Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zooka
tag
Sziasztok!
Tuner vásárlás előtt állok, a két kiszemeltem a Leadtek TV200XP Expert és Global. Elolvastam bzoley tesztjét, viszon nem egyértelmű számomra hogy a Global újabb modell, és a vizes boltban majdnem 5k-val olcsóbb az Expertnél, viszont kb. ugyanazt tudják? A Global ugye stereo?
Köszi: Zooka -
Ewing1976
tag
Az ''MCE Codec''-et nem tudom felinstaállni valaki tudna ebbe segiteni, gyanitom azért nincs hang...
-
Ewing1976
tag
Sziasztok!
Vásároltam egy gigabyte tv tunert és minden szuper csak épp nincs hang a tv adáson, a rádió meg szól. Tud valaki vmi megoldást? -
BandiT
őstag
Sziasztok,
tud valaki olyan külső tunerről amelyik kompatibilis Windows Vista 64bit-es verziójával és rendesen működik alatta?
Köszönöm! -
FanTomasz21
tag
Sziasztok! Megirtam a problémám a hivatalos fórumba is viszont ott nem olyan nagy a mozgolódás mint itt,talán hamarabb kapok választ a gondomra...Nah szal van egy leadtek winfast pvr 2000res tunerem szeretnék picit játszadozni az interneten való sugárzással a legújabb PVR2-es progiba de nem igazán jön össze.A kép működik faszán viszont hang nincsen. Pedig most már minden faszán be van állitva bzoleynak köszönhetően
, összekötöttem a hangkártyával a tv kártyát igy már hardveres előnézet nélkül is van hang adás közbe. viszont az internetes sugárzásnál még mindig csak akkor van ha azt bekapcsolom,azt viszont a gép nem birja el...Felvett anyagoknak is van hangja,szal nem értem miért nem sugároz hangot...Van valakinek valami ötlete? Köszike előre!
-
van egy Leadtek Winfast TV2000-es tvtuner namármost ezt szeretném lecserélni, egy hardveres tunerra. Milyen tunert ajánlotok?
-
Pero
senior tag
hali létezik olyan h Leadtek Winfast tv 2000 xp WDM, illetve ez azonos a Global-al? valaki tudna küldeni képet egy globalról fm es változat ha lehetséges.
-
Darkness
aktív tag
Udv,
egy olyam kerdesem lenne, a topik cimet is bele ertve, hogy mostansag gondolkodom egy ily csoda kartya beszerzesen, mivel mar nem tudok szerezni magamnak egy bizonyos VIVOs kartyat. elso kerdesem a TV tuneres kartyaval kapscolatba: a kartya elott egy video jatszana a tuner es erosito szerepet, igy is mukodni fog rendesen a kartya? (gondolom, ilyenkor egy csatornat eleg beallitani ill. a video jelet megkeresni), a masik mivel sajat epitesu a gep, igy akar mekkora kartya nem fer bele a gep be. a videorol SCART on jon le a jel es SVGA (4 pin) csatlakozo. a hang az kulon erositore megy. elso korben a nagysaga miatt eme gyongyszemet neztem ki [link] , de mas megoldasokat is szivesen veszek... -
Balinov
titán
válasz
yakuza.tora #3377 üzenetére
szivesen,nincs mit.én a kistesó terrával meg voltam elégedve,ha lett volna távirányítója,akkor talán nem is cseréltem volna le egy leadtek Global-ra. Esetleg mgé azt is nézd meg,leadtek winfast TV2000 XP Global 6-7-8k körül mozog ujonan és szerintem igennagy tudásu az is.nameg 110%-osan kiválló a ph-s supportja..
-
yakuza.tora
addikt
válasz
Balinov #3376 üzenetére
Köszi a gyors választ!
A szolgáltató: UPC I.kerület...a Pinnacle kártyám sajons nem vált be. A szoftver telepítése még az informatikus barátomnak is 1 napjába került. Ráadásul a képe sem túl szép és felvételnél is szaggat.Ezért szeretnék egy olyan kártyát, ami ennél lényegesen jobb és megbízhatóbb...
-
Balinov
titán
válasz
yakuza.tora #3375 üzenetére
üdv,kisöccse, a cinergy 200pci volt nálam,azzal meg voltam elégedve.gyári sw nem a legjobb,bár sok más tunergyártó sw-jét lepipálja. Én a FlyTV2000-et használtam hozzá,azzal tökéletes volt minden,mint az álom.
a minőség nem CSAK tunerfüggő,kábeltv jelerősség,elosztók minősége,gépből mennyi zajt szed össze,stb.. -
yakuza.tora
addikt
Üdv mindenkinek!
Egy Terratec Cinergy 400i PCI tv-tuner vásárlásán töröm a fejem. Esetleg van valakinek tapasztalata vagy jótanácsa? Első sorban felvételre (jó minőségű!!!) kellene...
(a gépem: P4 3gHz - 2 GB ram)
Köszi a segítséget! -
padre71
tag
válasz
gerg007 #3368 üzenetére
Nekem a samsung 940n-nél csinálta uezt a tv kártya. Beszéltem a T-kábelesekkel és ők mondták, hogy a tft monitoroknál és az lcd tévéknél szokott kijönni ez a villogó kép. A megoldás az, hogy egy zavarszűrőt kell betenni vagy az elosztó elé (ha a lakásba több felé el van osztva a jel) vagy a fali aljzat és az antennakábel közé kell berakni (egy kis szerelést igényel, mert csatlakozókat és kábelt is kell venni pluszba). Nekem az utóbbi módon csinálták meg, a szűrő kb. 2-3k körül volt, a szerelést haveri alapon csinálták. De te is meg tudod csinálni, de egy antennaboltba el kell menni egy ilyen szűrőért. Pontos típust nem tudok, de a boltba biztosan tudják. Jó újjnyi vastagságú kb. 10 centi hosszó henger alakú kütyü. Azóta nem villog a monitor.
-
gerg007
csendes tag
Jah, és még annyi, hogy a távirányító azonnal működik, vagy kell valami szoftveres állítgatás? a tálcán ba van kapcsolva a remote control, és elem is van a távirányítóban, de akármilyen közel teszem a vevőhöz, meg akárhogy mozgatom a csatlakozót nem megy.. ilyen az én szerencsém
-
gerg007
csendes tag
Sziasztok!
Ma végre megjött a tunerem, sikerült eg yglobalt szereznem, megy is szépen, csak annyi gondolm lenne, hogy mihelyst a közelébe viszem az analóg tv-kábelt amin kapná az adást a tunerhez, a monitorom (samsung syncmaster 740n) elkezd villódzni :S:S nem tudna valaki segíteni, hogy mi okozhatja? és mi lenne a megoldás? -
Balinov
titán
válasz
hektor24 #3365 üzenetére
üdv, RM-et ne vegyél leadtekből,meg Deluxe-ot se nagyon.ezek már elavultabb BT848/878-as chipes megoldások. ha ~7k belefér akkor egy leadtek Global-t vegyél,mivel neked digizésre kell,elég az FM rádió nélküli változat is. Esetleg használtan egy phillips chipes tunerke.a gépedhez szvsz laza mjpeg tömörítés kell,azt bőven el kell ,hogy bírja XP alatt,viszont az utómunkához (gondolom dvd /divx,xvid lenne a célformátum) már elég combos gép kell. megbírkózik a tiéd is bőven ,csak kicsit sokáig fog tartani.
-
hektor24
aktív tag
Sziasztok!
VHS kazik digitalizálásához milyen TV tuner (digitalizáló) kártyát ajánlotok? (Max. 30e Ft-ig)
A gép P2 400MHz 512MB memóriával, olyan kellene, ami ezzel a konfiggal akadásmentesen veszi fel a videót.
Előre is köszi a segítséget!!!!! -
Bagaba
csendes tag
InnoDV több tucat kértyát próbáltam már és ez ár/érték arányban nagyon jó! És még 1-2 drágább kártyát is odavert!! 5000 ft volt és pöpec a 10000 kártyájukkal már digizni is lehet igaz nem hardveresen!!!
-
dag
tag
Sziasztok! Pinnacle PCTV Pro -m van PCI-os (a régi fajta, zöld nyák). A helyzet az, hogy nem vagyok megelégedve a kép minőségével amit kiad, alapjában véve szép éles képe van de eléggé zajos... Tesómnak ugyanilyen kártyája van és neki szebb a képe, szinte zajtalan. (a jel nem a legtutibb, de kipróbáltam, hogy tesóm szobájába áthúztam a kábelt és neki ugyanolyan ''szép'' volt mint előtte. (Nem is gondoltam volna, hogy kártya-kártya között ekkora különbség lehet) Szóval a kérdés, mit ajánlotok helyette? Valakitől már kaptam 1 tanácsot ő a Hauppauge PVR-150 -et ajánlotta, mert hogy az hardveres és kevésbbé zajgyűjtő... És mégvalami ami nem ide tartozik, de hátha valaki tudna segiteni. UPC (csillagpontos) jelhez milyen erősítő a legjobb?
-
Asador
tag
Sziasztok!
Tudnátok valami kedvező árú tv-tuner kártyát ajánlani ami Vista 64 bit kompatibilis?
Kösz!
[Szerkesztve] -
SunBreeze
aktív tag
hello
sajna probléma lépett fel, a tv-tunerrel...
a képe hiába állítom akármire (pal, ntsc-bg) mindig sötét marad, csak árnyakat látni.
most tettem újra a gépet, feltettem a progiját a tunernek, plusz a klite-t majd utóbbit töröltem majd a ace-t és mind2 esetben sötét marad, de nem csak a tv képe hanem az összes avi-é
most letöröltem a tv tuner progiját és úgy is sötét
valakinek van valami javaslata? -
Pero
senior tag
köszi, megtaláltam de ezekszerint a rádión kívül nincs különbség, értem ez alatt h felbontás, képminőség, zzajosság.
Amúgy a Global miben tud többet, vagy mást az experthez képest? -
Pero
senior tag
hali mi a különbség a WinFast TV2000XP Global és a WinFast TV2000XP Global FM között?
-
bzoley
veterán
-
Pero
senior tag
hali én is TV-tuner vásárlás elött állok, csak ezen dolgokhoz semennyire sem értek, amiket szertnék aza szép kép, lehessen vele fel venni, illetvemenjen WIN xp x64 edition-nal ill vistával.
tudok ajánlani vmi jót nekem?
ha a konfig számit, azt az adataimnál megtekinthető.
előre is köszi -
törölt tag
válasz
Dr. Lecter #3342 üzenetére
-
Dr. Lecter
csendes tag
sziasztok!
Leadtek 2000 Expert vagy Global TV-tuner közül melyik a jobb választás? Elsősorban TV-zésre kell, de azért rögzíteni is fogok mpeg-2-ben. -
peti85
senior tag
Aki most akar tunert venni, az ide pislantson!
[link] -
gerg007
csendes tag
Jövőhéten meg is érkezik a vadiúj ropogós kis Globalom
-
bzoley
veterán
Megoldható a BOX-okkal is a felvétel, ha rendesen össze van ''drótozva'' a géppel, de messze nem kínálnak olyan kényelmet, mint a belső tunerek.(időzített felvételek, felvétel minősége, műsorfüzet, stb)
Mindkettőre nem nagyon lesz kiválóan alkalmas, inkább döntsd el, neked melyik a fontosabb. -
OdEeL
csendes tag
hát nekem olyan kéne ami mind a kettőre kivállóan alkalmas
esetleg más ötlet hogy mit vehetnék???
még nagyon kezdő vagyok ebben a témában de érdekel a dolog -
bzoley
veterán
És azt is tudod, mire akarod használni?
Az Aver, és a TV PRO II kölső eszköz, a gép bekapcsolása nélkül használható, cserébe nem igazán a felvételekre van kihegyezve.(ajánlat:TV PRO II)
Terra: minek, ha van Leadtek
DV2000: csak ha kellenek a Firewire portok, egyébként Global, vagy Expert
PVR2000: egy Expert hardveres encoderrel ( jó kártya, de csak 32bites rendszerekhez) -
OdEeL
csendes tag
hali
az érdekelne hogy ezekközül a TV tunerek közül melyiket érdemes megvenni???
Leadtek WinFast DV 2000
Leadtek WinFast TV PRO II
Leadtek WinFast PVR 2000
Avermedia Aver Tv BOX 7
TerraTec Cinergy 400
ha lehetne minél hamarab kérnék választ
előre is köszi
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Látom a reklám, és a kötekedés megy ezerrel
Köcce
Én meg egész nap a bőgőmajmokat hallgatom az állatkertben
[Szerkesztve] -
gerg007
csendes tag
válasz
Balinov #3327 üzenetére
Hmm, a leadtek belopta magát a szívembe a mai nap folyamán szóval feltehetően egy Global lesz a leendőbelnim.
Az egyik boltban 2000Huf különbség van a rádiós, meg nem rádiós között, megéri FMeset venni? Vagy nincs túl nagy haszna?
Nagyon hálás vagyok a segítségedért, jövök egy virtuális sörrel!
