-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomba
tag
Mi a véleményetek 6600 XT-re érdemes most beruházni 200 000 HUF környékén? Várható , hogy az év hátralévő részében csökken az ára és továbbra is elérhető marad, vagy hiány lesz ebből is és inkább drágább lesz mint most a launch idején?
-
tomba
tag
válasz Vistaboy #107221 üzenetére
Engem is hasonló gondolatok foglalkoztatnak. Jelenleg egy gtx 1050 segít át ezen a nehéz, két komolyabb VGA közti (és bányász-sújtotta) időszakon. (off: egész jó pl.: a divinity os 2 1440pben is játszható)
Mivel az említett játékok megjelenéséig még jó pár hónap hátra van, én kivárnék a helyedben. Jövő héten már több infó lesz az új generációs geforcekról (2070, 2080). És ezek megjelenése is hamarosan várható, ami talán megbolygatja a piacot. Így 250 000 forintba bele fog férni 1080ti vagy 2070 is akár.
Szóval én türelemmel lennék a helyedben 1-1,5 hónapig biztosan.
-
tomba
tag
válasz TechN7ne #86180 üzenetére
Igen a 960. De igaza van gtamate2-nek is. RX 470-re kellene spórolnod. Árban az áll a legközelebb az általad kiválasztottakhoz de jóval erősebb, új, nem két-három éves technológiával felvértezve.
DX11-ben kb +70%, DX12-ben +200% a GTX 950 teljesítményéhez mérten.
Teszt
Ezeken a teszteken a 750ti már nem is szerepel.
Ps.: Én is NVIDIA párti vagyok, de ebben az árkategóriában nincs megfelelő zöld alternatíva. 3GB-os 1060-nak lenne itt a helye, de az tudjuk hol jár még...[ Szerkesztve ]
-
tomba
tag
válasz Zsinder #86171 üzenetére
Az elmúlt hetekben sokat foglalkoztam VGA vétellel. Szerintem egy RX 470 4gb kártyával jársz a legjobban. Szerencsés esetben 63000-ből megveheted számlával és garanciával. Nagyjából GTX 970 teljesítményt nyújt és jelenleg kedvezőbb áron juthatsz hozzá. (A GTX 970 használt ára kb 65-70 ezer)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest