- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
válasz KAMELOT #154999 üzenetére
Hőcsöves, kis fogyasztás, nagy baj nem lehet. Ez nem ASUS , hogy rézmagos alutömböt tegyen rá
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
válasz ribizly #154997 üzenetére
Kibányászod a többlet árát (kb fél év) vagy veszel konzolt.
Napi akció, időkorlátos: [link] 2060 162k
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
ribizly
veterán
válasz KAMELOT #154994 üzenetére
Ez akkor meg fogja ölni a PC gaming-et. Nem fognak a szülők a gyerekeiknek VGA-t vásárolni (én legalábbis biztosan nem) és marad a konzol. Így egy felnövő generáció már nagyon nagy százalékában kimaradhat a dologból és hosszútávon megfojtja a piacot, mivel nem alakul ki a vásárlói tömeg.
A crypto meg nem fog örökké tartani, de úgy látom addig még lehet pont megtörténik a fordulás, hogy ez a folyamat beinduljon.
Aggasztó...|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
koko52
nagyúr
válasz KAMELOT #154991 üzenetére
Igaz, már tele vannak a külföldi fórumok vele, hogy működik. Itteni topikjában is megerősítették. Aki gondolkodik VGA vásárláson az most döntsön!
-
KAMELOT
titán
Rtx 40xx [2023 Q1]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
ribizly
veterán
válasz KAMELOT #154991 üzenetére
Ez egy nagyon nagyon rossz hír.
Nem mintha eddig ne lehetett volna használni (ergo és társai), de ezzel most megásták a sírját az egész piacnak. Gondolom akkora pénzeket kapnak azok a fejlesztők (hacker-ek), sok ezen dolgoztak, hogy a "betyárbescsület" fel sem merül (nomeg akkor megcsinálja más).
Nem számítok nagy változásokra december után sem. Majd szépen átállnak valami másra, aminek meg nincs elég nagy háttere, akkor majd hirtelen lesz. És minden megy így tovább.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
KAMELOT
titán
Ha igaz akkor indulhat az LHR felvásárlás [link]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Pkc83
őstag
válasz kolopele #154988 üzenetére
Ezt értem,és pont ezért mondom ,hogy irreális az egész árazás.
Teszteket elnézve sok esetben a 3090 1-2 fps-el tud többet mint a 3080 Ti.
Oké több rajta a ram amit ma még nem nagyon használsz ki és kb ennyi.
Én sem azt mondom,hogy a 3090-hez képest a 3080 Ti ára nem jó hanem azt,
hogy egyik sem jó.
Túlárazott mindkettő és pont a teljesítményük mutatja ezt meg igazán.
Kinek ér meg 1-2 fps 400k felárat?[ Szerkesztve ]
-
Pkc83
őstag
válasz KAMELOT #154983 üzenetére
Nekem nem a Vram mennyiségével vagy a teljesítményével van bajom,
az rendben van. A Strix is jó, sőt talán az egyik legjobb.
Na de 1600 euró(570k). Szerintem ez minden csak nem Best Buy.
Persze értem én,hogy a jelenlegi helyzetben ennek is örülni kell de nekem
valahogy nem megy. Mondom ezt úgy,hogy én nem akarok jelenleg vga-t venni.
Tehát nem sírok csupán ez a véleményem. -
Pkc83
őstag
Ez igaz lenne ha az eddigi árak is ezt a tendenciát mutatták volna
vga fronton. A 2080 Ti 1200 euró körül volt a sima 2080 meg 1000 alatt.
Szerintem már ez sem volt kevés most viszont majd a duplájának még örülni is
kellene mert egy Rolex is drága? Ne viccelődjünk már, a kettőnek semmi
köze egymáshoz legalábbis ami az árakat illeti. -
MODERÁTOR
válasz Pkc83 #154981 üzenetére
A csucs hardvert/autot/orat mindig vastagon meg kell fizetni, ez eddig is igy volt es ezutan is igy lesz. Az oraszalonban sem allsz neki panaszkodni, hogy egy Patek realis ara szerinted csak 10k€, ok meg 50-ert adjak.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Pkc83
őstag
válasz kolopele #154980 üzenetére
Én tudom,hogy ez már rég lerágott csont itt a topikban,de nekem
továbbra is az a véleményem ,hogy egy csúcs vga(3090) "normális"
ára max 350-400k típustól függően. Az összes többinek tehát ez az ár alatt kellene
lennie. Még így sem lenne olcsó de ez az 1 milla meg 570k egyszerűen beteges.
Én értem ,hogy vannak akiknek ez nem számít de azért a realitástól ennyire
elrugaszkodott árakat szerintem bas..ák meg a gyártók meg a forgalmazók is.
2-300k még nekem is belefér(ne) de komolyan mondom ennyiért
akkor sem venném meg ha hegyekbe állna a pénz.[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
Van fent STRIX 3080Ti....1600eu az már jó áracska!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
UserX
addikt
válasz agymenő #154974 üzenetére
Írtam, hogy koca gamer vagyok, az eredeti beállításokat nem nagyon szoktam piszkálni...Attól függ, hogy mivel akarsz játszani. Nekem eddig elég volt a 4 GB, de az új címek egyelőre nem izgatnak. Majd válaszolnak a jobban hozzáértők! Nekem ezek vannak jelenleg fent + a nemrég promócióban lévő Verdune, amit valamiért nem lát a Radeon soft.:
-
Paxker315
addikt
válasz agymenő #154974 üzenetére
Ugyanazt tudja, mint a nyolcz GB -os, amíg ki nem fut a VRAM-bol. Nos, texturakat nem ultrara tekerve fhd-n még élhető. Nem olyan nagy érvágás, egyelőre
1060nál volt, hogy a 3gb-os kevesebb cuda magot is kapott, nem csak a vram volt "herelt ". Így aztán a 1060 3 illetve 6 GB verziója közt tényleg van diffi, az ötnyóczvannál nincs számottevő
[ Szerkesztve ]
-
agymenő
tag
válasz UserX #154973 üzenetére
Mennyire bevállalható 4 Gb verzió RX580ból? Sokat kell butítani?
AMD Ryzen R5 3600/LC Power 120/ MSI B450-A Pro Max/2x 8Gb Kingston Hyper X 3000MHz/Palit RTX 3060Ti 8Gb Dual/240 SSD Kingstone/1Tb Toshiba HDD/FSP Hyper K Pro 700W/ Rampage CARISMA MESH ATX/24" 1080p freesync LG
-
UserX
addikt
válasz agymenő #154970 üzenetére
Hello!
Nekem hasonló konfigom van, a proci dettó (szeptemberben tervezem upgradelni 4. gen I7-re), 2x8 GB DDR3, Sapphire Nitro+ 580 4GB. 75 Hz, FHD, FreeSync. Ha megveszem az I7-et, a gép eléri a fejlesztehőség csúcsát! Nem vagyok nagy gamer, a leggépigényesebb játékom a Batlefield V. Furmarkban hozza az átlageredményeket, szóval szerintem vállalható, főleg, ha nem akarsz platformcserét. Gagyi házban ( ) terhelésnél a max. 73 C, különösebben nem hangos. A Sapphire Nitro+ különösen ajánlott!
Szerk.: I7-4790-re történő fejlesztés Youtube-os videók alapján, akár 15-20 FPS töbletet is hozhat! A HA-n 25-30-ért van, az I5 meg ha szerencséd van, elmegy 15-be... Így már nem olyan rossz...
[ Szerkesztve ]
-
agymenő
tag
Sziasztok!
Pontos konfigurációd leírása :
I5 4570/16Gb DDR3/500W FSP/
2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?
1080P
3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? (játék, filmnézés, munka?)
Játék
4. Mennyi pénzt szánsz rá?
MAX 100 000Ft
5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz?
Garancia legyen az a lényeg
Kérdésem az lenne hogy a fenn említett konfigba kellene egy VGA. 65 000Ft lenne egy MSI GTX1650 4Gb vagy érdemesebb RX570 venni bele? vagy mennyire bevállalható egy 4Gbos RX580?AMD Ryzen R5 3600/LC Power 120/ MSI B450-A Pro Max/2x 8Gb Kingston Hyper X 3000MHz/Palit RTX 3060Ti 8Gb Dual/240 SSD Kingstone/1Tb Toshiba HDD/FSP Hyper K Pro 700W/ Rampage CARISMA MESH ATX/24" 1080p freesync LG
-
oke
senior tag
válasz jozs6200ax #154968 üzenetére
De készlet sem nagyon van sajnos...
