-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
forguet
senior tag
válasz Balazska90 #154782 üzenetére
Azért már 5 éve is 100e-es kártya (1060) lett népkártya. 200 mondjuk sztem is túl sok, 150 környéke lenne könnyebben emészthető. De mind1, ez van, akinek nagyon kell a kari az vesz drágán, aki meg megteheti, kivár. Én pl 6700xt--re 250e alatt :) addig meg elvagyok az rx480-nal.
Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
CJ4567
nagyúr
-
kolopele
nagyúr
válasz Abu85 #154787 üzenetére
Értem. Akkor ez most jó vagy rossz? Nem nagyon vagyok azzal kibékülve, hogy egy eddig tökéletesen futó 70 fokos VGA esetében mostantól 80 fokot lássak plusz nagyobb zajt halljak. FPS - ben miért nincs akkor semmi változás? Na meg amikor 99% - on megy egy kártya, azt hova tudja még fokozni? Amikor a fölé menne úgyis visszább vesz az órajelből.
Haver feltette, ő v-sync mellett játszik 60HZ - en, és a VGA elkezdett melegedni meg 90% felett dolgozni a 60% helyett, de ezenkívül semmi extra. Így mi az értelme?[ Szerkesztve ]
-
Floyd80
addikt
válasz KAMELOT #154786 üzenetére
Meg kicsit már többet adnak ezek a kártyák, mint x éve. Gyakorlatilag high effektek nélkül a mid-range kártyákat is be lehet lőni ultra közeli textúrákra.
Egy Accelero Xtreme IV-et vittem vissza másnap, mert elnéztem a furatot a RTX-en. De bevittem a boltba, együtt átnéztük, hogy minden oké rajta, el tudják adni. De általában felteszem apróra, ha valamit benézek.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz kolopele #154744 üzenetére
Ez nem driverhiba, hanem jobb lett a shader fordító. Hatékonyabb shadereket fordít. A sebesség persze nem biztos, hogy mindig több lesz, mert a processzor limitálhatja a teljesítményt, főleg egy DirectX 11-es címnél, de ettől maga a hardvert mostantól jobb kódot kap a fordítótól, amitől gyorsabban dolgozik, de ennek az ára, hogy többet is fogyaszt.
#154782 Balazska90 : Manapság a "népkártyát" úgy hívják, hogy PlayStation 5 és Xbox Series S/X. A PC-s árazás megszokod vagy megszöksz elvű lett.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
-
killbull
aktív tag
válasz Balazska90 #154782 üzenetére
Az csak marketing, neked kell felismerned a jelenséget mi az, ABU is mossa az agyakat AMD topicba hogy mindenkinek is AMD t kell venni mert mindennél is jobb és jobb! Aki benyeli az meg is érdemli!
-
Floyd80
addikt
válasz tomba #154776 üzenetére
200? A németek ilyen 4-500€-ról írtak.
Radeon RX 6600 XT: Ab 429 Euro ist auch am Tag danach noch Ware lieferbar - ComputerBase
-
Balazska90
tag
válasz mert_csokis #154697 üzenetére
200 ezres népkártya..elképzelem ahogy népkártya lesz ez, egy olyan országban ahol minden 2. dolgozó nem is keres így havonta....ezen a fórumon tényleg felülprezentáltak az informatikusok, vállalkozók, stb. Népkártya...170 a havi nettóm... a 70 ezres kártya lehetne népkártya, a magyar bérekkel.
-
Floyd80
addikt
válasz Scarletiel #154768 üzenetére
Nem tudom mi lenne a jó megoldás, meg tudni kellene, hogy egy boltnál ez mennyi terméket érint kb. De "vicces" itteni topicokban is látni, hogy megjött a cucc, de küldöm is vissza, sőt már sokadszorra, persze miután kipróbálta, majd sír, hogy utána bontottat kapott másból. De csak vicces, mert jogilag meg igaza van és az is lehet, hogy ő patikaállapotban küldte vissza.
Fogyasztói oldalon a korrektség felé kellene elindulni, hogy vigyázzunk a csomagolásra, de néha olyan matricákat tesznek rá, hogy sérülés nélkül nem is lehet leszedni, kinyitni (lehet a boltok kapnak ilyeneket a gyártótól újracsomagoláshoz( ?)) A boltok adhatnának pontokat, akármit, ha valaki figyel ezekre és így küldi vissza a terméket, tájékoztatókat csinálni.
Bolt oldaláról kötelező lenne lenyelni ezt a veszteséget, hiszen szanaszét szabdalt csomagolással, még anélkül is is köteles visszavenni a terméket és megtéveszt ha újként adja el. "A fogyasztó csak a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel. "
Biztos az Alzánál is van olyan, hogy amit ha patent állapotban kapnak vissza, vagy újra tudják fóliázni, azt eladják újként, de ez még ok is, ha a "menthetetlenre" ráteszik, hogy bontott és leviszik az árát, ahogy csinálják is. A kérdés, hogy a többi webshop itthon ennyire fillérb..ó vagy tényleg annyi a visszaküldés, hogy rákényszerülnek az újként eladásra.
-
KAMELOT
titán
válasz Scarletiel #154779 üzenetére
Én is 100x átgondolom mit veszek, mi a legjobb.
IT cuccok---alza, gigastore
Monitor----oaziscomputerPityu: Majd csinálj tesztet pár gamel kíváncsi vagyok.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Scarletiel
senior tag
válasz KAMELOT #154775 üzenetére
Hát sok ember sokmindenre nem képes. Én ha vásárlok valamit mindig nézek kismillió tesztet, körbejárom A-tól Z-ig a témát és olyan boltot igyekszem választani ahol normálisan kezelnek mint vásárlót.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Pityu.
nagyúr
válasz Hegyirabló #154774 üzenetére
Én már vettem hardverapró magánkézből párhónaposat de azok sem voltak ilyen szagúak meg ott tudtam,hogy használtat veszek.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
tomba
tag
Mi a véleményetek 6600 XT-re érdemes most beruházni 200 000 HUF környékén? Várható , hogy az év hátralévő részében csökken az ára és továbbra is elérhető marad, vagy hiány lesz ebből is és inkább drágább lesz mint most a launch idején?
-
KAMELOT
titán
válasz Scarletiel #154768 üzenetére
Monitor ügyben.... annyira nem képesek a vásárlók, hogy olyan szaküzletet válasszanak, ahol tesztelik és kalibrálják a monitort.
Pityu: azt írtam nagy a kilengés és az a nem jó.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Hegyirabló
veterán
válasz Pityu. #154769 üzenetére
Hát mittomén, Pityu! Nem nagyon veszek használt vagy visszacsomizott dolgot.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Pityu.
nagyúr
válasz Scarletiel #154765 üzenetére
Igen az alzánál ott van,hogy új termék vagy ha van bontott azt is rendelheted. Én már rendeltem tőlük bontottat ami probléma mentesebb termék volt min egy elektromos cucc.
-
-
oke
senior tag
Ha már alza, van náluk beszállítás alatt 200 eFt alatt/körül 2 típusú 6600 XT is, hátha érdekel valakit.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Hegyirabló #154767 üzenetére
14 nap elállás után is ilyen büdös illatosító vagy nem tudom én milyen szagú lesz a kártya mint pl nálam ami most van? Nekem ez inkább több időt ment dolog jut eszembe róla mert ez nem gyári új szagú hanem valami bele ivódott szag....
-
Scarletiel
senior tag
válasz Floyd80 #154766 üzenetére
Persze ez igaz, én például nem tartom fair-nek azt sem, mikor valaki berendel 5 monitort 5 külön helyről, majd 4-et visszaküld, mert egy tetszik neki igazán. Megértem a vásárlót is, mert oké, látni akarja mit vesz, meg lehet felhős a kép stb, de a boltnak ez meg elég szar lehet. Nekem mondjuk többet ér, hogy az adott boltban úgy emlékezzenek a nevemre (Már ha emlékeznek), hogy na ez a srác korrekt vásárló szokott lenni. Általában megkérem nézzék, meg, teszteljék le, ne legyen felhős túlzottan és 99%-ban elégedett szoktam lenni.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Hegyirabló
veterán
válasz Floyd80 #154766 üzenetére
Bizonyos szempontból igazad van, de a tizennégy napos elállás jogszabályát az áruházak könnyen "ki tudnák játszani", ha akarnák. Még pedig azzal, hogy bemutatótermet üzemeltetnek, ahol bármit ki lehet próbálni, amit árulnak. Tekintettel arra, hogy ezt olyan nagyon nem erőltetik, még a visszaküldéssel együtt sem lehet olyan nagyon rossz üzlet ez nekik.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Floyd80
addikt
válasz Scarletiel #154762 üzenetére
De amúgy az sem normális szerintem, hogy mi fogyasztók is mindent visszaküldünk orrba-szájba.
-
Scarletiel
senior tag
válasz nubreed #154764 üzenetére
Ez így van, az Alzánál ezt szeretem is. Az már más kérdés, hogy soha semelyik üzletben nem bízom, hogy mikor én a nem bontottat választom, akkor nem-e küldi ki a bontottat (ami olcsóbb lenne) drágább áron nekem, hátha nem veszem észre.
-
nubreed
veterán
válasz Scarletiel #154762 üzenetére
Az Alza -nál legalább odaírják a bontott termékekhez, hogy bontottak és azok olcsóbak is. Minden kereskedőnek így kéne csinálnia, ez korrekt.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Sundesz
őstag
Edigital: elküldtem gariztatni egy 1 TB-os WD Red-et, mert DOA volt, aztán úgy kaptam 2 hét után vissza, hogy ütött kopott volt és ezért garanciális javítást sem csináltak. Írtam egy levelet, aztán visszaadták az árát...
Hörcsög Powa'
-
Scarletiel
senior tag
válasz Pityu. #154761 üzenetére
Így van. Illetve ha bontott legyen bontott áron. Mondjuk -20% vagy 10% mit tudom én és legyen feltüntetve. Mondom a saját 3060-am is megnéztem, hogy a doboz nyelve nincs e megtörve, nem-e szakadt-e bármi rajta, az antistatikus zacsi zára volt-e már feltépve, poros-e a kártya, de hál istennek semmi ilyen. Azért szörnyen gáz, hogy 2021-ben ezen kell aggódni és sajnos alátámasztottad, hogy nem véletlenül/alaptalanul...
-
Pityu.
nagyúr
válasz Scarletiel #154758 üzenetére
Hát én nem fogom hagyni,utálom az ilyet én ha pl bizniszelek is becsületes egyenes vagyok egy boltnál meg alapnak kéne lennie. Oké most berakhatnám a gépbe a kártyát de nem a hardveraprón vadásztam egyet használtan hanem újat rendeltem de ezek szerint csak elméletben ..
Nekem még attól is leszakadna a pofám a helyükbe,hogy egy kibaszott fóliába se tudták becsomagolni a kártya dobozát és hogy kinyílva érkezett a doboz. Ha én pl eladok valamit és becsomagolom az be van csomagolva.[ Szerkesztve ]
-
Scarletiel
senior tag
válasz Pityu. #154746 üzenetére
Ebben maximálisan igazad van, viszont én annyiszor gondoltam erre, hogy a bolt/boltok vajon hányszor csinálják meg, hogy van 2 ugyanolyan termék, de az egyik egy visszaküldött példány, valaki meg berendel egyet és nem a vadi újat küldik ki, hanem a bontottat, hátha nem veszi észre mert laikus, vagy észreveszi csak nem csinál belőle ügyet. Mindenre is zárjegyes fóliát amire megoldható én azt mondom továbbra is. Szánalmas, hogy a vevőt hülyének nézik nem is olcsó tételnél egyes boltok
-
kolopele
nagyúr
válasz palfitom #154745 üzenetére
Az AMD - vel mindig voltak gondok driverek terén (ha jól tudom ott is volt olyan ami szó szerint megsütötte majdnem a kártyákat), az nVidia most kezdett a 47xx óta ilyen-olyan hibákat produkálni, bár ezek nagy része nem volt tragikus, inkább csak bosszantó amikor csinálta. A mostani viszont már egy komolyabb probléma, mert aki direkt v-syncet használ mondjuk, annál is meglövi a GPU kihasználtságát meg a hőfokát (miközben ugye fps változás nincs a lock miatt sem eleve), de g-sync vagy freesync esetén sem jó, mert van hogy az ember bizonyos játékokat szintén lockol 60-80 fps - re, ennek ellenére rádob vagy 10 fokot.
[ Szerkesztve ]
-
kolopele
nagyúr
válasz Razor18 #154750 üzenetére
Saját tapasztalat volt először, a Days Gone a megszokott 57-58 fok helyett 66 - ra ment fel. Visszarakva a régebbi drivert megint 58 fokos. Oké, ez még nem sok, de mondjuk ha egy Controlt játszanék, ami eleve 70-75 fok körül volt, akkor már nem a legjobb.
TommyGun: DDU, aztán vissza egy régebbit.
mert_csokis: Szívesen.[ Szerkesztve ]
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz koko52 #154722 üzenetére
Nekem teljesen tárgytalan mennyibe kerülnek a kártyák, amíg vígan elvagyok a gtx 1060- ammal Ha meg bedöglene nagy duzzogva vennék egy hasonló erejű kártyát csillióért,nem bonyolítanám túl a dolgokat.Ez van azt kész...
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
Pityu.
nagyúr
válasz Scarletiel #154743 üzenetére
Hát azért ha boltból és újat veszel ne attól keljen már rettegned,hogy bontottat kapsz...
-
palfitom
félisten
válasz kolopele #154744 üzenetére
"az utolsó stabil driver a 466.67 volt, amióta a 47xx elindult mindig volt valami kis bosszantó hiba"
Hmmm, pedig sokak szerint ilyen driver-hibák csak a piros oldalon fordulhatnak elő...
(nem flame-keltés akart lenni, csak fórumos tapasztalat)Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
kolopele
nagyúr
Úgy gondolom fontos lehet: A legújabb nvidia drivert ne tegye fel senki, mert megnöveli a GPU használatot, és a kártya kb. 5-10 fokkal melegebb lesz a megszokottnál, amire a ventik természetesen gyorsabb forgással reagálnak, Az fps ettől ráadásul nem lesz több. Egyébként az utolsó stabil driver a 466.67 volt, amióta a 47xx elindult mindig volt valami kis bosszantó hiba, de ez a mostani elég gáz.
[ Szerkesztve ]
-
Scarletiel
senior tag
válasz Pityu. #154739 üzenetére
Sajnálom, hogy így jártál, én is fostam nagyon, hogy bontottat kapok-e vagy zsír újat de szerencsére vadi új volt. Én amúgy ezeknél kötelezővé tenném a zárjegyes fóliát. Ha nincs rajta egyböl mehet is vissza.
-
nubreed
veterán
-
Pityu.
nagyúr
válasz palfitom #154733 üzenetére
Cserét kértem,már küldték a jegyzőkönyvet és írtam nekik nem szeretném ha sokáig vizsgálódnának a tényeken mert volt már ügyünk nagyon régen... és akkor is a kamuzás ment volna.
# oke
Itt nem az igényeimről van szó mert arra simán megfelel hanem arról,hogy olyan tudattal rendeltem,hogy újat kapok és nem azt kaptam.Ha a hardverapróról rendelek mint tettem is anno ott tisztában voltam vele,hogy 3 hónapos a kártya ment ennyit meg ennyit.Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
nubreed
veterán
válasz Razor18 #154736 üzenetére
Igen. De már az Ipon is felkerült nálam a fekete listára.
Szerk: azt hozzátenném, hogy attól még nem lesz nálam valaki fekete listás, mert mondjuk egyszer hibázik, az simán belefér, emberek vagyunk, a cégeket is emberek működtetik. Na de amikor sorozatosan teszik ezt, az már sok.[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
veterán
-
palfitom
félisten
válasz Pityu. #154732 üzenetére
Állj el a vásárlástól, küld vissza a kártyát ha átverve érzed magad, csalódott vagy!
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Pityu.
nagyúr
válasz bobalazs #154730 üzenetére
Már intéztem is de ennyi erővel maradhattam volna az emagos rendelésnél ami 18. ára jött volna
Semmit nem jelöltek,a szaga is olyan mintha valami illatosítóval lenne befújva.Azért ha az ember rendel egy új kártyát mert igen nem volt jelölve,hogy használták akkor azért újat kapjon már.Ha használtat akarok ott a hardverapró.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
Na ez a pofátlanság rendeltem a boltból egy új kártyát és kiderül használták hiányzik a csomagból a matrica meg a szaga sem gyári új szag erre eladják új kártyának ráadásul a dobozon is már fel volt nyitva a lezáró ragasztó fül.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz palfitom #154719 üzenetére
Megjött a cucc de most kicsit csalódtam megint az edigitalban elküldik a kártyát úgy simán,hogy a dobozára nem tekernek csak minimum egy védőfóliát,meg még egyszer fel is volt bontva a kártya. Mondjuk azt lehet ellenőrzésre.
-
M@trixfan
addikt
Sziasztok!
A mostani piaci helyzet és elérhetőség fényében 3070-3080 vonalon mozogva mi a vélemény az Alza BattleBox konfigokról? Van valamennyi árelőnyük VGA szempontból?twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
killbull
aktív tag
válasz Pécsi gyerek #154721 üzenetére
PCIe 4.0 x8!
-
koko52
nagyúr
válasz Pécsi gyerek #154721 üzenetére
Szerintem ne gyújtsuk meg újra a mennyit érne ha tüzet.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
palfitom
félisten
válasz hahakocka #154716 üzenetére
#154717 Pityu.
Helyes!
Én is azt ajánlottam neked.Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
palfitom
félisten
válasz Pityu. #154713 üzenetére
Csakviccvóóót!
"megállok elég volt már az ámokfutásból" - Jól teszed
A Devilt vetted, ugye?Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
palfitom
félisten
válasz Pityu. #154711 üzenetére
Áhh, nem szabad ilyen sz@rt venni, minimum 3070Ti kell neked! Add el gyorsan!
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
bobalazs
nagyúr
Szóval azt akarod mondani hogy 200 ezer forint - 650 dollár lesz egy népkártya elfogadható ára? Na ne már.
-
koko52
nagyúr
válasz TommyGun #154706 üzenetére
Persze, de neki ilyen igénye van egy 3060-tól ( ) amit idéztem:
"Szóval én min 4 évre terveznék egy kártyával úgy,hogy ne kelljen már lefelé vinni a grafikát pláne,hogy a 3060 még nem is régi kártya.""Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
hahakocka
senior tag
Azèrt FSR el Amd fèle DLSS) mèrhettèk volna teszteken . Màr 44 kiadó S fejlesztő írt alà. Az jól megy AMD ken is S folyamatosan emelnek be jàtèkokat rà
-
TommyGun
őstag
válasz koko52 #153841 üzenetére
Pedig én 2016-ban vettem a 1060-as MSI gaming X-emet 6GB-al....és most cseréltem le 3070Ti-re, engem majd 5 évig kiszolgált, OK csak fullHDban tolom de még a CP2077-et meg az RDR2-őt is ilyen médium felé letoltam vele úgy hogy a 60 FPSem megvolt...szóval ha veszel egy kellően jó kártyát az évekig jó lehet szerintem, nyilván komprimusszomokkal a későbbiekben.
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
Zimmi91
addikt
válasz Sundesz #154704 üzenetére
Meg ahogy néztem ha kicsit megcibálom a bajszát, akkor 5-6 fpst lehet nyerni vele, akkor már majdnem 1660 csak az egyik legjobb hűtéssel
WoW Fifa kevés Warzone meg Pubg, kb erre kell a gép full hdra, ezekre egy 2060 felesleges, főleg ilyen "jó" árak mellett" Just remember Manchester is RED! "
-
Zimmi91
addikt
Srácok, egy Evga/Gaming X 1660 megér 25el többet mint egy Strix 1650S ?! Ahogy néztem kb 10 fps a különbség. Gigabyte 2060ról lesz a vissza upgrade, mert nem használom ki így meg feleslegesen melegít a lábamnál
" Just remember Manchester is RED! "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus Tuf 3080ti 12gb
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest