- Projektor topic
- Az ASUS átdolgozta a "lopakodó" BTF dizájnját
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Újévi hardvergyülekező
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen SSD-t vegyek?
Aktív témák
-
djtoomi
addikt
Szia!
Kicsit még szedj össze, és 38-40kbóll vegyél egy HD3850-et, ennél jobbat ennyi pénzért nem kapsz.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Vandit.
addikt
Milyen videókártyára éri meg lecserélnem a mostanit? 7900 GTO van most.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Speedo
tag
Hello, én is új gép után nézegetek, de nem tudok videokártyában dönteni. A lényeg, hogy olyan 35k körül lenne rá keret és egy E4500-as C2D lesz mellette p5k-s alaplappal. Tudnátok segíteni?
-
Tristis
őstag
válasz Alpachino #7674 üzenetére
Nekem van egy 4200+-os AMD procim és lazán elfut kőstabilan 5200 Mhz-n.... memória is valami 930Mhz-n...A kulcs: Chieftec 450W-os táp és egy jó Gigabyte alaplap (22K tehán nem is olyan jó az... vagy csak nem drága ugye).
Én megkockáztatnám azért azt a videókarit... bár ki tudja, hogy ki tudja-e pörgetni a proci... de ha a 90%-át kihozza már az is komoly eredmény Tápot viszont kell venni mellé, ami olyan 15 ropi lesz.
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
sittes79
addikt
sziasztok szeretnék új gépet, ez ami kéne
ház+táp
lap
memoria
proci
vga
hddmax 125e van rá
követelmény: crysis 1280x1024 ben fusson mediumban esetleg highban
Köszönöm -
törölt tag
Köszönöm!
Ez ha jól tudom, kizárólag PCIe csatolóval elérhető. Az OC-t hol lehet beszerezni 25K alatt? Ennél csak drágábban láttam. Ha drágállja az OC verziót, gondolom ajánlhatok Neki bármilyen GDDR3-as 8600GT-t is.AGP-sből még mindig a 7600GT a legtutibb?
Sajnos nem vagyok már képben, nekem annak idején könnyű dolgom volt a 8800GTS-el, s azóta ellustultam.
-
törölt tag
Sziasztok!
Haverom kérdezte tőlem, hogy 20-25 ezer pénzért milyen nVidia videokártyát érdemes venni? Tudom, hogy nem lehet ennyiből csodát várni, de próbáljatok valami jófajtát ajánlani. 25K a maximum, ennél olcsóbb legyen.
Legyetek szívesek két kártyát ajánlani, egy AGP és egy PCIe csatolósat is.
Előre is köszönöm a segítségetek!
[ Szerkesztve ]
-
Stv79
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Én 1 8800 gt - t szeretnék mindenképp, és azt szeretném tudni, h 1 6400+ os black edition mindenféle tuning nélkül meghajtja-e rendesen... ... nem akarok intelt! -
djtoomi
addikt
-
Elydan
aktív tag
válasz cowboy_bebop #7681 üzenetére
Igen a kettő közül kellene választani . De közben jobban megnéztem és 2900gt-ről lenne szó.
-
djtoomi
addikt
2900GT jobb, X1950XT kb 35 körül van használtban, de nagyon rég nem láttam belőle, 2900GT nem sok vaan használtan de újonnan 40.000 aminél jobb a HD3850.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Elydan
aktív tag
Kétszer ment el---
[ Szerkesztve ]
-
Elydan
aktív tag
Sziasztok!
Mi éri meg jobban? Egy 2900gt,vagy egy 1950xt 256megás? Illetve kb milyen árban lehet az említett kártyákat kapni használtan? Mi lenne a reális ár?
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz #35692544 #7677 üzenetére
"mit érdemes venni ami a 3850-nál gyengébb"
Galaxy 8600GE-t 30K-ért, vagy MSI 8600GT OC 24K-ért. E kettő közül valamelyiket.
Nekem 8600GE-m volt, erről váltottam a mostani 3850-re, és azt kell mondanom nagyon kellemesen csalódtam a kis 8600GE ben, még az előző karimtól,a Galaxy 7900GS-től is gyorsabb volt. Tuningban 780/1780/2320 !
De én azt javaslom, hogy ha teheted, akkor a 3850-et vedd meg, még azzal a kis procilimittel is jobb vétel.A 3200+ Barcihoz, tökéletesen passzol a 7600GT, Ettől erősebb kari nem igazán ajánlott mellé.
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
törölt tag
-
-
Alpachino
veterán
Neked kell eldönteni, hogy melyik verziót választod. Én személyes tapasztalatból mondtam, hogy X2 4200+ alapon járó proci mellé nem vennék 3850-et.
