- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ZIDOO médialejátszók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
válasz Sundesz #184131 üzenetére
Igazából az is felmerült, hogy egy szintel fejjebb megyek, z-s lap, 14600-as proci és a 7800xt, de szerintem akkor maradok a 7700-nál, a jelenlegi 6600xt-hez képest ez is előrelépés lesz.
Arról nem is beszélve, hogy fél éve nem játszottam egyébként sem.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
GEIL
addikt
válasz Sundesz #180323 üzenetére
Igen....a super változat már melegebb fajta, így arról nem tudok nyilatkozni.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
válasz Sundesz #180295 üzenetére
Érdekesen mutatna a házamban De megfontolom
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Scarletiel
senior tag
válasz Sundesz #180232 üzenetére
+1 az Asus Dual mellett. Hangtalan a quiet bioss-al és egy jól szellőző házban 30% venti sebesség mellett tartja a hőmérsékletet 65 fok alatt.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Scarletiel
senior tag
válasz Sundesz #180048 üzenetére
Köszönöm, akkor maradok az Asus-nál. Nekem elég a 4060 arra amire kell illetve külön azért is szimpatikus mert maxon hajtva is 120W-ot eszik, míg egy 3060ti vagy 6700XT 190-et.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
válasz Sundesz #179817 üzenetére
Köszi
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz Sundesz #179815 üzenetére
-
tag
válasz Sundesz #179460 üzenetére
Köszi mindegyikőtöknek
Remélem,hogy a spectral white is ugyanaz mint a sima hellhound,csak színben van különbség,a hűtés ugyanaz
Köszi a linkeket,én is kerestem ilyen összehasonlító teszteket különböző márkák között,de ezek felett átsiklottam
Remélem a garanciális háttere is rendben van a power colornak (bár ne legyen rá szükség),éppen most "szívok" egy rog strix gariztatásával,remélem kedvező döntés születik majd részükről,ha esetleg nem javítható[ Szerkesztve ]
₱ʰᵒˡᵒᵍ₳ᵇᵉ⁷¹ ™
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Sundesz #178959 üzenetére
Nem a mindenkori minimumra lövök 🤷
Amikor igen, ott olyan a kifejezett igény (low budget).
Fhd-ban valóban elég a 8GB, többnyire magas beállításokon is (rt nélkül). Fogjuk rá. Még.
2024-ben szerintem ilyenre már nem érdemes beruházni, főleg nem új árban - de ezen nem veszünk össze.
Ahol lehetőség van grafika emelő modokra, a sok vram remek opció. 8GB mellett a fhd maxolása sem igazán lehetséges. Eklatáns példa a Cyberpunk.[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
BigBear
senior tag
Ez egy kicsit olyan egyeseknél, mint a rendszermemória mennyisége. Már 4-5-6-10 éve is kongatták egyesek a vészharangot, hogy 16+, majd 32+ G alatt nincs élet. Ehhez képest a nagy többség most tart 16-nál és láss csodát, működik. Persze, minél több, jobb (bár nem minden a menyniség, ha a hw gyenge).
[ Szerkesztve ]
-
kolopele
nagyúr
Nem véletlen hozták ki több oldalon is best buy - ként az RX 6700XT - t FHD/1440p esetén, ár/érték arányban az egyik legjobb kártyának számít, persze ha nem kell ez a ma még semmit érő RT. Kimondott FHD használatra ugyanezt a címet kapta az RX 6600. A 4060 ugyan erősebb valamivel a 6600 - nál, viszont árban majdnem a duplája.
-
kolopele
nagyúr
válasz Sundesz #178371 üzenetére
Mondjuk igaz, a TUF is egy hulladék volt a 3xxx széria előtt, volt teszt az 1660 Ti ről, 90 fokon ment porszívózajjal, most meg már közel Strix meg Gaming X szint. Látom neked volt Dual - od a 4070 - ből, akkor te is tapasztalat alapján tudod megmondani milyen, bár ugyanazon kártyák esetében is sokszor van szórás, és nem csak a hőfokok terén. A linkelt teszt alapján végtére mondjuk a Gainward is jó akkor, max. az a majd 2000 rpm lenne szerintem sokaknak bosszantó. Akkor ezentúl a DUAL - ra nem mondom egy-két vélemény alapján hogy nem ajánlott, maradjunk ennyiben, elvégre volt akinél a Red Devil pl. 100 fokon járt, nálam meg ment 70 - en. Ezért írtam, hogy két ugyanazon kártya sem biztos hogy egyforma, a Gigáknál sem zörög az összesnél a venti, sok múlik az összeszerelésen. Na de off vége.
[ Szerkesztve ]
-
kolopele
nagyúr
válasz Sundesz #178366 üzenetére
Jogos, csak a tapasztalatok sok esetben mást mondanak. Nekem pl. brutál jó hűtésű házam van, és a legtöbbször a tesztekben látott hőmérsékletek valahogy mégsem egyeznek azzal amiket ott látni, nem beszélve arról, hogy két teszt sem egyforma, az egyikben 70 fokos a kártya, a másikban meg 90, a ventik fordulata is más, a memória hőmérsékletét meg a legtöbbször nem is írják csak a GPU - ét meg a Hot Spot - ét, ahogy nagyon sok felhasználó van aki szerintem még az életében nem használt monitorozó programot (még azt sem tudják hogy van olyan), így az sem derül ki ha állandó jelleggel 100 fokos memóriákkal használja. Nyilván a gari időt így is kibírják, úgy vannak megcsinálva. Amúgy meg a GDDR6X memóriák mindig is melegedősek voltak, csak egy jobb hűtésű 3 ventis kártya kicsivel jobban képes hűteni, bár a TUF is képes volt 102 fokig felmenni a 3080 Ti - nél amikor azt használtam, kellett neki némi alulfesz.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Sundesz #177348 üzenetére
Nem, nem ide való. Semmi relevancia nincs ajánlás szempontjából. Ugyanaz a kártya másik gépben lehet abszolút nem fog coil whine-tól szenvedni, az ami nálad meg nem coil whine-os, másnál meg igen. Ilyen alapon egy kártyát sem szabad ajánlani az újak közül (talán a gtx 9xx vagy rx4xx óta), mert vagy fog vagy nem.
És ezt a témát zárjuk is le, az adott kártya topikjában vagy más vga kibeszélő topikban lehet folytatni, akár privátban is megbeszélhetitek, de itt csak felesleges off generálás ez a téma.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sundesz #161821 üzenetére
Főleg játékra van használva a gép, meg sorozatnézés, csak nem akarnék úgy járni, hogy veszek egy videókártyát és gyenge legyen. Játékban főleg FIFA 20, Far Cry sorozat, Assassins Creed Valhalla, Days Gone lenne tervben olyan High beállítás 100 FPS vagy több 1080p. A monitor egy ősrégi LCD monitor, csak nem tudom lenne-e probléma, ha használnék egy 6700 XT-t a jelenlegi monitoron persze és később vennék egy 1080p 144Hz monitort, ezért kérdeztem. Köszönöm srácok a megnyugtató választ, kicsit megijedtem a tápot is cserélnem kell a 6700 XT miatt. A másik dolog pedig, addig akartam cserélni 5600x-re, amíg nem lesz kifutó termék meg persze ki akartam maxolni az alaplapot. De nagyon megvagyok vele elégedve, ég és föld a különbség az 1600x-hez képest.
-
PuMbA
titán
válasz Sundesz #161519 üzenetére
Egyébként most nézem, hogy a 3080-ból is adtak ki 12GB-os variánst, az RTX3050 mellett fjelent meg csendben, szóval érzi az NVIDIA, hogy szorul a hurok Az AMD előre ment a probléma megoldásában, mert alapból 12 / 16GB-tal adták ki a kártyáikat. Már csak a 3060Ti és a 3070 maradt, ami nem lett még frissítve a 3000-res szériából, szóval nem csoda, hogy ezeken van a legkevesebb VRAM. A 4000-res széria úgy is rendbe teszi a dolgot, ott már nem lesz 6 vagy 8GB, csak több.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz Sundesz #161513 üzenetére
6GB mostanában kezd szűkös lenni, nem véletlen jött ki a 12GB-os verzió, valamint a 3060 is ennyivel lett szerelve, plusz a 3050 fellépett 8GB-ra a 6GB-os 1660-ról, tehát a 8GB lett az alsó kategória. Cyberpunk 2077 ray tracinggel 1080p-ben már 6,5GB-ot használ a DigitalFoundry mérése alapján.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Sundesz #161011 üzenetére
Hardware decode van az RX 6500 XT-ben, ez mondjuk vágás közben a timeline playback sebeségen (hogy ne dobálja el a frame-eket) segíthet, de a renderelésben már nem és ennek az lesz az eredménye, hogy CPU-ból kell megoldani, ami általában képminőségileg is a legrosszabb opció és még erős CPU-val is sokkal lassabb, mint akár csak egy közepes GPU-val. Meg nem merném kijelenteni, hogy csak a decode önmagában elég a vágó szoftvernek a rendes meghajtáshoz (tapasztalatom nincs benne).
Na meg a legtöbb ilyen szoftver CUDA-ra optimalizált, ezért van akkora Nvidia dominancia a videósok között, meg mert a korábbi AMD GPU generációk nem voltak túl acélosak HW encode minőségben és sok a vakfolt abban, hogy ma 2022-ben milyenek (engem érdekelne, de az RX 6500 XT-ről nyilván HW encode hiányában ilyen teszt nem lesz).
Aztán ott van a nyers raszterizálási teljesítmény, hiába inkább "CPU heavy" az Adobe Premiere Pro, amint effektezni kezdesz, már kéri a GPU-t is, ebben mondjuk nem ismert az RX 6500 XT teljesítménye a kellő benchmarkok hiányában, de elfogadom, hogy a GTX 1060-at hozná ez is. Az After Effects pedig már alapból is díjazza a GPU-t, de ha kipróbálna egy DaVinci Resolve-ot, az meg aztán pláne (sőt 4GB VRAM mellé még nyafogni is fog, hogy ezt kevesli és csak saját felelősségre kezdj bele a munkába).
Ami pedig ennél is fontosabb, hogy bármikor, ha belép a GPU a munkába, azonnal elkezdi telepakolni a VRAM-ot és 6GB megjelölhető minimumként nem high-bitrate 4K-hoz egy laza, nem agyoneffektezett workflow mellé. Mindenre van kerülőút, lehet proxyt használni vagy playback alatt lekapcsolni az effekteket, valahogy elkészültek a 4K videók akkor is, mikor a GTX 1060/70/80 volt a VGA gyártás csúcsa.
Én inkább a videós topikban kérdezném körbe az embereket, vannak akik nálam is sokkal tapasztaltabbak ezen a téren. Nekem volt GTX 1060 6GB-om és az akkoriban széles körben elterjedt 4K UHD H.264 200 Mbps mellé kielégítő volt úgy, hogy nálam az effektezés csak némi színezést/fényelést jelent. De egy After Effects ezt is megtudja fektetni bőven ha ennél több bling-bling kell. A konkrét kodek/bitráta/munkamódszer (pl: proxy használat) ismeretében lehetne jobban ajánlani a videós topikban.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Sundesz #161012 üzenetére
Nem igazán ugyanaz. [link] - A legfőbb különbség, hogy az AMD-féle SAM hatékonysága jóval nagyobb, és kb. minden címben elég jól működik. AZ NV-féle ReBAR hivatalosan nyolc játékban támogatott, és nem is hoz annyi gyorsulást. [link]
Ez egy olyan technológia, aminek a hatékony működését nehéz megoldani úgy, hogy a processzorgyártók nem teljesítik a VGA gyártójának igényeit. És az AMD, illetve az Intel le se szarja, hogy az NV-féle ReBAR-hoz mire van szükség, igazodnak majd a saját megoldásaikhoz.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Sundesz #161008 üzenetére
Ne vegyen, kiherélték belőle a hardware encode-ot. Vegyen helyette bármilyen Nvidiát 6GB+ VRAM mellett. Pont a hardveres decode/encode miatt van az, hogy ezekben a szoftverekben pusztán a GPU megléte vagy nem léte ég és föld teljesítmény különbség. Render időkben vagy effektek raszterizálásában lehetnek még különbségek, de a 6500 XT egy pocsék választás videózáshoz.
-
Celithrandi
addikt
válasz Sundesz #160915 üzenetére
Szerintem 200ért lehet kapni PS5 öt és XBOX ot is. Ha valaki fhd 60fps re vágyik akkor ezerszer értékállóbb befektetés egy ilyen gép mint egy ilyen kártya. De mindenki arra szórja el a pénzét amire akarja.
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Celithrandi
addikt
válasz Sundesz #160909 üzenetére
2022 van. FHD 60FPS Valamikor 2010-2013 között volt elvárás. Persze ha valakinek ez megér 200ezret az már az Ő dolga.
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
KAMELOT
titán
válasz Sundesz #157145 üzenetére
Ez megint egy olyan táblázat, hogy semmit nem tudsz meg belőle. Játékonként eltérőek az értékek.
Ott van mindjárt BFV amit írt. Ott eléggé sokat hoz a jó cpu min fps és az erős gpu a max fps.Lorden: Gondolom nem azért vett 3440x1440p 165hz monitort, hogy vissza kelljen venni a felbontást, meg az efekteket. Nézz be a 3080/3090 topikba, aztán ott elmagyarázzák neked miért kell erős cpu és gpu ilyen felbontásoknál.
Ha neki csak ennyi van akkor marad a 3060.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
törölt tag
válasz Sundesz #156305 üzenetére
A linkelt videó alapján arra gondoltam, hogy a kérdező is i3-at akar. Ahhoz bőven elég egy olcsóbb H410-es alaplap is (21e), meg 2x8GB 2666MHz RAM (23e). i3-10105F: 29e, GT 1030 GDDR5: 34e. Ez kb 107ezer Ft, feltéve ha mindent újonnan, boltból akar megvenni.
Kérdés, hogy a lehető legolcsóbb megoldást keresi-e a kérdező, vagy nem ez a fő szempont számára. Abból indultam ki, hogy azt írta, hogy csak és kizárólag CS:GO-t akar játszani, semmi mást. Ebből kifolyólag saját részre én biztos megelégednék a fenti szettel, nem feltétlenül költenék el +35-40ezer Ft-ot egy drágább összeállításra. Ha meg mégis, akkor azt a plusz pénzt inkább VGA-ra költeném.
Processzorügyileg meg én inkább választanám az i3-10105F-et (ebben a videóban van CS:GO is, illetve i3-10100 meg Ryzen 5 1600):
https://www.youtube.com/watch?v=pXViH4BTNjQ -
nagyúr
válasz Sundesz #156299 üzenetére
+1 az 5600G-re.
R5 1600 nem volt rossz CPU, de az 5600G veri erőben az R5 3600-at is.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
koko52
nagyúr
válasz Sundesz #156111 üzenetére
Kb 20-25 AMD 5xxx-et raktam játékosok gépébe, nincs panasz mai napig. NV-t jóval többet, ott sincs. Driver probléma néha van, hotfix, csere, DDU-val, nincs gond.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Scarletiel
senior tag
válasz Sundesz #154955 üzenetére
Lehet jövő hónapban megrendelem, bár nem tudom mivel játszanék rajta úgy igazán. A nagyobb címeket mind kipörgettem már PS4-en, kivéve az új Final Fantasy 7 remake-et, meg a Last of Us 2-t. A többi meg már kb megjelent PC-re is amik kimaradtak. Esetleg privátba ha van valami gyöngyszem amit érdemes szívesen fogadom és akkor jobban tudok dönteni
-
Zimmi91
addikt
válasz Sundesz #154704 üzenetére
Meg ahogy néztem ha kicsit megcibálom a bajszát, akkor 5-6 fpst lehet nyerni vele, akkor már majdnem 1660 csak az egyik legjobb hűtéssel
WoW Fifa kevés Warzone meg Pubg, kb erre kell a gép full hdra, ezekre egy 2060 felesleges, főleg ilyen "jó" árak mellett" Just remember Manchester is RED! "
-
veterán
válasz Sundesz #154569 üzenetére
Videó amit linkeltem(the vr tech-től) nem ezt mutatja és ott "élőben" van tesztelve 4k 60 fps-en meg 4k 30 fps-en, saját szemeddel láthatod nem csak betük halmaza.4k 120 fps valóban ritka mint a fehér holló de az videokarinál is a lehetetlen kategória vagy esetleg rtx 3090-el a pubg, fortnite es hasonló multi címek amik kepesek 4k-ban 60 fps fölé menni.
De nem vita miatt írtam nekem is van pc-m csak kiakasztott a "ki a gazdagabb" hsz lavina amit tegnap kellett olvasnom egesz nap.Nagyon mélyre süllyedtünk itt ebben a témában.Én azt javaslom akinek korlátozottak a lehetőségei az vegyen konzolt mert hatalmas élmény 4k-ban nyomni 55"-os tv-n, aki meg tehetős és ugyan ezt akarja pc-n az vegyen videokarit 1 millióért én egyiket se tartom hülyének vagy nézem le.De az már a szánalmas kategória, hogy a forma beirja hogy nagyon drágák a videokarik(tök igaza van amúgy) erre jönnek a topic "gazdagjai" és szénné oltják.Szerencsétlen a végén hogy mentse a becsületét és az önérzetét beírja hogy ő nem csóró és berak egy leellenörízhetetlen eredetű kepet amin egy kéz van egy tengerpartnak látszó háttér előtt, majd egy hsz múlva még le is írja megerősítésképpen most hogy kiderült nem vagyok csóró(nem derült ki amúgy meg ha az is lenne kit erdekel) jön random jóska valamilyen megmarázhatatlan kényszert érezve, és beírja(senki se kerdezte, senkit sem erdekel), hogy ő amúgy régen horvátországba járt de már ciprus, görög meg spanyol játszik 🤣🤣🤣
meg amúgy milliardok fordulnak meg a kezében.
Ezek után ki a szánalmas? Én vagyok az az apoló munkammal , 250 ezres fizummal és a konzolommal meg gyenge pc-s konfigommal? Csak mert nekem ennyi jutott?Akinek van az nem kérkedik vele.Ez intelligencia és neveltetés kérdése.Még ha tényleg van is ott pénz
szocializáció az sajnos nem adatott mellé.
Én zártam az offot csak olvasd vissza miket írtak egymasnak a fórumtarsak akiknek elvileg segítenie kéne a másiknak.Mert ez a fórum azert van.Nem pedig azért hogy kicikizzük azt akinek esetleg nem megy olyan jól a sora. -
mvkly
senior tag
-
vaakuum
addikt
válasz Sundesz #153683 üzenetére
Mondjuk elírtam, 980-at kellene cserélni, nem tudom hogy miért 1080-at kérdeztem...
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
kwzatz
addikt
válasz Sundesz #153605 üzenetére
Bocs a dupláért:
Sokakban nem merül fel, hogy a kínai szigorítás és az összes azt körülölelő hajcihő valójában pont hogy segíti a Bitcoin árának emelkedését hosszú távon. Gyakorlatilag egyszerre két negatív dolog kiiktatását szolgálja egyszerre:
1. Ugyebár az a kritika, hogy "környezetszennyező", a csapból is ez folyik, a Tesla is erre fogadkozva szüntette meg az elfogadását (BS persze...) stb., na most a kivonuló bányászok az új letelepedés helyén nagyobb mértékben fognak megújuló energiaforrásokra építeni. Már most kíváncsi vagyok egyébként arra, hogy a "szakértők" mivel fogják akkor támadni a BTC-t, amikor az lesz a narratíva, hogy mennyire szuper, mert elősegíti a megújuló energiaforrások használatának terjedését. (erre szerintem annyira sokat már nem várni)
2. Az 51%-os támadás veszélye (ami szerintem eddig sem volt mondjuk túl magas ), gyakorlatilag megszűnik."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
addikt
válasz Sundesz #153460 üzenetére
Csak 40k a különbség.
TPU szerint egyébként a Strix, MSI Gaming X vagy az FTW3 3%-al gyorsabb mint a Founders (az is 200W PL)
Ez a Hexus teszt értékelhetetlen.
És ez nem a játék hibája. Máshol szépen kijöttek a különbségek. Nem tudom mit csináltak ezek.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
-
varadigabor
senior tag
válasz Sundesz #153273 üzenetére
Köszi a segítséget.
hát igen, de én cégnévre akarom venni. Áfa nélkül.
Valószínű UPS-el kérem az + 5 euro, sztem a DHL náluk csak magyaroszágig DHL, onnan sima posta, azt meg nem akarom.[ Szerkesztve ]
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- ASUS Expedition GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 128bit (EX-GTX1050TI-O4G)
- KERESEM / GIGABYTE AORUS RTX 3080 XTREME 10GB / GIGABYTE AORUS RTX 3090 XTREME / ORSZÁGOSAN
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra Gaming 8GB VGA eladó (2025. 02. 18-ig garanciális)
- INGYENES SZÁLLÍTÁS! EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X 384bit
- XFX MERC 319 RX 6950 XT