Gergő -
Balinov
titán
válasz
gerg007 #3326 üzenetére
így jártál.
(épp akkor böktem a válasz gombra,mikor frissítette a rendszer az avatart)
Leadtek Globalom van kábeltv-vel egy 920N kombóval,1280-as desktoppal.mivel a tv adás minősége még a dvd felbontást sem haladja meg,így hdtv minőséget ne várjál.Viszont cserébe tunerhez képest szép képe van.Azt tudnod kell,hgoy ami tv jel a TV -nek elég a tunernek sok esetben nem,ugye töredék hely áll rendelkezésre a tunermodulnak,így jobban érzékeny az esetleges zavarokra,gyengébb jelerősségre.
HW tuner valóban kevésbé erőforrásigényes. GYk. egy + áramkör felelős a hardware-s mpeg1/2 rögzítésért,azt hiszem dedikált memóriával a tunerkártyán.Az mpeg2 csak egy profil,beállíthatsz te benne több felbontást és adatsürüséget is,így okosan kisakkozva a helyet.
Röptében divx/xvid rögíztés dvd felbontásban megfogja a legtöbb gépet,vagy legjobb esetben is nem tudsz mellette sokmindent csinálni.
üdv
Bali -
gerg007
csendes tag
válasz
Balinov #3325 üzenetére
Lebuktam
AMD Athalon xp 2,2+ os a procim. És a leadtek (sok jót olvasok róla) élvezhető a minősége 1280x1024-re pöpecen beállított LCD monitorral?
A hardwares tuner nem eszi annyira az erőforrást, vagy miért jobb? Mert néha szeretnék felvenni, de nem tudom még, hogy kell-e nekem az mpeg2-es felvétel, mert így sincs hely a vinyómon soha -
Balinov
titán
válasz
gerg007 #3324 üzenetére
nemtom a procid mekkora,de ha csak tv-zni szeretnél,akkor jó választás lehet a Leadtek Global tunerje,ha sok mpeg2(dvd) felvételben is gondolkodsz,egy hardware-s tunert keress,mint a leadtek PVR2000,vagy hauppage PVR-150(remélem jól írom a típust).
Én a Globalt ajánlanám a maga 7-8ezeres árával. sztereo,MCE kompatibilistávirányító,kiváló PVR(tv néző alkalmazás). Valszeg egy Athlon XP is elég lesz mpeg2 felvételre,ugyhogy emiatt sem kell agódnod.A belső tunerek vagy egy 3,5-ös külső,jack kábelen tolják a hangot a hangkártya line-injére,vagy belső, cd-rom audiokábellel megegyező kábellel a hangkártya cd/line injére. Esetleg pci audio-n,de az ma még ritkább -
gerg007
csendes tag
Üdv.!
Tv tuner vásárlás előtt állok, és a tanácsotokat szeretném kérni, hogy külsőt, vagy belsőt, és ezeken belül melyikeket ajánlanátok egy ilyen konfighoz:
Asus A7V8X-x; Ati 9200Se; és egy Sb live! hangkártya, és egy 17''-os 1280x1024-es Samsung 740n-es LCD
És még annyit kérdeznék, hogy ha belső a kártya akkor ugye a hangkártyán át továbbítja a hangot, vagy saját csatlakozója van?
Előrre is köszi a segítséget
Gergő -
rétisün
veterán
daa-raa, Balinov: köszi!
-
-
Haart
addikt
Csákó kérdeznék egyet. Adott 2 tuner: - Msi TV@nywhere Plus - Leadtek TV2000Xp global
Az én helyemben ki melyiket venné, és miért?
[Szerkesztve] -
OdEeL
csendes tag
hali
megint én. az érdekelne most hogy melyiket érdemes megvenni a belsőt vagy külsőt???
már van egy elképzelésem csak nem tudok dönteni
és ha kérhetném érthető választ szeretnék
köszi -
OdEeL
csendes tag
Hali
most szeretnék külső TV tunert venni és az érdekel hogy milyent érdemes venni
ha tudtok ajánlani valami jót akkor pls írjatok
köszi -
wwenigma
Jómunkásember
-
zsimboj
csendes tag
Vettem egy AverMedia Hybrid + FM PCMCIA-s tunert. Szerintem nagyon jó, megérte.
Azonban egy problémám akadt, a digitális adások picit szaggatnak. Ez mitől lehet? A kártya hibája, vagy inkább az adás kísérleti jellege miatt van? Másoknak mi a tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest