsz-t, hogy bizony szar ez a kartyahutes dolog meg tulmelegedes meg minden
en meg azt hittem, ez is olyan kis fasza kartya lesz, mint a 6600gt-m, hiszen az is asus volt es jol is teljesitett stb
no de sebaj, sztem kiprobalom azt a plusz ventit, es majd este meglassuk mire lesz jo -
djtoomi
addikt
válasz LGA 911 #8876 üzenetére
GTS 512 jobb választás.
Nekem volt már GTX-em is, 8800gt-t nemrég adtam el, ami gts órajeleken ment, szóval egyforma volt vele kb, és GT-n vagyi GTS-en jobban fut a f.a.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
fagy53
nagyúr
válasz #54715584 #8875 üzenetére
Nekem pontosan így van......ha fejreállítom.
Olvastam ezt a papír - paszta dolgot még tegnap én is, hihetetlen!
Az viszont valószínűtlen, hogy nálad is ez legyen, mert a gyártók különböznek.
Viszont kezdek örülni, hogy lecsúsztam egy 8600GT-ről annakidején, mert ez a melegedés számomra elfogadhatatlan, pláne ebben a kategóriában. -
LGA 911
tag
válasz Tuco Ramirez #8874 üzenetére
pedig izzasztja őket rendesen
ahol néztem tesztet ott a sima sc alatt is jobb volt a gtxhogy mennyire meleg meg hangos az nem szempont nálam
felrakom a fülhallgatót és bekapcsolom a légkondit...gondolkodom még ma jó lenne döntenem
-
törölt tag
nalam forditva, ha leveszem - gondolom ez neked a masik oldal - oldalat, akkor balra a gep eleje lent egy ventivel befele fuj, jobbra kozepen a gep hatuljan egy venti kifele fuj, es a ketto kozott van a vga felul...
pont ott, ahol a legmelegebb van
de az elozo kartyaval nem is volt nagy gond...
a kartya topicban megtalaltam egy sracot, akinek ellitolag vmi papirdarab volt a borda es a pasztazas kozott es neki is 60 fokos volt alapon a gpu
most irtam neki, hogy pontosan mi a problema es hol tart az ugy, de meg nem valaszolt -
Tuco Ramirez
őstag
válasz LGA 911 #8872 üzenetére
A Forged Alliance-t nem próbáltam, csak az alap SC-t. Mindenesetre nagyon meg lennék lepve, ha megizzasztaná a GTS-t. Ennél jóval hardverigényesebb játékokat is könnyedén visz (még a Crysis-t is, még a GTX-nél is jobban).
Ha minden kötél szakad, 10-15% memóriatuning kapacitás benne van a GTS-ekben.Azt is hozzászámolhatod, hogy a GTS jóval kevesebbet fogyaszt, kevésbé fűti fel a házat és sokkal jobban húzható a GTX-nél. Ha még 5k-val olcsóbban is kapod meg, akkor én biztosan a GTS-t választanám a helyedben.
[ Szerkesztve ]
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
fagy53
nagyúr
válasz #54715584 #8869 üzenetére
Arra voltam kíváncsi, hogy terhelés /load/ alatt mennyi a hőfok. Ez csak akkor érvényes, ha a játék alatt, közben nézed, vagy visszanézed egy időgrafikonon, pl RivaTuner segítségével.
Legegyszerűbben az ATiTool 0.27 béta 3-4-gyel nézheted meg az idle és load hőmérsékletet.
A gépházadat meg én nem értem
Ha leveszem az oldalát, ahonnan hozzáférek a belső dolgokhoz, akkor jobbra az eleje van és balra a hátulja a VGA meg a középvonal alatt van, nálam. -
LGA 911
tag
válasz Tuco Ramirez #8871 üzenetére
szia a forged alliance sokkal jobban eszi a kártyákat mint a sima sc
nem lesz baj a kevesebb és szűkebb mem? -
LGA 911
tag
sziasztok!
ti melyiket vennétek?
8800gts 512mb 65K-ért vadi új leadtek vagy
8800gtx 70k-ért használt asussupreme commandert nyomok 1600x1200-ban és félek, hogy a gts szűk mem-je és a kevesebb ramja meg fogja fogni a kártyát, míg a gtx a tág memmel és 768mb rammal nevetne
döntenem kell segítsetek légyszi!
köszi -
törölt tag
"Nézd meg load=?"
ezt nem ertem mi akart lenni?
nyuztam fel orat flatout 2-vel, es akkor csak 4-5 fokot emelkedett a homerseklet everest szerintfentebb olvastam vki hsz-eben, hogy neki rajtahagytak vmi foliat ezert nem adta at a hot...
de ezt csak este tudom majd megnezni...meg is van a ket hsz a kartya topikjaban egyik es masik
ja es a ventik: ha oldalrol nezem a gepet, akkor balra lent befele hideg, jobbra hatul kifele meleg es a kartya az meg fent van a gep tetejeben...
[ Szerkesztve ]
-
koma106
senior tag
válasz koma106 #8867 üzenetére
Ebbe a gépbe szeretnék beleerőltetni egy MSI RX2600Pro-T2D512Z D2 ATI 2600Pro 512MB AGP kártyát és lecserélni a hűtőventilátorokat (processzor, ház).
http://picasaweb.google.com/ferencib/AsusTerminatorP4533a
Ezért a nagy nyomozás a kártya és a ventilátorok után
[ Szerkesztve ]
-
-
fagy53
nagyúr
válasz #54715584 #8864 üzenetére
Nekem gyanús kicsit a dolog. Elől-hátul ventik vannak a gépedben és 60°C alapon, ez gáz.
Ha passzív lenne még elmegy, de így! Nézd meg load=? és ha 70°C-nál több, akkor szerintem cseréld vissza, mert három napon belül illik kicserélni akárhol vetted.
Mindenképpen 50°C alatt kell lenni, idle.
Egy új VGA-t nem ventikkel kell körbevenni már az első napon!
Valószínű a pasztázásával lehet a gond, de ne foglalkozz vele cseréltesd ki! -
Thomas1
addikt
válasz koma106 #8863 üzenetére
Mondjuk azt leírhatnád, hogy milyen procira...
Papst, YS-Tech, Scythe, Noiseblocker, Noctua. Ezek mind jó ventik, vannak köztük extra halkak is, amiknek még a légszállítása is viszonylag normális.
Ha nem akarsz ennyit kiadni, akkor Glacialtech Silentblade.Procihűtőre CM Hyper TX, ha rámegy a lapodra, vagy AC Frezer. Attol függ milyen lapod és procid van.
monstre: ha ráirányítod a bordára, akkor biztosan fog esni.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
koma106
senior tag
MSI RX2600Pro-T2D512Z D2 ATI 2600Pro 512MB AGP
Erről a kártyáról keresnék bővebb információkat; tesztet vagy véleményeket. Miért nem találni a neten? Ilyet szeretnék venni a kis barebone gépembe, de nem biztos, hogy befér.
Off: a régi processzor hűtőt és ház-hűtőt is lecserélném új, extra csendes jó ár/érték arányú ventikre. Milyen márkák jók most?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
-
Thomas1
addikt
Igen, én sem értettem teljesen a dolgot.
a venti nem lehet nagy, pláne nem 12-es, de a passzív borda lehet nagy.Most már megvan a válasz, 4-es vagy 6-os venti lehet rajta.
monstre: csináld úgy, ahogy Qru javasolja ha tudod, sokat segítene a szellőzésben.
Alapon 60 fok egy picit magas hőmérséklet egy aktívtól.Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
törölt tag
aktiv, eleg nagy huto van rajta, elvileg az rez? a venti csak par centis, talan 4?
en is arra gondoltam, hogy beteszem a nagy ventit, egy 12 centis mar nyomja kifele hatul a hazbol a meleget, egy masik meg a haz elejen befele a hideget, mar csak meg kell valahogy oldanom a harmadik venti felfogatasat...
az, hogy csunya, nem erdekel de nem hiszem, hogy beferne a kartya fole az a venti, mert akkro a hangkartyat ki kene vennem a gepbol majd oldalrol megfujatom
egyebkent hany foknak kene lennie? az elozo 6600gt-m 40-45 fokos volt alap/terheles mellett[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz #54715584 #8858 üzenetére
Tedd alá a 12-es ventit, kicsit ferdén,hogy ne csak a kártyát hűtse, hanem a házból kifelé lökje a meleget.
Thomas1: "bar alapbol 60 fokos, nagy es zajos a venti" ebből én arra következtetnék, hogy aktívja van. De nem egyértlemű szerintem sem teljesen.
#nincsbennetarcsi
-
Thomas1
addikt
válasz #54715584 #8858 üzenetére
Aktív, vagy passzív? Ha aktív, akkor nem tudsz mit csinálni a hangjával, a 8600GT-ken nem állítható a venti fordulat.
Ha passzív, akkor kábelkötegelővel kösd rá a bordára a 12-es ventit, és lesz egy kissé csúnya, de rendkívül hatékony hűtésed.Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
törölt tag
nah, megvettem az asus en8600gt-t 256 mega ddr3-mal
csucs ez a kartya tegnap csomo jatekot kiprobaltam vele es el vagyok hulve
nekem megerte 25-ert
bar alapbol 60 fokos, nagy es zajos a venti...ajanlotok egy venticseret?
van otthon egy felesleges 12 centis ventim, azt is be tudom tenni a hazba hutesnek, az eleg lenne? -
Thomas1
addikt
válasz csusza` #8853 üzenetére
Jah, és gondolom aki még a kiírt áron megrendelte, az megkapta annyiért.
Én anno így jutttam hozzá 26000-ért egy 6800LE-hez, ami ment 12/6-on, és akkor volt a sima Inno 6800 34999 HUF.Szerk: nah, pont egy OFF hsz.-el lettem addikt.
[ Szerkesztve ]
-
djtoomi
addikt
válasz Thomas1 #8851 üzenetére
Valóban annyi volt, még Bagira01-el rendeltünk mi is 1-et, 1-et, neki is megérkezett, ma nekem is, most folyik a tesztelése, 30k alatt volt egy kicsivel, még hétvéégén, hétfőtől emgint több.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
csusza`
senior tag
Akkor 2900pro marad. 35 a pro is meg a 3850 is, de akkor most eldöntetett vala...
köszi srácok! RiszpektMeet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
-
Thomas1
addikt
válasz csusza` #8844 üzenetére
Húzott C2D-vel, és XT szintre húzott 2900Pro-val valóban eléggé a határon mozogna a táp, a 12V-os ága le lenne rendesen terhelve, de szerintem még beleférne.
Húzott Quad és mellette 2 X1950XT-t vitt egy 450-es Corsair, és semmi gond nem volt vele.[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
Thomas1
addikt
válasz #54715584 #8831 üzenetére
Az Asus gyorsabb, de drágább, és még kell rá plussz venti is, ha passzív, de amit linkeltek Galaxy-t 20k körül, az sem rossz, és elvileg az is gyárilag tuningolt verzió, asszem 600-on jár a GPU-ja.
2db 8400-at felejtsd el, nem éri meg SLI-ben.[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz csusza` #8838 üzenetére
Hűtők színén kívül semmi különbség nincsa PRO-nál. Ha 1280x1024 felett játszol vagy sok látványjavítót használnál akkor 2900PRO 512, mert HD3850 256 ramja ma már könnyen elfogy a játékoknál. Viszont jobban fűt a PRO mert 80nm-es (3850 55nm-es) és fogyaszt. Nekem PRO van és nagyon elégedett vagyok vele. Előtte 8800GTS 640-em volt és egyáltalán nem éreztem visszalépésnek a cserét, sőt...
mod: a tápod meg pont elég lenne a PRO-hoz.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
csusza`
senior tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne. Aktuális lett a VGA csere és az idő eléggé szorít, kaptam nagyon jó vga kártya ajánlatokat. 35körül szeretnék venni. 2900pro (512MB. 256bit,) vagy 3850 256MB?
Valamint még azzal vagyok gondban, hogy mi különbség van a "fekete hűtős és a piros hűtős" 2900pro-k között?
köszi: cs`
Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
-
törölt tag
van meg egy hulye kerdesem
ha vennek mondjuk 2 MSI NX8400GS-TD 256MB E PCI-E VGA kártyat es sli-ben hasznalnam, annak lenne ertelme? -
törölt tag
akkor sztem marad aZ Asus GeForce EN8600GT 256MB
Órajel (MHz) : 675 MHz
Memória méret : 256MB DDR3vagy az InnoVision GeForce 8600GT 256MB DDR3
Órajel (MHz) : 540 MHz
Memória méret : 256MB DDR3elobbi 25, a masik akciosan 22...
tudom mar nagyon szorozok, de gondolom a nagyobb orajel jobb... -
Draken
őstag
Kérdésem az lenne hogy, point of view 8800gtx vagy inno3d 8800gts(g92)? ja és a 24" monitor adott.köszönöm!
-
-
törölt tag
-
törölt tag
meg egy kerdes, csomo videokartyanal latom, hogy van TV kimenet, HDTV, DVI (Dual), es megiscsak 3 csatlakozot latok a mellekelt kepen...
most akkor mi van...?
minel tobb kartyat nezek meg, annal jobban elbizonytalanodom, es csomo helyen nem azt irjak ki vagy nem azt a kepet teszik ki, ami kapcsolodik az aruhoz... -
-
Thomas1
addikt
-
Thomas1
addikt
Hmm, ezt a 8800GS-t nem tudom hova sorolni, de ha 1280*1024 a max. felbontás, amivel játszol, akkor egy 256-os 8800GT-vel nem jársz rosszul.
Ez a felbontás fölött már kell a több ram.
A procidon is húzz egy picit, jobban fog teljesíteni.Majd biztosan jön valaki, aki belövi ezt a 8800GS-t, én még nem olvastam tesztet róla.
-
Hoffer
őstag
Hali!
Kérdésem lenne hogy e közül a 3 kari közül melyiket a legérdemesebb megvenni!
Asus 8800GS 384MB
Asus 8800GT 256MB
Gigabyte 3870 512MB
Én ugy gondolom, hogy az ati a legjobb de még a GS is jó lehet csak nem tudom, hogy az jobb e mint a GT!
-
törölt tag
válasz Thomas1 #8810 üzenetére
de akkor ezexerint nem is kell kiszedni belole
egyebkent most hulyenek fogtok nezni de 19" monitorom van 1440*900ban hasznalom...
sztem azert mediumban kellene tudnia rendesen futnia crysisnak, cod4-nek, stb...
az nem baj, ha dx9-ben megy, csak induljon elszerk: talaltam 8600gt kepet, nekem ugy tunik, hogy a dual dvi mellett a tv-out az egy sima s-video kimenet...lehet az mar tudja a hd felbontast?
[ Szerkesztve ]
-
Thomas1
addikt
válasz #54715584 #8809 üzenetére
6600GT SM3.0-t tud, ez Dx9.0c.
8600GT SM4.0-t tud, ez Dx10.Crysis 1024 low-medium beállítással el fog döcögni, sajnos ehhez már keményen kell a 2 magos proci, kihasználja a teljesítményüket.
Crysis-ban úgy tudom, hogy csak Very High beállításkor van Dx10-es megjelenítés, kisebb beállítás esetén Dx9-es shadereket használ.
Vista-ból nem hiszem, higy ki bírnád szedni a Dx10-et.Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
törölt tag
válasz Thomas1 #8807 üzenetére
dx10-es kartyanal lehet allitani, hogy dx10-et vagy 9et hasznaljon?
nekem most vista van, elvileg benne van a dx10
hogy lehet ezeket a dolgokat beallitani?
ha dx10es kartyat veszek, de a geprol leszedem a dx10-et es felteszem a 9-et, akkor ugy fogja hasznalni?
igazabol nem kell olyan hude maximalis minoseg, nekem eleg ha mediumon elfutnak a jatekok, csak induljanak el, mert a crysis nagyon erdekel, viszont mar a kezdovideo bneszaggat minden masodpercben a 6600gt-mel -
-
Thomas1
addikt
válasz #54715584 #8806 üzenetére
Mindegyik 8600GT Dx10-es, az csak elírás. Azonban ezek a kártyák nem elég erősek ahhoz, hogy az újabb játékokat megfelelő sebességben vigyék Dx10-ben, ezért az emberek nagy része Dx9-ben használja őket.
Plussz DX10 csak Vista alatt van.
Galaxy jó kártyákat gyárt, azt is megveheted.
Passzívat nem ajánlok, mert eléggé melegszenek, ha nincs jó házhűtésed, akkor nagyon fel tudnak forrósodni. Ventit rá lehet rakni sima kábelkötegelővel is, de akkor inkább maradj a Galaxy-nál, vagy az ajánlott MSI OC-nál.Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
törölt tag
sziasztok,
tegnap adtatok tanacsot, hogy milyen kartyat erdemes venni
nos megneztem vizeseknel is meg digitaliseknal is
ami tetszene kartya 8600gt, annak a leirasaban csak dx9 szerepel, pedig ddr3 memoria van rajta
innovision es galaxy kartyakat talaltam, ami ddr3 memorias es dx 10-es
jok ezek a gyartok? regen volt inno 3d kartyam, az eleg jol szerepelt, de az mar vagy 5 eve volt
galaxytol meg nem vettem...
megbizhatoak ezek a kartyak?meg egy kerdes: van olyan karttya is, amit megvennek, de passziv hutesu...
le lehet azt a "femlapot" szedni a kartyarol es lehet ra rendes ventit rakni? -
bod101
aktív tag
Köszi mindenkinek meggyöztetek marad a 8800Gt .
1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
Dashes
őstag
Új, akár használt pcie 20 körül . Amiket eddig kinéztem: X1950Pro, 7900GS, 2600XT . Ezek közül melyik a legjobb választás?( vagy egyéb versenyző) tuning is belefér
-
Thomas1
addikt
válasz #54715584 #8797 üzenetére
Igen, egy húzott GT megveri a 2600XT-t, azt pedig sajnos nem nagyon lehet húzni.
Az MSI OC jó vétel, de figyelj, mert athomi hívta fel az én figyelmem is, hogy gyártottak ebből DDR2-es verziót is, ami sokkal gyengébb.
Kissé értelmetlen dolog pont OC-sből DDR2-es, de erről az MSI marketingeseit kéne megkérdezni.bod101: amire komolyan számítani fog a Dx10.1, addigra ezekkel a kártyákkal már nem nagyon fogsz értelmes beállítások mellett élvezhetően játszani.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- HP notebook topic
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Nyomtató topik
- További aktív témák...