-
oke
senior tag
úgy látom, mindenhol elfogytak a készletek a "normásabb áru" 6600 XT, 6700 XT. 3060, 3060 TI vonalon, így egyre kevesebb az esély a további csökkenésre...
-
Mrelado
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy rtx 3070 vásárlás előtt állok, viszont fogalmam sincs milyen márkájút vegyek, esetleg valami segítséget kaphatnék ezügyben? köszönöm előre is.
-
KAMELOT
titán
-
Sundesz
őstag
válasz Iramirez #154956 üzenetére
A Palit Dual 2 ventis, kisebb kártya, az az Eagle szériával egy kategória inkább, előbbi kettő közül én is a Palitot venném. A Gigabyte Gaming OC meg a Palit Gaming Pro kategóriája inkább. Utóbbi volt is nálam (Gainward Phoenix néven), azzal jó a tapasztalatom.
Hörcsög Powa'
-
Scarletiel
senior tag
válasz KAMELOT #154959 üzenetére
Szerintem nem nekem szántad, de szemezek egy PS5-el mint másodlagos játék platform. De nem igazán szántam még el magam, hogy vegyek egyet. Most elég volt ez a 3060-asra fordított kiadás
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
KAMELOT
titán
-
Scarletiel
senior tag
válasz Sundesz #154955 üzenetére
Lehet jövő hónapban megrendelem, bár nem tudom mivel játszanék rajta úgy igazán. A nagyobb címeket mind kipörgettem már PS4-en, kivéve az új Final Fantasy 7 remake-et, meg a Last of Us 2-t. A többi meg már kb megjelent PC-re is amik kimaradtak. Esetleg privátba ha van valami gyöngyszem amit érdemes szívesen fogadom és akkor jobban tudok dönteni
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Iramirez
aktív tag
-
Sundesz
őstag
válasz Scarletiel #154952 üzenetére
PlayIT storeból nagyon hamar hozzá lehet jutni, ott 2 hete rendeltem elő, és jövő héten jön. Másik két helyről fél éve, illetve 3 hónapja rendeltem, de semmi.
Hörcsög Powa'
-
ribizly
veterán
válasz Scarletiel #154952 üzenetére
Szerintem egyhamar nem lesz új verzió. Ebben az árban legalábbis biztosan nem. Mondjuk meg lehet várni a "pro"-t, de az szerintem még 2+ év.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Scarletiel
senior tag
válasz ribizly #154950 üzenetére
Végülis igaz, de valamiért az az érzésem, berendelem, mire megérkezik addigra meg bejelentik a jobb tárhelyes verziót, vagy slimet, vagy prot
-
-
ribizly
veterán
válasz Scarletiel #154940 üzenetére
Nem olyan kevés az, de hamarosan bővíthető lesz. Kétlem, hogy MSRP árában kapni majd nagyobb tárhellyel, szóval én inkább veszek a meglévőbe m.2-t.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
őstag
válasz Pécsi gyerek #154946 üzenetére
Alapjába véve igen egyértelmű csak itt a ram mennyisége ősszezavart,továbbá hogy nem ismerem már az új szériákat.Így jobbnak véltem ha kérdezek Köszönöm
Továbbá a 2 kártya közül ,melyik lenne jobb vétel?
Gigabyte 8GB RTX 3060 Ti Gaming OC 8G
Palit GeForce RTX 3060 Ti Dual OC 8G[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok! Melyik kártya az erősebb,illetve jobb választás? Egy Rtx 3060 12gb, vagy Rtx 3060Ti 8gb.? Köszönöm
-
envagyok
veterán
válasz ribizly #154939 üzenetére
"Nem egy olyan is van, aki messze elhatárolódik, mert elvi problémáik vannak az elpazarolt energia, virtuális "pénz", környezet kímélés vonalon ezzel az egésszel kapcsolatban vagy csupán jobban tisztelik, értékeik és kímélik a dolgaikat, mert még vannak elveik."
Én se bányásztam sose, és nem is fogok.
-
MzperX07
tag
Én 2019 októberében vettem egy Asus Strix 2070 O8G-t. Kb. fél év után jött elő a coil whine jelenség. Több frekvencián zizeg-cicereg… mondjuk a hűtése jó, azóta már volt újrapasztázva is, de gyakorlatilag bármilyen típusú és árú kártyánál előjöhet ez. Persze ettől még nem fog tönkremenni, a működést nem befolyásolja. Nekem 90% terhelés környékén jön elő halkan, majd később annyira hangos lesz, hogy gép mellett ülve hallgató azért, de nem idegőrlő. Viszont vannak rosszabb esetek is. Én 170-ért vettem, eladtam a mellé kapott COD-ot és a 1060-at, de ha drágább lett volna, sokkal
jobban szívnám a fogamat. Ja, egyébként ha most vennék, akkor MSI Gaming X/Z lenne. -
killbull
aktív tag
Nem veszi igénybe a csákányozás á nem!
[ Szerkesztve ]
-
Scarletiel
senior tag
válasz ribizly #154939 üzenetére
Én nem általánosítottam, írtam is, hogy biztos van olyan amelyik valóban nem látott bányát, ellenben ameddig ez nem bizonyítható, addig garancia nélkül esélytelen számomra, hogy vegyek ilyen vga-t. Nálam a B opció nyert, most addig nem szándékozok VGA-t venni ameddig FullHD felbontás mellett Medium/High beállításokkal megvan a 60fps a 3060-al, az meg szerintem egy olyan 3-4 év.
Mellé majd jön egy PS5 amint kiadnak egy olyan verziót amiben van legalább 800-1000GB használható tárhellyel. 2 személynek 625GB az igencsak kevés jelenleg.
-
ribizly
veterán
válasz Scarletiel #154932 üzenetére
Nekem van nem egy ismerősöm, aki sose használta bányászatra az utóbbi időben eladott kártyáját (RX580, GTX1080Ti, ...), de én sem dobtam be a darálóba az eladott kártyáimat (pl. RTX2080Ti).
Nem egy olyan is van, aki messze elhatárolódik, mert elvi problémáik vannak az elpazarolt energia, virtuális "pénz", környezet kímélés vonalon ezzel az egésszel kapcsolatban vagy csupán jobban tisztelik, értékeik és kímélik a dolgaikat, mert még vannak elveik.
Szóval azért nem kéne általánosítani (úgymond "mindenki kamuzik a hirdetésében"), mert bőven vannak kivételek.Viszont teljesen megértem és osztom az aggályt. Nincs nyoma, nem megállapítható, ám mégis egy időzített bomba, ha olyan hardvert veszel, ami előtte évekig (bizonyos szempontból) maxon járt 24/7-ben.
Persze mondják, hogy a szilícium lottó okán egy nem járatott, "kímélt" kártya is elpukkanhat csak úgy (sőt egyesek egyenesen a gamer használatot tartják károsnak a folyamatos felhevülési és lehülési terhelés okán), de én is inkább veszek meg egy nem bányából szabadult cuccot. És akkor is csak garanciálisat.Ezt egyszerűen meg lehet oldani:
a. Most nem veszel semmit.
b. Veszel egy új, már elég teljesítménnyel rendelkező cuccot (zsebbe nyúlósan) és elengeded ezt a dolgot innentől pár évre (mondjuk amíg van rá gari).
c. Beállsz a sorba és bányászol kicsit, amivel bár elvi és egyéb problémák is vannak, de legalább fáragsz a költségeiden.
d. Elfordulsz a PC gaming-től és/vagy áthelyezed a fókuszt a konzolok felé.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
kolopele
nagyúr
válasz reaper0220 #154929 üzenetére
Nálam nem fog.
-
Scarletiel
senior tag
válasz KAMELOT #154935 üzenetére
Én nem mondom, hogy az összes, de javarészt tuti volt bányában. A gari hiánya meg sajnos nekem váló ok, pedig szemeztem GTX 1080ti-vel is meg 1080-al is. Viszont sok bejegyzést olvastam vásárlás előtt, amiben láttam, hogy az 1000-es szériából sorra hullanak a kártyák. Most nyilván az okokat nem tudom, ahogy persze a legtöbb meg köszöni szépen ma is üzemel.
-
KAMELOT
titán
válasz Scarletiel #154932 üzenetére
Akkor még gari sincs rá, de horror áron adja! Összes HA-s vga bányászatra volt használva.
Legalább adná olcsóbban, de hát hasznot is kell húzni a hülyéből!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Scarletiel
senior tag
válasz demmer123 #154930 üzenetére
Hiába nem mondod meg, attól én is meg kb mindenki tudja, hogy azok a kártyák amik most ellepték a Hardveraprót, ilyen GTX1***-es széria meg RX580-asok azok rommá bányászták már az életciklusuk utolsó részét. Hiába írja oda bárki, hogy eskü nem bányászatra volt használva. Amíg ez nem lenyomozható programmal, addig kb annyit ér mint a "nem dohányzó orvos család misére járós autója volt" duma.
-
koko52
nagyúr
válasz ribizly #154925 üzenetére
Így van, Ergo már jövedelmezőbb mint ethash algoritmus. Nagyon jön fel, POW után az lesz az új "ETH".
-
Sundesz
őstag
válasz Coccolino_O #154922 üzenetére
Legjobb/leghalkabb hűtéssel az ASUS ROG Strix és MSI Suprim X rendelkezik Nvidia vonalon, pénztárcáról függően RTX 3070 és feletti érdemes nézelődni. Kicsit olcsóbban szintén jó az ASUS TUF és MSI Gaming X verzió.
Hörcsög Powa'
-
KAMELOT
titán
-
Coccolino_O
őstag
Hali!
Jövőt illetően fogok gépet fejleszeni, i7-11700k proci mellé szerintetek milyen vidkarit lenne érdemes tenni? Jelenleg full hd-n játszom, de lehet, hogy feljebb fogok menni felbontást illetően. Nekem elsősorban a hűtés lenne a fontos, és nvidia kártyát vennék. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Warzoz
senior tag
válasz Grózi #154918 üzenetére
Viszont ha már nem dübörög, akkor meg az LHR-es lesz a kelendőbb szerintem, legalábbis a non-miner közösségben. Az LHR-mentes kártyákról meg a Jóisten sem fogja lemosni, hogy nem bányásztak velük a kezdetek óta, ami miatt egy jókora csoport nem fogja az ilyen VGA-kat preferálni, függetlenül attól, hogy a bánya miatt amortizálódik-e jobban a kártya vagy a játékok miatt.
-
Hegyirabló
veterán
válasz KAMELOT #154916 üzenetére
De miért, hol írja azt, hogy nem bányászni kell neki, hanem játékhoz???
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
kolopele
nagyúr
válasz reaper0220 #154914 üzenetére
Kizárólag játékra használnád? Mert ebben az esetben teljesen mindegy hogy LHR menteset veszel e vagy sem. Ennek csak bányászás esetén van jelentősége.
[ Szerkesztve ]
-
reaper0220
tag
Sziasztok!
Videokártya vásárlás előtt állok és mivel az újaknál főleg webáruházon keresztül nehéz eldönteni hogy LHR mentes e vagy sem, ezért gondolkozom hogy használtat vennék. A kérdésem az lenne mennyire kockázatos magánembertől használt kártyát venni, mik lehetnek a buktatók vagy van e ezeknek valami típus hibájuk, vagy mire kell figyelni vásárlásnál?
Van e valami hátulütője ha például az előző tulaj már egy évet bányászott vele?
Eddig mindig új kártyát vettem ezért nem igazán tudom.
A kiszemeltek: rtx 3060ti, 3070, 3070ti (LHR mentes)
A segítséget köszönöm! -
GEIL
addikt
válasz pecccccccca #154867 üzenetére
Ha 85-ért drágának érzed a sima 1650-et, akkor én mit szóljak ?
Június végén vettem "Asus tuf gaming GTX1650 oc"-t 108 ezer Ft-ért....
Zsír új, 3 év gari, bontatlan doboz...stb.... és 1X6 pin tápot kér, amit furcsáltam.
Meglepően "jól teker" és 72 fok fölé se nagyon megy zárt házban és 28 fokos szobában.
Az más kérdés hogy szerintem egy ilyennek 50 ezer Ft körül volna a helye......de inkább ezt vettem mint egy használt GTX1050-et......aztán majd fiam gépébe átrakom a GTX960 helyett, ha nekem összejön legalább egy RTX3060 (ti).[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
pecccccccca
őstag
-
TeeBee73
veterán
válasz pecccccccca #154899 üzenetére
4k-hoz nem tudom, elég lesz-e a 1660S. Én 3440*1440-en játszom, folyosókon meg van a 165FPS, de nyílt terepen, sok ellenféllel néha beesik 60 alá is. (Igaz, a Freesync megoldja.)
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Skiz
csendes tag
-
nubreed
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest