Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CPU léghűtés kibeszélő
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tproli
csendes tag
bzoley
Először is gratulálok a munkásságodhoz, tényleg nagyon hasznos és sokat segít. Engem legalábbis sikerült meggyőzni arról, hogy Leadtek-et válasszak (konkrétan Hauppage helyett, főleg a sok kérdőjel miatt, de ez most mellékes). Árban majdnem ugyanott vagyok, és tudom, hogy hol találok leírást/segítséget.
A pvr3000-et néztem ki magamnak, de érdekelne, hogy érdemes lehet-e másik Leadtek-et vennem. A teszted lassan már egy éves, és azóta jöhetett ki másik kártya, ami szebb képet ad, vagy szebben vesz fel, stb. Nekem tévézésre kell és felvételre (kábeltévé, UPC). A tesztedben lévő videó minőségileg nekem tökéletesen megfelel, úgyhogy ha nincs olyan Leadtek kártya, amelyik überelné, akkor marad a pvr3000. Viszonylag erős gépem van, de a hw-es tömörítés nekem jobban tetszik (vagy nincs értelme ragaszkodni hozzá?).
-
zsolabacsi
tag
válasz
zsolabacsi #4366 üzenetére
Esetleg erre valaki tapasztalat,tanács?
-
Rx
aktív tag
hello mindenki
lehet h hülyeséget kérdezek de létezik olyan tv tuner amire rá tudnék kötni egy Samsung Syncmaster 226BW-t úgy hogy nem kell hozzá pc????
ha vki tud vmit akkor pm-et küldjön pls előre is köszi -
-
marci84
csendes tag
sziasztok
kérdésem az lenne h erősítős szobaantennát rá szabad kötni külső usb-s tv tunerre vagy károsítja
köszi
-
kavboy
tag
Kedves bzoley! (és mindenki aki kompetens a témában)
A Winfast DVR3100 H tuner érdekelne bővebben, hogy megoldódtak-e már azok a bugok, amiról a honlapodon szereplő tesztben írtál.
Nekem egy jó minőségű hybrid TV-tunerre lenne szükségem PCI vagy PCI-Express csatlakozással és számomra úgy tűnik, hogy ez a kártya lenne számomra a legmegfelelőbb. Persze ha bárkinek van jobb vavaslata, légyszi ossza meg velem...
Köszi! -
törölt tag
válasz
Shadows #4389 üzenetére
És vajon hányszor el lett már mondva, hogy a CD-t el kell felejteni? Használd a legfrissebb drivert (Global esetén meg a DTV1800 H-ét), és PVR2-t. Nem tudom mikor vetted a tunered, de gyanítom akkor még nem igazán létezett Vista (legfeljebb a Global esetén).
És ez is linkelve lett már jópárszor.
Nálam spec se az Expert-tel, se a PVR3000 Deluxe-szal nincs probléma. A PVR2 2.0.2.14 (azaz 2007. 04. 08.) óta támogatja a Vista hangrendszerét.
-
Shadows
senior tag
válasz
#65675776 #4388 üzenetére
az rm meg a global, egyszerűen nincs hang.
Csak xp meg vista csak a driverek és csak a tuner drivere illetve szoftwere. Xp alatt megy a hang vista alatt nem. Gyári cd a tuneré a többi mindenből a legfrissebb és összekötöttem a lapot meg a tunert. beállítottam a ki-bementeteket. De semmi xp alatt tökéletes.
De nem mondhatom egy 300K-s gépre hogy bocs az 5k-s tunernek nincs hangja.
-
BrutalDT
csendes tag
Hi!
Nálam is gáz volt a tft moncsim villódzott mint egy stroboszkóp.
A megoldás az lett, hogy a hetes elosztóm tele volt dugva minden szarra, és ez már sok volt így neki, de főképp az lehetett a gond, hogy a tv és az upc konverter is oda volt dugva.A megoldás:
A monitorod vagy más cuccot pl. a gépet más konektorba dugd be, egy távolabbiba. Nerkem egy jó hosszú hosszabítóval van idehozva az áram a moncsinak, most tünetmentes. -
Shadows
senior tag
Nekem olyan tuner kéne amiben, van Firewire és nem lesz gond vista alatt a hanggal, Mint a Winfast 2000 xp rm és global esetében!!!