Ha tervezel a közeljövőben procicserét, akkor más a helyzet.Ez már alapon is jó hozzá : AMD 64 X2 5600
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
t1
veterán
válasz cowboy_bebop #7671 üzenetére
oktass ki, mint ha nem tudnám...
csak tudod vannak olyan emberek akik nem tuningolnak, lehet pont ő is ilyen és ha nagyobb procit akarnak s939-be max 4800+ ami kivan hallva ezért írtam neki....
-
djtoomi
addikt
-
-
carrot
tag
Hej!
4200+x2es-hez valaki azt mondja érdemes 3850es, valaki nem, valaki biztos, valaki nem...
És ha nem húzom a procit, akkor is érdemes? Nemsokár veszek, de enélkül 8600GT OC lesz a vége...Köszi everyone!
-
djtoomi
addikt
-
djtoomi
addikt
válasz krupitomi #7657 üzenetére
Nem elég neki, mert gyenge sz@r táp.Vegyél egy 350-es FSp-t és bőven jó.6500-ba kerül,holnap meg vasárnap...
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Kornel213
tag
Sziasztok szerintetek 30k körül milyen videokártyát vegyek vagy adjak hozzá 10k-t és vegyek egy HD3850-et????
" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."
-
krupitomi
tag
Hy all!
Ha minden igaz holnap meglesz a videókártya (X1950 Pro) és azt szeretném megtudni hogy a tápom elég lesz e neki? Megnéztem a gépbe hogy milyen márkájú lehet a tápom de mivel nemnagyon tom hogy milyen márkák vannak csináltam egy képet róla hogy hátha valaki felismeri és tud véleményt mondani róla!
Válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
djtoomi
addikt
válasz qw78er89 #7653 üzenetére
Hát a lényeg hogy nem mindegy milyen kártyán van a több memória.Pl a 8600GT-n az 512MB vram az parasztvakítás, a 8800GT a 256MB meg f@szság,fölösleges költség csökkentés.
A textúra minőség, méret,felbontásméret,szűrők, stb amit elkészít a gpu kéept az a vramban tároldóik, és folyamatosan megy a képernyőre, és ha elég gyors a gpu akkor gyorsan dolgozza ki a képkockákat, amit a vrambal tárol addig ameddig az ki nem megy a monitorra.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
qw78er89
aktív tag
válasz djtoomi #7628 üzenetére
Kössz!
Ha már itt tartunk kérdeznék egy olyan lámásat: miben mutatkozik meg a vga memória mennyisége? Arra gondolok, hogy 256 vagy 512-t mi alapján választja az ember? Megérzem, ha 256MB után ugyanazt egy 512MB kártyával is nyomom?(mondjuk, hogy a Crysis-t inkább ne vegyük alapul ) -
djtoomi
addikt
válasz cowboy_bebop #7648 üzenetére
Talán Sapphire.
-
trassher
addikt
Alpachino, djtoomi köszi a válaszokat. Nekiugrok néhány hírdetésnek
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
cowboy_bebop
őstag
Megfigyelhető olyan h. melyik gyártó 3870-esei húzhatóak a legjobban? ASUS, Sapphire, stb..
-
djtoomi
addikt
válasz Shade87 #7644 üzenetére
Hagyd a fenébe, enm sokat gyrosulna tőle, és nem minden támogatja az SLI-t, vegyél egy HD3850-et, az 3-szor gyorsabb mint a 6800gs sli...
-
djtoomi
addikt
válasz #35692544 #7643 üzenetére
Szia!
Még egy kicsit várj, vagy spórolj, és 53 körül megkapod a Sapphire HD3870-et ami sokakl de sokal jobb mint az 50k alatti kártyák.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Shade87
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Geforce 6800gs 512mb-os vidkarim..
Kérdésem az lenne ha vennék még1et és SLI-be kötném őket , milyen teljesítményre számíthatok körülbelül..
Tehát a mostani videokártyáknál kb melyikhez lehetne hasonlítani a teljesítményét? 7600,7800,8600,8800,3850, stb,stb
Vagy inkább hagyam a fenébe és vegyek 1 új vidkarit...configom: 4400+ x2 , asus m2n-sli , 4giga ram..
Köszi előre is !!
-
törölt tag
hi
van egy 4400+ (2200mhz)os procim tunningolva is csak 2400mhz
milyen vga-t javasoltok hozzá (TDU, COD4, Airborne, NFS PS, játékokhoz) max 50k de inkább kevesebb -
djtoomi
addikt
Itt prohardveren, apróhirdetések,videókártyák,pci-e, ott nézz körül.Vagy apróhirdetéseknél fent a kiemelteket nézd emg, ők pirosan vannak írva.
-
djtoomi
addikt
Akkro elég rosszul nézted, a GT kb 60.000, a másik kb 50.000, de tény és való az a 10.000 ft elhanyagolható, mert 53.000 a HD3870, ami gyorsabb mint a HD3850 512.
-
Maad
tag
Köszönöm a gyors válaszokat,februárban esedékes a vásárlás, addig még gondolkodok, meg persze az anyagi helyzetem mondja meg, hogy melyik legyen.
-
djtoomi
addikt
Azt hogy nem éri meg, drága, sz@r, és drága.
Ezt megkapod Gigabyteban 23.000-ért.Igaz az 256-os, de akkor is erre a karira fölösleges 512mb vram, szóval felejtsd el, ennyiért már 8600GTS-t veszel, vagy picit többért HD3850-et ami tízszer gyorsabb mint ez.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Maad
tag
Sziasztok!Ehhez a videokarihoz mit szóltok:Asus EN8600GT/HTDP Silent 512MB - 32.000
-
djtoomi
addikt
válasz qw78er89 #7620 üzenetére
Szia!
Két kártyát ajánlanék, egy ATI HD3870-et, 512-est, vagy egy 8800GT-t szintenén 512-est, ATI olcsóbb valamivel, de gyengébb is annyival, szóval szerintem a GT-t vedd meg.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
qw78er89
aktív tag
válasz barnam_ #7619 üzenetére
Persze 2700-on megy alapfeszen, így használom. És ATI szinten mi lenne jó? Nem tudok dönteni a két gyártó között, ezért a javaslatok után szeretnék a konkrét tapasztalatoknak utánaolvasni, hátha az segít.
(igazából most egy 2400 pro van benne és 2D-ben nagyon furcsa dolgokat produkál, de a másik gépemben egy AGp-s Radeon 9550 megy az meg full jó...csak emiatt lettem óvatosabb!) -
qw78er89
aktív tag
válasz barnam_ #7616 üzenetére
Üdv!
Azért nem írtam árat, mert ha pl 8800 GT-t ajánlotok, akkor azt veszem meg, max később kicsit! Nem feltétlenül az ár számít, csak abból a szempontból, hogy semmiképp nem akarom túlvásárolni magam. Meg a maxból, amit még kihasznál rendesen már el tudom dönteni, hogy mi az, amit még megengedhetek magamnak és mit nem!
Úgyhogy akkor úgy módosítanám, hogy mi az a maximum kártya amit ez ki tud hajtani ATI és Nvidia kinálatából!
Előre is köszi mégegyszer! -
trassher
addikt
Sziasztok!
Eljött az idő hogy kedvenc karimat, egy Club3D GF 6600GT-t lecseréljek valami hatékonyabbra. Nem cifrázom, 35-45K-t szánnék a dologra mivek megelégszek 1280*1024-es felbontással és medium detail-el. Gyártó és márka mind1, volt már mindenem és finnyás se vagyok .
A válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
qw78er89
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék!
Én egy E2160-at használok alapfeszen 2700-on. Ez mellé szeretnék egy olyan videókarit, amit ez ki tud hajtani, nem akarok feljebb menni hosszabb távon. Légyszi ATI és Nvidia oldalról is adjatok tanácsot!
Előre is kösssssssssssssssssZZZ! -
korcsi
veterán
Nvidia csipes kártyát, 40eFt-ért. Kapható most ilyen a piacon?
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
djtoomi
addikt
Szia!
egy-két hetet várj még maximum szerintem, és akkor leesnék a kártyák árai olyan 50-55 körülire,vagyis akár 10k-t is spórolhatsz.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
őstag
Hali!
Január van, én már megvettem karácsonykor az új gépem(adatai a nickemnél). Viszont csak 6600GT-t vettem bele,lassan esedékes a VGA vásárlás. Mit gondoltok várjak még vagy érdemes most 8800GT-t venni? Mi a vélemény 8800GT árakról? köszi -
Henryk
aktív tag
Köszööm mindenkinek, akkor marad az eredeti terv a 8800GT.
-
djtoomi
addikt
válasz cowboy_bebop #7602 üzenetére
Kérem szépen linket...
#7604:Ez is érdekes, sehol máshol nem láttam ezt leírva, tudtommal PH!-n sem volt hír. De akkro bocs.
[ Szerkesztve ]
-
cowboy_bebop
őstag
válasz djtoomi #7600 üzenetére
Pff... te tényleg nem lehetsz több 16-nál...
"Az Nvidia lépése azért is lehet érdekes, mert egyedül az AMD volt az, aki felszólalt a DirectX 10.1 védelmére, és amellett hogy extraként tüntette fel a kártyáinak a leírásában, előnyeit is sűrűn hangoztatta. Olyan előnyöket, amelyekről senki más nem beszélt (pl.: könnyebb programozhatóság)."
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Jövedelem
- EA Sports WRC '23
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Projektor topic
- Az ASUS átdolgozta a "lopakodó" BTF dizájnját
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Opel topik
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Újévi hardvergyülekező
- További aktív témák...