- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz South Velen #12239 üzenetére
Ahogyan a 6600GT is túlzás, mondjuk nagyjából 9600XT-vel lehet egy árban szóval akkor már mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
1.4 ns-os ramokkal szerelik, alulórajelzettek a referenciához képest.
Ref. verzió: 667/1656Mhz
Giga Zalmanos verzió: 667/1400Mhz
Az 1.4 ns-os ramok elméleti végük 1428Mhz. Az enyémet 1.0ns-os ramokkal szerelik és simán megy 2000Mhz fölött.Ha olcsón meg tudod szerezni akkor mindezzel nincs is gond, de az már aggasztó, hogy a Zalman verziós tulajok fagyásokról számolnak be.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Ennyiért valószínűleg csak referenciakártyát fogsz kapni. Talán azt vedd amelyik a legolcsóbb és legtöbb gari jár rá. Egy-két gyártó játékot is kínál kártyája mellé (Asus: CoH kiegészítő, Gigabyte: Newerwinter Nights2).
Gigabyte-ból a HD3850 Zalmanos verzió kerülendő.[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
válasz Sedwick26 #9801 üzenetére
Ezeket a teszteredményket csak összeollóztad két különböző tesztből, baromi nagy baromság is lett belőle. Nem fogom elmagyarázni miért, ha rájösz akkor örülök neki hogy gondolkodsz, ha nem akkor meg ne írj baromságokat.
Abban viszont igazad van, ha 25EFt-ig szeretnél kártyát venni, akkor ne ajánlgassanak 35-ért kártyát. Ha 23EFt-ért találtál MSI 8600GT OC-t és nem szánsz rá többet 25-nél, továbbá kielégíti a kártya minden igényedet, akkor kitűnően választottál.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
válasz littlelion21 #9596 üzenetére
A 8500GT-t felejsd el, egy szar. A Sapphire 2600pro OC-je igazából annyiban különbözik a ref. 2600pro-tól, hogy DDR3-as ramokkal van szerelve és 100Mhz-el gyorsabb a GPU-ja. Lényegében egy 2600XT, csak annál meg pont 100Mhz-el lassabb a GPU-ja (2600XT 800/1400Mhz; 2600pro OC 700/1400Mhz).
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
válasz littlelion21 #9590 üzenetére
Sokkal inkább a 7600GT vagy ha belefér, akkor ez: [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
válasz thomasthomas #8612 üzenetére
Ennyiért egyértelműen HD3850 vagy 2900pro, ami olcsóbb, erősebb, de többet fogyaszt és jobban melegszik.
A #8614-es hsz-om nem neked van címezve.[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Ezek között mi lehet a különbség?
MSI PCIe NX8600GT-T2D256E-OC/D2
MSI PCIe NX8600GT-T2D256E-OC/D3
Az első csak DDR2-es lenne? -
athomi
veterán
válasz Foximaxi101 #8297 üzenetére
Bocsi, nem figyeltem, hogy passzívat keresel. Passzívban ennyiért még a DDR3-as 7300GT-nél is gyengébb teljesítményű kártyát találsz.
Milyen játékokkal szeretnél játszani? Újabb játékokban nem kell sokat várni ezektől a kártyáktól.Thomas1: Én is a HT-re gyanakodom. Lehet csak neki esett az fsb-nek, mielőtt vissza tette volna a HT-t 800Mhz-re.
2 hónapot húztam le egy passzív 7300SE-vel, később elcseréltem ktg3 közvetítésével csigusszal egy Zalman 9500-ra. Hát játékra igencsak alkalmatlan volt szegény kártya.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
válasz .:Kristian:. #8282 üzenetére
Nehogy vki megkövezzen!
Arbiter: Jaja, az egy HD2900-as kártya. A 3 közül a Sapphire-nak van a leggyengébb hűtése.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
válasz Arbiter #8279 üzenetére
Elolvastad amit írtál? Konkrétan erre gondolok: "én a galaxyt nem tartom egy túl jó márkának,úgyhogy szerintem ne cseréld le."
Érdekes következtetés.Egyébként a Galaxy jó márka és elég jól tuningolhatók. Az áruk sem magas, bár nem is dobálják tele a dobozt extrákkal.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
válasz Foximaxi101 #8273 üzenetére
Kicsit húzós ár ennyiből játékra alkalmas VGA-t venni.
Ez sokkal jobb választás az általad kinézettnél: [link]
Új játékokban ettől sem kell sokat várni.[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
válasz changbácsi #8209 üzenetére
8800GTS-el jobban jársz, OEM-et meg ne vegyél.
-
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- Bekerült a Copilot a fogyasztóknak szánt Microsoft 365-be
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...