Ajánljatok valamit én a WinFast DV 2000 néztem de a hang miatt aggódok.
-
pojzon
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ugye a legtöbb mezei tuner directX 8-at vagy 9-et kérnek minimum a videókártyától hw-en, de az én öreg notimban a "kártya" csak 7-et tud. Ez esetleg okozhat problémát a működésben vagy ez annyit jelent majd, hogy a processsor többet fog dolgozni? Vagy elég az is ha fent van a 9-es directx, mint software?
Előre is köszi a segítséget!
-
marci84
csendes tag
Sziasztok kábeltévét szeretnék nézni a gépemen hang nincsen csak kép. Mi lehet a hiba?
-
marci84
csendes tag
Sziasztok, szeretnék TV-tuner venni a notebookomhoz az alábbi paraméterekkel
-külső usb 2.0 csatlakozás
-analóg/digital(hybrid) tv sztereó
-fm sztereó rádió (nem digitális meg internetes!!)
-kis méret
-távirányító
-könnyen kezelhető szoftver
-teletextkb ennyi az elvárásom, ja és max 20-25 e- ig, várom a tanácsokat köszi
-
törölt tag
A PCI Audio csak egy a PVR2-be utólag beépített funkció, nincs is hozzá kapcsoló a programban (elméletileg még mindig csak kísérleti, Vista alatt pl hajlamos recsegni). A reg file-ok (ki és belapcsoláshoz) a 2.0.2.31-hez voltak anno mellékelve. Plusz egy-két belső info.
Mellékesen ha bekapcsolod a Hardveres előnézetet, azzal kvázi PCI Audio-t idézel elő.
-
törölt tag
A PVR3000 képes digitálisan a PCI-on keresztül átvinni a hangot. Ehhez ezt a funkciót engedélyezni kell. Létre kell hoznod egy üres szövegfile-t és abba bemásolni a következőt:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Leadtek\Video\WFDVB-T]
"UsePCIAudio"=dword:00000001
És ezt elmenteni mondjuk PCIAudio.reg néven, majd hozzáadni a registry-hez.
Egyébként meg analog tunerkártyán nem fogsz digitális kimenetet találni.
-
netboy
senior tag
Kérnék egy kis segítséget...
Ugyebár digitális világban élünk...
Így a hang is digitálisan jut el nállam az erősítőig.
A problémám hogy a 20e forintos Winfast PVR3000 delux kártyámon csak analog hangkimenet van amit hiába dugok a hangkártyára, nem konvertálja digitálissá.A hankártyám lenne rosz vagy erre a célra olyan tv tuner kellene aminek van digitális hangkimenete?
Ha tv tuner akkor látott már valaki ilyet mert én nem találok a neten.
-
hi következő lenne : adott a pvr 3000 delux tv tuner az lenne a kérdésem hogy ez full komaptibilis a vista media centerével ? aztán a másik kérdés meg az lenne hogy az egy dolog h a media center felismeri a tv tunert viszon a távírányítóval is fogom tudni kezelni?
-
zsolabacsi
tag
Sziasztok!
1. A kérdésem a szokásos: milyet?
Szeretnék vele
jó minőségben tvzni,
VHS-t digitalizálni (bár tudom ehhez van külön topic és itt nagyon sok utómunkával lehet rendbeszedni a felvételt)
távirányító,
USB vagy PCI (ne legyen túl zajos a kép nem tudom ha gépben van mennyire zavarhat be)
TXT, esetleg rádiót hallgatni de ez nem fontos annyira
nem kell a hardveres felvétel felára....2. A digitális adások lassan jönnek de nem tudom milyen szabvány veti meg lábát igy van e értelme a hibrid karinak?
Amiket nézegettem 7-15e Ft körüliek az azonos árfekvésűeknek nem tudom nagy eltérés van e a tudásszintje közt.
Olcsobbak:
ASUS MyCinema P7131
Leadtek Winfast TV2000 XP Global
Hauppauge WinTV GO 2
AVerMedia PCI Plus A2/NICAM/SAPDrágábbak:
Avermedia Hybrid + FM Volar USB
AverMedia AverTV Hybrid FM PCIElőre is köszi a segítséget; véleményeket Pro és kontra.
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
Szeretnék venni 1 TV tunert, de nem tudom, hogy melyiket érdemes.
Leadtekbe gondolkodom, mégpedig TV2000XP Global, ez mennyire éri meg, vagy ebben az árkategóriába van ami jobban megéri? -
zrinyi
csendes tag
válasz
wassermann #4360 üzenetére
konkrétan milyen kártyád van?
Mert ha azt mondják nem tudnak vele mit kezdeni... akkor más megoldást kell találni
-
wassermann
addikt
-
zrinyi
csendes tag
válasz
#65675776 #4356 üzenetére
Ma utánna érdeklődtem a szolgáltatónál, azt mondták valószínű, h a jel erősséggel lesz probléma, hétfőn kijönnek és beszabják, hogy ne zavarjon be tovább. (Egyébként ma rákötöttem sima antennára a kártyát, és ott nem jelentkezett a dolog, úgyhogy tuti a UPC a ludas...). Üdv: Z.
-
torma1981
veterán
Sziasztok!!Most akarok venni egy 24 colos monitort!Hozzá szeretnék egy jó tv tunert ami már tud nagyobb felbontást hogy ne legyen zavaró 4:3-as képméret!!Van olyan ami tudja rendesen kezelni a wide képméretet???
Köszi
-
zrinyi
csendes tag
-
zrinyi
csendes tag
Hello!
A következő jelenséget tapasztalom: TV tuner a helyén, install okés. Bedugom a (UPC) kábelt a kártyába, és a monitoromat bezavarja... (olan, mintha interlaces lenne... föntről lefelé hullámzik). Ez nem az első tuner kártya, ami ezt csinálja, volt próbálva másik monitor, másik videókártya, minden, de semmi változás. Lehet, hogy a UPC kavar be nekem? Ez normális?
Próbáljam külső tunerrel? Ötlet? -
Kevin09
csendes tag
sziasztok!
Laptophoz szeretnék usb-s tv tunert, kb 10-15e HUF-ért.
Ha valakinek van ilyen termékkel tapasztalata, illetve ajánlani is tudna valamelyiket, kérem ossza meg.köszi
-
wassermann
addikt
válasz
vampire17 #4350 üzenetére
Bezavarhat egy "földhuroknak" nevezett jelenség is. Próbáld ki, hogy ugyanazon a fázison legyen a lakásban a két készülék (ugyanaz a biztosíték), illetve ha ez meg van még valamelyiknek a villásdugóját is próbáld ki mindkét állásban a konnektorba dugva (vezeték lefelé, vezeték felfelé). Persze kiöntött műanyag csatlakozónál a két lehetőség között szemre nincs különbség.
-
vampire17
addikt
hali a kov a gondom. most vettem egy tv tunert-t a gepembe. sima varosi kabetv-k van, (semmi upc vagy digi) a jel hozzam a masik szobabol jon, es megy a tv-be. tokeletes az adas, semmi csik vagy ilyesmi. namost hogy megvettem a tunert beraktam egy elosztot es az egyik kabel megy a tv-be a masik meg a tunerbe. viszont sajnos ettol nagyon leromlik a tv-n meg a tuneren a jel. a tv-n sok csatornan egy fuggoleges reces vonal is megjelenik a kepen illetve zajos lesz a kep. namost ahogy nezem a bejovo jelet, ennyi romlas nem termeszetes. az eloszto valami noname cucc a kov felirattal:
2 way splitter 0-1000mhz. ketto out es 1 in csatlakozoval.a kerdesem: sztm a csatlakozo a gyenge minosegu es az a gond. milyet lenne erdemes venni ami megfelelo? (lehetoleg ne a csavaros fajtat) illetve van e olyan eloszto amiben van jelerosito is? a valaszokat koszi!
-
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #4344 üzenetére
Nem, de nem tudom, mi a különbség a kettő között, lehet, hogy semmi. Még a driverbe sem tudok belelesni a telepítő miatt. Bejelentve a PxDTV2300 H van, PaoPaoDragon meg a másikat "jelentette be" a fórumon. Megpróbálok Terry-től felvilágosítást kérni, elvégre ő a hardver mágus.
-
Newlocal
aktív tag
Ezt néztem ki: WinFast PxDVR3200 H
Ez az egy hibrid hardveres tunerje van a Leadteknek? Kb mennyibe kerül? Mert sehol nem láttam árlistán. -
Balinov
titán
Nincs mit,szívesen.
Sztem gond nem lesz vele,ha mondjuk az elvárás csak TV nézés. ha a gyári driver nem jönne be,kipróbálhatod a tweaked BT WDm drivert,azt hiszem az iuVCR készítőjének a honlapjáról le lehet kapni.Tv nézőnek meg a Free christv-t,K!tv-t kell kipróbálni,valahol itt a topikban linkeltünk több ilyen freeware tv viewing applicationt.Nekem tetszett benne,hogy távirányítóval 2gomb kombóval le lehetett kaptsolni a gépet amblokk.
üdv
Bali -
gban
veterán
válasz
Balinov #4337 üzenetére
Én is kb. így gondoltam, ritkán lesz használva valószínű, egy p3-ban.
Nem az ezres kiadása miatt gondolkodtam el a dolgon.
Csak tartottam tőle hogy nehogy túl problémás legyen, nem akarok az ismerőshöz futkosni hetente, mert fagy / összeakad / driver gond /akármi más.
De mivel senki nem jelezte hogy hajaj, nagyon gáz a cucc, így megejtjük a vásárlást.
Kösz a segítséget. -
Balinov
titán
ilyen BT/Conexant 878A chipes tuner volt az első tunerem még 750-es duronos időkben. Gyári supportja siralmas volt,drivercd-n lévő driver és pvr programhoz egy-egy szem frissítés jött csak ki az alatt az egy év alatt,míg meg nem vettem a TV2000 XP Deluxeomat.Szerencsére WDM-es driver volt hozzá,így egy jó PVR cuccal,vagy tv néző alkalmazással még jó is lehet.A gyári PVR az ritka fos volt,jó,jó,ha nem a 2008-as elvárásokat nézzük,hanem az akkori (~2002-es) átlaghoz,akkor nem volt olyan rossz.
Minőségre nem nyilatkoznék,akkor még csak a hozzáadott antennával tudtam használni,nemlévén kábeltv-nk.1k-ért én még tartaléknak is megvenném.Egy próbát megér szvsz.
-
gban
veterán
Ajánlottak olcsón egy ilyet:
kworld kw-tv878r
Azt hiszem távval van.
Ismeri valaki?
Meg szabad venni, nem űbergagyi? -
törölt tag
-
repairer
csendes tag
Sziasztok!
Ezeken az oldalakon adni-venni is lehet a támának megfelelően?
Vagy ez off?? -
Sz.Miki
őstag
Mindent értek köszi!
-
bzoley
veterán
válasz
Sz.Miki #4328 üzenetére
Mert az van kiírva, amit tud.
"PIP ( picture in picture): One for live and the other for captured program."
Ha megnyitsz egy videót, akkor van pip.
Azt meg azért a legtöbben tudják, hogy egy tunerrel egy időben csak egy adást lehet nézni(kivétel pl. DVB-T, ott valódi pip működik).Belemegy.
-
Sz.Miki
őstag
Igaz, tévedtem, de az már Hardveres PxPVR2200!
Akkor miért reklámozza a leadtek ilyen vadul, hogy PIP? Miért nem írja oda, hogy only 2 kártya, és only speciális szoftwer?Még az lenne a kérdésem, hogy PCI-E kártyát csak a kis rövid X1 slotba lehet dugni? vagy belemegy a hosszú pci-express szlotba is?
-
Sz.Miki
őstag
Én is gondolkodtam ilyen tuneren, főleg azét mert egyre fogynak a pci slotok az alaplapokról
na meg, a zaj amit a kártya összeszed a pci buszon keresztül az sem kevés, persze nem minden esetben.
