-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mvkly
senior tag
Tegnap este kicsit remegett a kezem.
3060 Asus Dual-217e, Tuf-226e, Tuf Ti-286e. Az előző vga-t 40-ért vettem 2 éve, ez egyelőre túl nagy ugrás, még várok picit a csodára. Talán magával húzzák a 6700xt árát is. -
Pityu.
nagyúr
Azért milyen lenézőek sokan a 3060-as felé most nem az itteniekre értem. Tudom hogy nem annyit ér mint most árúlják meg semmi sem de csak úgy érdeklődés képen rákérdeztem egy 6700XT-re de a mostani árakhoz képest szarért huggyért számolnák be a mostani gagyi hütésű 3060 ára alatt is bőven. Na mindegy a 6700XT is túl van árazva.
-
BMS
őstag
Alzán most van fent pár típus.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
kolopele #153888 üzenetére
Lehet akkor alábecsülném?Mert most az a 3060 kártyám van amire eredetileg vágytam volna.
Hát ha gondolkodtam volna akkor hasonló áron vehettem volna jó kis 6700XT-t igaz azok még ennyiért leginkább külföldi garisok ahogy láttam az enyém meg magyar garanciás és nem 2 hanem 3 év.
#Scarletiel
Hát durrantanék én de másra is kell költeni meg egy kártya azért nem olyan jó befektetés,meg ahogy mondod nincs megállás. -
-
omfgk
veterán
válasz
Pityu. #153884 üzenetére
Pont a 3060Ti és a 3070 között van teljesítményben.
És mivel a két NV kártya között van 13-14% különbség, így a jóval jobb túlzás. De jobb.
ár/érték arányban nem jobb. Mivel már a bányászok által letarolt piacra jött ki a 6700XT (és a 3060 is) így ezeknél már pofátlanabb volt az árazás.
-
Pityu.
nagyúr
Jól látom,hogy a 6700XT jóval jobb mint egy RTX3060Ti?
-
kssvirag
tag
válasz
Allihoppa #153881 üzenetére
Nagyon hobbi játékos vagyok....
Elmult 2-3 évre visszamenőleg el vagyok maradva a játékokkal. Hétvégén szombat és vasárnap este játszok. De akkor is sokszor nekiállok 45 éves létemre csgozni,
Ezért is maradtam le a single játékokkal.
Igazábol megszokás miatt hajlok az amd felé. X800xt től szinte mindig amd volt.
Meglátom.. -
kssvirag
tag
válasz
Scarletiel #153874 üzenetére
Nekem ma jött meg a Palit rtx 3060 ti.
Magyar 3 év garis. 246e volt ujjonan.
Most dillemába vagyok, mert pár honapis 6700xt lenne 240-250 körül több is. Magyarán ugyan annyiba mi t a 3060 ti.Van 14 napom hogy visszaküldjem...
Fe tudja mit csinaljak.
Még be se szereltem. -
kolopele
nagyúr
válasz
Scarletiel #153878 üzenetére
Ez a lényeg
-
kolopele
nagyúr
válasz
Scarletiel #153874 üzenetére
Viszont a 3060Ti lényegesen erősebb lett volna mint a sima 3060.
Goodone: Akár 30, akár 24 fokot állítok be a szobában, mindig lemegy eddig, max. amikor melegebb van akkor körülményesebben -
Goodone
csendes tag
válasz
Allihoppa #153869 üzenetére
Köszönöm. A ház egy jó kis régi Coolermaster midi torony. Elől, felül és hátul 1-1db 12cm ventivel, de az oldallemez pont ott van 2db ventilátor részére perforálva, ahol a proci és a vga van, tehát ha van valami kis zaj akkor az egyből ott ki is jön. TUF-os kártyát néztem egyébként, ami kolopele ajánlott, de sajnos 30cm kártyák már nem férnek be a házba. Így maradt a hagyományos 2 ventilátoros típus.
@kolopele
Na jó 38C-os a 3080, de milyen szoba hőmérséklet mellett? 22C? Nálam most a jó kis higanyos hőmérő 30C-ot mutat és a ventilátorok jelen pillanatban állnak. Kb. 60C körül indulnak el ahogy nézem. -
kolopele
nagyúr
válasz
Allihoppa #153871 üzenetére
A VGA gyárilag belőtt venti fordulatán nem segít semmiféle ház hűtés, az legújabban úgy működik, hogy mondjuk 55 foknál bekapcsol azonnal 60% - ra teljesen feleslegesen, és ott is tartja magát amíg ki nem kapcsol. Ezt csak manuálisan tudod befolyásolni. A Valhalla esetében meg akkor mindenkinek szar gépe van
Idle terén meg vannak összehasonlítási alapjaim, volt amikor többfajta VGA volt nálam, és ugyanolyan házban, azonos külső hőmérsékleten elég eltérő eredményeket produkáltak. Én mondjuk nem ragaszkodom a 60-65 fokos kártya hőmérséklethez, az nagyon messze van még a megengedettől, halk legyen.
-
Scarletiel
senior tag
válasz
Grózi #153872 üzenetére
Illetve érdemes lenne egy teardown videót nézni, hogy a vrm-eket illetve egyéb chipjeit védi-e valami. Sokszor ott spórolnak még a nagyobb gyártók is. Vagy egy vrm/hotspot monitorozás játék alatt. De szerintem sincs gond a Palit 3060ti-val. Gondolkodtam rajta én is, mikor rendeltem a Strix 3060-at, de akartam egy néma, kolosszális leszállópályát az egyik legjobb hűtéssel, így maradt a Strix.
-
Allihoppa
aktív tag
válasz
Grózi #153872 üzenetére
Ez teljesen igaz, sajnos nem ismerjük a körülményeket se Gainward se MSI oldalról teljesen, így elég nehéz valid érvvel szolgálni annak, aki vásárlás előtt áll.
Illetve azt se tudjuk, hogy a tartós teszt mit jelent pontosan, egy 2 órás benchmark loop vagy furmark az már elég tartós.(hőfok szempontból)
De biztosan ki lehet hozni 67C-nál is alacsonyabbat a kártyából.
-
-
Allihoppa
aktív tag
válasz
kolopele #153870 üzenetére
Hát a fenti dolog inkább a játék optimalizálatlansága miatt fordul elő, de lehet egy modernebb CPU-val kevésbé lenne érezhető ez a drop, simán okozhatja DPC latency vagy 3rd party szoftver (akár az MS sajátjai) is. (Ebben lehet tévedek és szimplán szarul van megírva a játék)
Az idle hőfok az nem igazán vesz el a kártya fényéből. Ha jó a ház felépítése és tudsz jó airflow-t biztosítani a kártyának, akkor biztosan nem panasz a hőfokokra, de még a VGA venti sebességre sem. Ha pl. Noctua-t veszel, akkor talán még a hangja is state of the art lesz, persze jó ház kialakítás kell hozzá.
Nyilván igénytelenebb egy TUF, TRIO, SUPRIM, STRIX, FTW ebből a szempontból, mert azokon brutál hűtés van már alapból.
-
kolopele
nagyúr
válasz
Goodone #153868 üzenetére
"0,1% 39fps, 1%47fps" Lényegében ezek amik rontanak a játékélményen, de erősebb kártya esetében is ez van, ráadásul ha leteszed a beállításokat low - ra, ez a két érték akkor sem igazán változik. Elég érdekes. Némi alulfeszeléssel, venti állítással tudod szabályozni a hangját, hőfokát, bár a 67 az több mint jó. Amiben érzékelhető a valamivel gyengébb hűtésmegoldás, az a 42-46 fok körüli idle hőmérséklet, ez a 3080 Trió esetében 38 fok.
-
Allihoppa
aktív tag
válasz
Goodone #153868 üzenetére
Gratula az új kártyához, sokan félnek a két ventis kisebb kártyáktól, és vannak néhányan akik nagyon intoleránsak az esetlegesen magasabb hangjával, amit amúgy se hallasz ha rajtad van a füles.
Pl. egy jól szellőző hangszigetelt oldalú Fractal Define ház csodát tud tenni, a hőfokokkal és a kiszűrődő zajokkal is.
-
Goodone
csendes tag
válasz
Lorden #153855 üzenetére
Most jött meg a GainWard 3060 Ti OC Ghost kártya, ahhoz képest, hogy fapados nagyon meg vagyok elégedve vele. Tartós teszt alatt se ment fentebb a kártya hőmérséklete 67C-nál. Szoba hőmérséklet 30C. Alapjáraton 42-46C-on megy. Nagy terhelés alatt kicsit hallani a ventilátort már, de játék közben szinte alig észlelhető. Úgy állítottam be a RGB világítást, hogy a hőmérséklet függvényében változzon, remélem pirosan sose fog világítani mert az 90C
.
Nekem 2db 1080p-és 60Hz monitorom van, meg egy 7. generációs I7-7700 3,6Ghz procim, ami lehet ki se hajtja, de a Assassins Creed Valhalla benchmarking eredményével teljesen elégedett vagyok. Átlag fps: 76, 0,1% 39fps, 1%47fps, max fps:123. Mindent maxra (ultra) állítottam. -
kolopele
nagyúr
válasz
Scarletiel #153861 üzenetére
Örülök hogy sikerült. Annyi, hogy nem szabályozza magát a hőfok függvényében lefelé, tehát ha 57 foknál 45% - ra teszed, 65 - nél meg 60% - ra, akkor amíg le nem megy 50 fokig 65 - ről, addig marad 60% - on, majd kikapcsol, de ez egyáltalán nem baj, a ventiknek is jobb a folyamatos, egyenletes forgás. Amikor nem játszol úgyis lemegy a hőfok magától 40 fok köré, egy Asus Tuf esetén legalábbis biztosan.
-
ribizly
veterán
válasz
Scarletiel #153863 üzenetére
3060(Ti)-ból valóban. Azok "igénytelenek".
-
nyul105
senior tag
válasz
kolopele #153856 üzenetére
Msi(!) kártyával valóban ennyi.
Persze lehet más gyártóéval is megy, a 3070 gainward phoenixszel nem megy. De megnézem ma, hátha van újabb AB.
Scarletiel: semmiképp se rakd 0 és 35 közé, pl. 20%ra, mindenképp ugorjon lépcsőt, mert a ventiknek árt elvileg a 0 és sárga vonal között járatás!
Azaz ha teszteled, úgy, ahogy Kolopele mutatja. -
kolopele
nagyúr
válasz
Scarletiel #153848 üzenetére
Nekem így van beállítva:
57 fokig fan zero, ott felugrik 45% - ra, és így tovább. A max. amit be lehet állítani hogy kikapcsoljon a venti az -15 fok, tehát ha neked 60 fokon megy teszem fel, akkor 45 foknál kapcsol majd ki. A lényeg, hogy mindig a legmagasabb hőfok alatt kapcsol le 15 fokkal, majd nyilván kb. 40 fokig visszahűl vagy alább, és legközelebb megint csak 57 foknál kapcsol be. Ez akkor nagyon jó beállítás, amennyiben alul is feszelted a kártyát, mert így a ventik lényegében a 60% - ot sem fogják elérni. -
nyul105
senior tag
válasz
Scarletiel #153848 üzenetére
Kártya függő, msi kártyáknál engedi a zerofant, gainward karimnál hiába teszed 30 alá, nem jó:
Amikor azt hiszem jó, akkor sem az, mert előjön más bug, pl. beakad 30%ra, és azt veszed észre, hogy 80 fokos a kari. Tehát megy a zerofan, de ha bekapcsol, akkor beragad 30nál.Csináld amit én: játék alatt futtatod az ABt, játékon kívül kilövöd... hidd el, kipróbáltam több szoftvert, egyik se szerette a 0ás fancurvet.
A legrosszabb a gainward saját progija, az fogta magát és felugrott 60% fordulatra és ottragadt, csak restart segített. Eléggé megijedtem a hangjától, ezek a karik nem 60% fanra vannak kitalálvaVagy: vegyél msi-t, azt tudja kezelni az AB, 1070ti gaming szuperül működött legalábbis.
-
Scarletiel
senior tag
Szerintem azért, mert a legtöbb fejlesztőnek kevés időt adnak normálisan optimalizálni és/vagy szarnak bele, mert majd a vga izomból megoldja. Mai napig gondok vannak Borderlands 3-ban is, hogy stutterel mint állat, csak fullscreen+vsync mellett hajlandó még 3060 mellett is relatív akadozás mentesen futni, hiába van ugye 100+fps-e az embernek, vagy veszi le csutka low-ra a beállítást.
Ha mi is kapnánk konzol közeli optimalizálást, akkor mai napig elég lenne fullHD-ra egy 1070 60fps-re és nulla stutterrel.
#Pityu:
A 3060 is ki fog szolgálni 4 évig ne aggódjál. Igen a vége fele kompromisszumos lesz, de vinni fog mindent. Gondolj bele, sokan a mai napig használnak RX580/GTX 1060-as kártyát fullHD beállításokra, mert medium-on még ma is viszi a legtöbb címet 50-60fps-el. Persze vannak amiket már nem, de lowon még azokkal is megbírkózik és az már 5 éves konstrukció.
#Kolopele:
Ebben igazat adok, mondjuk én annyival egészíteném ki, hogy speciel én arra nem vagyok érzékeny, ha mondjuk 20-30 percenként droppol egy nagyobbat a játék, és egy pillanatra érzem, hogy röccent, mert mondjuk hirtelen városba értem vagy valami. A gond ott kezdődik ezzel a jelenséggel, ha folyamatosan csinálja, mert akkor teljesen kizökkent. Én ezt RDR2-ben nem tapasztaltam, ahogy akadást sem illetve végig stabilnak tűnt pedig nincs lockolva és 60 tól 90-ig szabadon megy össze vissza, helyszíntől és tartalomtól függően. Igaz a Freesync/Gsync be van kapcsolva. Amúgy a HWinfos tippet köszönöm, megmértem a hotspotot is vele. 1 óra RDR2 után stock ventivel a max 70 fok volt, átlagban pedig 62. Míg a GPU 57 fokos. Igaz a ventik elég agresszívan vannak kezelve, mert 75%-on mentek, ellenben olyan halk volt még így is mint mikor az előző kártyám ment 45%-on két ventivel... Be lehet állítani valamivel a ventiprofilt úgy, hogy 50 fok alatt ugyanúgy kikapcsoljon, de egyedi értékeket tudjak megadni? Afterburnerben nem tudom lejebb vinni 35%-nál a ventiket, ha manuálisra rakom. -
Lorden
senior tag
Én óvatos lennék azzal a 3060-nal 4 évre, annyit tud, amit a 5700xt tudott, az meg 2019 őszén jelent meg 150kért, vagy amit a 2070, az meg 2 éve nyáron volt 170k.
Attól, hogy most kb 250k a 3060, a teljesítménye nem több ezektől a régebbi és olcsóbb kártyáktól. -
CJ4567
nagyúr
válasz
kolopele #153845 üzenetére
Az igen, haverokkal játszottuk az It Takes Two-t, lokális co-op-ban, a gépben volt egy R5 2600 + GTX1060, 1080p magas grafikán. Azt hittük, hogy a gép gyenge a játékhoz, mert voltak helyek, ahol futott 25FPS-el, és néha ugyan úgy hirtelen 10FPS-re esések, de akkor jó tudni, hogy az aktuális csúcsgépen is beakad.
Átlag és minFPS: Én még tavaly váltottam egy R5 2600-ról egy R5 3600-ra, és amit észrevettem(és ezzel nem vagyok egyedül, más is jelentett 2xxx-ről 3xxx-re váltással ilyet), hogy GPU limites játékok is folyamatosabbak lettek, jobb a frametime grafikon... Pedig még megkaptam, hogy hát minek akarok OC 2600-ról (4,1GHz-et ment stabilan) 3600-ra váltani
Amit érdemes kipróbálni, hogy nem keretnélküli ablakos módban játszol, hanem teljesképernyős módban, egyes játékoknál meglepően sokat tud jelenteni folyamatosságban, pedig az FPS-ed nem változik. -
kolopele
nagyúr
válasz
nyul105 #153844 üzenetére
Mindegy szerintem mivel játszol. Miért tud a Division 2 vaj simán futni, és miért droppol egy olyan játék, mint mondjuk az It Takes Two? Ketten játszottuk az egyik gyerkőccel, ez ugye egy co-op játék, és ilyen 10fps!!! - ekre is leugrott nem egyszer. Ráadásul javítást sem kapott egyszer sem. A Valhallát hagyjuk, pedig megér egy misét, nem véletlen hozom fel annyiszor. Kijön a játék, borzalom, jönnek havonta rá a patchek, azoktól sem lesz jobb, de legalább mindig hozzárak vagy 10-20 GB - ot, majd mire valamennyire összepofozzák, már régen végig vitted. Multis játékoknál mondjuk ez biztosan rosszabb lehet, mert azt lehet évekig sem hagyod abba, míg egy single játékot nagy eséllyel végig játszás után törlöd a fenébe.
-
nyul105
senior tag
válasz
kolopele #153843 üzenetére
Ennél az a rosszabb , amikor ugyanazzal az online multiplayerrel játszol, és 1 éve a ryzen 1600al 1070tivel jobb fpsed volt, mint most 3600al és 3070nel (ugyanazzal a beállítással). Mindeközben a játék csúnyább lett.
Ezzel csak arra utalok, hogy
1. direktben növelik a gépigényt látszólag teljesen feleslegesen
2. Kapkodnak, minek optimalizálni.Így nincs értelme 4 évre tervezni...
-
kolopele
nagyúr
válasz
koko52 #153841 üzenetére
Jogos, csak amikor azt látod, hogy egy játék egy 3080 mellett droppolgat, és amikor megnézed monitorozás közben azt látod, hogy a minimum leugrik 20 fps - re, elgondolkozik olykor az ember, hogy ezért adott ki pénzt csúcskártyára? Ilyenkor megnézed Youtube - on is, hátha nálad a hiba, de ugyanezt látod ott is, majd a tesztekben is ezt olvasod. Nagyon jó az, hogy egyre jobb és drágább kártyákat, procikat gyártanak, csak lassan a játékkészítőknek sem ártana felnőni melléjük, mert amit az utóbbi időben művelnek az siralmas az AAA címek terén.
-
koko52
nagyúr
válasz
Pityu. #153840 üzenetére
"Szóval én min 4 évre terveznék egy kártyával úgy,hogy ne kelljen már lefelé vinni a grafikát pláne,hogy a 3060 még nem is régi kártya."
Na ilyen kártya nem létezik. És nem számít, hogy a 3060 új, hol van egy 2080(S), 2080ti-hez? Kb 2070S szinten van, ami egy előző generáció közepe. -
Pityu.
nagyúr
válasz
nrg_52 #153839 üzenetére
Csak kicsit elgondolkodom a mai elavulási dolgokon,anno mikor vettem egy rx480 kártyát akkor is évekre terveztem 4 évig volt meg a kártya tökéletesen mentek rajta a dolgok az igényeimhez mérten bár tudom mindig van jobb,szebb.... Szóval én min 4 évre terveznék egy kártyával úgy,hogy ne kelljen már lefelé vinni a grafikát pláne,hogy a 3060 még nem is régi kártya.
-
kolopele
nagyúr
válasz
Scarletiel #153835 üzenetére
Persze, egyetértünk, de egy dolog ami nagyon lényeges: Nem az avg fps adja meg azt, hogyan, milyen simán fog futni egy játék, hanem elsősorban a minimum fps - ek, és ha azok nagyon rosszak, lehet neked 150 a maximumod meg 100 az avg - d. Amennyiben még a 0.1% low - t is ide vesszük, akkor még rosszabb lehet a helyzet, bár szerencsére azok az esetek zömében alig fordulnak elő. A droppok általában attól vannak, hogy a minimum fps - ek sűrűn beesnek mondjuk 20-30 fps körülire, és azon már a g-sync vagy freesync sem segít. A Valhallánal pl. ezért kell a minél erősebb VGA, hogy minél magasabban tudjon maradni a minimum, és lehetőleg minél kevesebbszer essen be (sajnos még 3080 - on is képes produkálni olykor 20 fps - t). A DLSS meg egyelőre csak 4k - n az igazi, más esetben ront a képminőségen.
-
Scarletiel
senior tag
válasz
Pityu. #153834 üzenetére
Pityu ne kezd megint mint a 2060 esetében, mert már az is jó kártya volt FullHD-ra, a 3060 meg még jobb.
. A 3060ti a best buy fullHD-ra, mert bizonyos címekben akár 30fps-el is tud többet a sima 3060-nál, de annyival is drágább. A sima 3060 meg jelenleg mindenre is elég fullHD mellett akár 144Hz-es monitorral is (nyilván ha 144fps a cél mondjuk egy AC Valhallánál akkor az kompromisszumos) 1-2 év múlva meg lecsavarod ultra mega high-ról sima very high/high-ra azt a 3 settings-et ami terhel de nem ad jelentős minőségi ugrást és hopp megint ott leszel, hogy +1-2 évig megvan a 60+ fps.
-
Scarletiel
senior tag
válasz
kolopele #153830 üzenetére
Én ezt cáfolnám annyiban, hogy az AC Valhalla benchmarkok alatt is ha Ultra presetet használnak akkor is 62 az avg fps. A Red Dead Redemption-ben meg szintén ultra preset mellett 55-60 körül van, viszont ha megnézünk egy videót és lejebb veszünk kb 3 settings-et ultráról high-ra akkor 75+ az avg fps kb mindenhol és minőségben nem veszel észre semmit. Ha hozzávesszük a DLSS-t akkor meg kb 80-85 fps-em van lovagolva a szabadban Quality módban.
Persze a későbbi játékokban majd kiderül, mennyire lesz elég a 3060, mert a Ti jobb lenne tartósság szempontjából, de nálam így fut a fent említett játék. Persze ha csutka ultra és 8x msaa meg tényleg minden full full maxon van akkor jah a 30fps-t tudja nagyjából, de az személy szerint elmebetegség. Képletesen szólva kapsz 5% minőségbeni ugrást 80% performance vesztésért. -
GEIL
addikt
Köszi az infokat és a linket !
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
Ha esetleg valaki használ MSI afterburnert "élő adatok monitorozására", az esetleg le tudná fotózni a beállításokat ? -
Razor18
tag
-
GEIL
addikt
sziasztok !
120 ezer Ft körül 3 ventis Gigabyte GTX1080 jó vételnek tűnhet ?
-
kolopele
nagyúr
válasz
Scarletiel #153790 üzenetére
HWINFO nem mutatja a Hot Spotot?
-
-
Allihoppa
aktív tag
válasz
kolopele #153807 üzenetére
Mini verzió az nagyon kicsi kártya.
Nem mondhatom meg forrásban normál verzió van, azért drágább egy picivel.
Jelentős a különbség:
ASUS DUAL RTX 3060 Ti MINI Specs | TechPowerUp GPU Database
ASUS DUAL RTX 3060 Ti Specs | TechPowerUp GPU Database -
Goodone
csendes tag
válasz
kolopele #153807 üzenetére
Ezt a kártyát én is nézegettem, de ez a mini verzió. Szerintem a referencia kártyánál ez jobban melegszik. Kisebbek egy picit a ventilátorai.
Mondjuk pont ilyen OC mini van most a gépemben GTX970-ból. Simán 80C-ig engedi a Asus GPU tweak a hőmérséklet, és így használom már 2016 január óta. Stabil a cucc. A dolgozó szobámban csak 20 fokra van állítva a termosztatikus radiátor szelep, ha megy a gép és játszok is, simán van 23 fok télen. Hulladékhő hasznosítás ahogy kell.
Ezek az 3060 új kártyák meg két ventilátorral 65-67C-ig melegednek terhelés alatt, (legyint) langyos. -
Allihoppa
aktív tag
válasz
Balazska90 #153803 üzenetére
Meg kell próbálni =) ASUS DUAL nem rossz a 3060/3060Ti esetében, MSI GAMING X sem vészes.
-
Balazska90
tag
válasz
kolopele #153804 üzenetére
Laikusként azt gondolnám hogy 3 venti, biztos jól is hűt...de lehet ki van belőle spórolva kicsit az anyag, azért olcsóbb ugye... nekem annyira nem fontos hogy halk legyen a kártya, meg jéghideg. Az Armorom se az, elvileg ez is egy szar kártya, írják sokan, de nekem megfelelt és nem zavart a hangja.
Szerintetek egy ilyen 2060 TI kaliber elég lesz 3 évig játszani 1080p-n élvezhetően?
Lehet a procim is kicsit gyenge már..(ryzen 5 2600x), de talán nem olyan vészes még.. -
kolopele
nagyúr
válasz
Balazska90 #153802 üzenetére
Nem valószínű. Legalábbis a komolyabb modelleknél nagyon kicsi az esélye. Persze némi kis alulfeszelés egy Ventus esetében is csodát tehet ha ne adj isten meleg vagy hangos lenne.
-
Allihoppa
aktív tag
válasz
Balazska90 #153799 üzenetére
Melyik konkrét típus az RX580-ból?
Ez lenne: MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC 8GB, ? Ha igen akkor 130k-ért tedd fel nyugodtan, 115-ért szerintem hamar elmegy főleg hogy garis is még fél évig.A 3060Ti tökéletes lesz neked, de az igényeidet a 3060 is kiszolgálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest