- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz LGA 911 #8872 üzenetére
A Forged Alliance-t nem próbáltam, csak az alap SC-t. Mindenesetre nagyon meg lennék lepve, ha megizzasztaná a GTS-t. Ennél jóval hardverigényesebb játékokat is könnyedén visz (még a Crysis-t is, még a GTX-nél is jobban).
Ha minden kötél szakad, 10-15% memóriatuning kapacitás benne van a GTS-ekben.Azt is hozzászámolhatod, hogy a GTS jóval kevesebbet fogyaszt, kevésbé fűti fel a házat és sokkal jobban húzható a GTX-nél. Ha még 5k-val olcsóbban is kapod meg, akkor én biztosan a GTS-t választanám a helyedben.
[ Szerkesztve ]
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz Titok Levi #3394 üzenetére
Semmi baj azzal a táppal. Tökmindegy, hogy KIT-ben veszed a memóriát vagy külön-külön, az a lényeg, hogy azonos órajelre (pl 800MHz) és időzítésekre (pl 5-5-5-15-2T) legyenek hitelesítve (lehetőleg azért azonos gyártótól). A VGA-hoz elég lesz a proci.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz Titok Levi #3385 üzenetére
Jól összeválogatott konfig szvsz. A memórián ne spórolj, mélyponton vannak a DDR2 RAM-ok árai, tegyél bele még egy 1 gigás modult, már csak azért is, hogy meglegyen a dual channel.
-
-
Tuco Ramirez
őstag
Figyu, nem kell élből lekezelni a másikat. Sok ilyen teszt van, mindegyik más eredményt hoz ki. Látványjavítókkal azért jóval nagyobb a különbség az általad említett 15%-nál és szerintem aki ennyi pénzt kiad egy VGA-ra, az általában szeretne élni is ezekkel a lehetőségekkel.
-
Tuco Ramirez
őstag
Ez a konfig igazából egy 8800GTS-sel lennel igazán kiegyensúlyozott.
Ha a kettő közül kell választani, akkor én az X1950Pro-ra szavaznék. DX9 alatt jóval erősebb mint a 8600GT, DX10 alatt pedig az utóbbi elég gyengének igérkezik. Ha a 8800GTS nem fér be a keretbe, szerintem inkább érdemesebb beruháznod egy 1950Pro-ra, aztán ha majd kijönnek a DX10 játékok, valami épkézláb DX10-es középkategóriás VGA-ra váltani.WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
Tuco Ramirez
őstag
A 8600GTS szerintem többe kerül, mint amennyit ér. A HD2600XT a mai játékokkal nem nagyon villant, de lehet, hogy később újabb, jobb driverekkel DX10 alatt sokat fog javulni. Az X1950GT/Pro a jelenlegi játékokhoz a legjobb választás, de már kifutóban lévő kártya. Azt tanácsolom, mielőtt döntesz, gyűjts infot az általad említett VGA-k saját topicjában!
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz attila199207 #857 üzenetére
Nem is fogod. A játékok nem egy-egy VGA gyártót támogatnak, hanem magukat a kártyákat (pontosabban azokhoz kapcsolódó DX verziót illetve Shader Model-t, SM2.0, SM3.0 stb.)
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz attila199207 #854 üzenetére
Sokat számít, gyakran többet is mint a VRAM mérete. Mindenképpen GDDR3-as RAM-okkal szerelt VGA-t vegyél, ne GDDR2-est.