Engem főleg az tántorított el, hogy nagyon gyenge a zajszűrése, és a szoftwer zabálja a számítógép erőforrásait, meg azt is olvastam, hogy nehezen találja meg a csatornákat! -
Newlocal
aktív tag
Sziasztok!
Tuner vásárlás előtt állok. Most van egy ősrégi Hauppauge, még mono, de azért TXT van rajta, kicsit zajos a hangja, de nagyon szerettem és képminőségben némely mostanit is odaveri
Néztem a PH-n az uj Pinnacle-t, de nem voltam tőle elájulva. Nekem a márka mind1.
A főbb paraméterek:
- sztereo (ez asszem alap már)
- analóg (digitális előny)
- PIP
- TXT
- hardveres MPEG, DiVX ...
- jo digizési képességek (néhány régi családi videót digiznék)
- távirányító (normális, minden funkcióval, elalvás, kikapcs, felvétel....)
- belső PCI v PCI-EA jel kábelhálózatról jön.
Hirtelen több nem jutott eszembe.
-
cibuu
tag
Nem értek a témához,de szeretnék egy ilyet.
De ezt néztem ki:
Pinnacle PCTV Analog PRO USB"A PCTV Analog Pro USB egy USB 2. 0-ás TV tunerkártya analóg TV adások nézésére. Használja hozzá járó MediaCenter szoftvert és a távirányítót. Nézze akár időeltolással kedvenc mũ, sorát miközben rögzíti. Felvételeit MPEG1/2 vagy DivX formátumban is elmentheti merevlemezre vagy közvetlenül DVD-re. Inernetes rádiók hallgatására is alkalmas. CD-t, DVD-t vagy bármilyen más mediafájlt lejátszhat PC-jén. Tökéletes a hordózhatósághoz, Laptopokhoz és jól mutat az asztalon."
12 ezer ft körül árulják!annyit megér ez?
és lehet h hülye kérdés,de up direktem van,az nem gond ugye?arról is fel lehet venni vele ugye? -
kisninja
őstag
válasz
wassermann #4321 üzenetére
Köszi megnézem mennyiért tudnám beszerzni illetve hol a legolcsobb.
-
kisninja
őstag
Sziasztok milyen tunert ajánlanátok a laptopomba ? express card os kezelje a digitális adásokat analogot is fm rádio és normális szoft legyen hozzá. Pinacel röl nem sok jot hallottam.
-
vtechun
veterán
hi, linuxra valamilyen mukodo usb tunert tud valaki ? Asus EEE -mre szeretnek vmi megoldast
-
toto92
csendes tag
válasz
wassermann #4317 üzenetére
Csak én szeretnék felvenni(másnak nem nyúlkapiszka).
Jah, és van TV-OUT-os vidkari. -
wassermann
addikt
-
toto92
csendes tag
válasz
wassermann #4315 üzenetére
Nos én azt szeretném, hogy atv-tunerre rákötnék olyan 72cm-es tv-t.
Csak az zavar, hogy a ph-s tesztekben a monitor negyedét beborító képek eléggé...
Tehát azt mondod, hogy ha tv-re kötném, akkor akkor normális képet kapnék?
Lehet valamiféle, olyan szerkentyű kéne, amelyben van tuner, és közben tud kommunikálni a géppel, tehát nem kell dvd lejátszót venni, mert az ott lenne a gépben. Meg ott fell tudnám venni a HDD-re a filmeket. -
wassermann
addikt
Nincs ebben túl sok varázslat, az elektronika vevő része teljesen hasonló a normál TV-kben használatos elektronikus áramkörökhöz.
A képet pedig, ami így bejut a PC-be már a TV-kártyától teljesen függetlenül a Windows szoftvere és a video-kártyád méretezi át beállítás szerint akár teljes képernyős módban a monitorodra. Nekem meglepő volt, mennyit levág a sugárzott adásból a normál TV, a csatornák logói jóval beljebb kerültek, amia zt jelenti, hogy a képnek egy részét korábban a TV-n egyszerűen nem láttam ...A lényeg nem kell félned rosszat már nem nagyon gyártanak. Olvass vissza és válassz a pénztárcád szerint.
-
toto92
csendes tag
válasz
wassermann #4313 üzenetére
Ezeket a teszteket néztem, de a 19"-os képernyő negyedét beborító képek is eléggé eltérnek a földi antennával fogható műsoroktól, amelyek sima képcsöves tévén jelennek meg.(nálam)
-
wassermann
addikt
Ez nem ilyen egyszerű, nem lehet a tunerre fogni a dolgokat: pl. ha kábel-TV-n jön az adás akkor a szolgáltató egyált. nem biztos, hogy ugyanazzal a minőséggel zsúfolja fel a kábelre a csatornákat, ahogy te műholdról vagy egy jó földi antennával fognád.
Mindenesetre a hagyományos képcsöves TV-ken kevésbé jönnek ki a zajok/hibák, mint egy LCD-nél. Nézz körül a PROHARDVER tesztjei közt, linket raktam feljebb a #4302-be.
-
toto92
csendes tag
Hali!
Létezik olyan TV-tuner, amely 72Cm-en normális képet produkál?
Kb olyat, mint egy analóg antennával fogok jó vétel esetén?
Ha igen, melyik?
-
törölt tag
válasz
wassermann #4309 üzenetére
A tunerek PiP-je annyiban több ennél, hogy csak egy sw fut mindehhez, ami normális esetben kevesebb erőforrást igényel, mint kettő (persze vannak kivételek, pl a turhatek sw-ei).
-
válasz
wassermann #4309 üzenetére
a most tesztel pinnacle dual hybrid-je viszont tudja a TV-k-ről ismert PiP funkciót, igaz, ehhez 4 tunert tettek rá
és az ára is olyan...
-
wassermann
addikt
válasz
#65675776 #4308 üzenetére
Egyről beszélünk, amire rá szerettem volna itt mutatni: hogy ez a PIP annyiból csak marketing duma, hogy a kártya hardverétől független dolog. A Win ablakkezelője simán megoldja a dolgot.
Windows-ban akár 3rd party programokkal is produkálható ugyanez: pl. iuVCR felvesz (látom mit) és mögötte BS-player lejátszik fullscreenben. -
törölt tag
válasz
wassermann #4302 üzenetére
A PIP tunerek esetén nem ezt jelenti. Hanem azt, hogy egyszerre tudod nézni az élő adást és az éppen felvett, vagy megnyitott videot a kezelősw-ben.
-
Goatman
aktív tag
Üdv! Laptopvásárlás készülődik és szeretnék ennek apropóján USBs Tv-Tunert venni. Analóg földi kábeles adásra kell egyelőre (itt 1 kérdés jutott az eszembe: fontos h későbbiekben a digitálisat is támogassa? várható h lassacskán leváltják az analóg kábeles műsorszórást?), és jó lenne ha a ma ismert alapfunkciókat, (és esetleg ha belefér) az MPEG-4-be való kódolást is ismerje DVD, MPEG2 miegymás mellett..FM és egyéb rádiók vételi képessége nem létszükséglet..
A keret kissé szűkös rá: max 15 ezer ft..tudtok jó szívvel ajánlani valamit ebből az alsó árszegmensből? Előre is köszi -
Hello azt szeretném megkérdezni h. pcie-s 1x-es tvtuner mükszike pcie 4xes slotban?
-
wassermann
addikt
válasz
vargapdavid #4300 üzenetére
Itt nézdd vissza a teszteket, kb egy fél évig aztán már képben leszel:
A PIP a Tv-kártyáknál legtöbbször csak "Paraszt-vakítás": azt jelenti amit a Windows alapból tud, dolgozol a gépen és egy ablakban ott lehet az élő- TV, ugyanúgy mint egy Word-dokumentum.
-
csakegyreg
tag
válasz
vargapdavid #4300 üzenetére
hy van egy nagyon hülye kérdésem (bár ki tudja) szóval ha van egy tv kártya ami csak 1 magot képes kazelni akkor egy Q6600 ason gyorsabba kódolás vagy egy 3.4-es P4-esen???
Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- Vezetékes FEJhallgatók
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- ÚJ MSI Core I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32Gb DDR4 512GB NVME SSD GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 Workstation Munka+játék PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD QUADRO M2000 4GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR!
- GIGABYTE GeForce 3080 VISION OC 10G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest