Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Ahogy wassermann írta, amelyik csatornát az STB-n kiválasztod, azt fogod látni a gépen is. A kártya tunerfunkciói, és távirányítója szinte fölöslegessé válik, mert nem a tunerről érkező jelet fog kezelni. Ez minden típusra érvényes. Azt meg neked kell kiderítened, hogy az MC, és a többi szoftver, milyen mértékben támogatja a compozit/komponens bemenetre érkező jelek kezelését. Az STB jelenléte már önmagában átok, ha ezt még tovább bonyolítod ilyen-olyan frontenddel, nem biztos, hogy túl sok luxusban lesz részed.
-
-
wassermann
addikt
válasz
alien0903 #4595 üzenetére
Ez a konfig nagyon erős, bőven elég mellé szoftveres cucc is.
Megjegyezném, hogy egyből DivX-be tömöríteni nem igazán szokás, mert a DivX erőssége csak a video többmenetes feldolgozásánál jön igazán elő: ilyenkor a PC többször "végiganalizálja" a teljes videót az elejétől a végéig. Így ez felvételkor nem lehetséges.
-
alien0903
tag
Sziasztok!
Vhs-ről szeretnékdivx vagy dvd formátumba menteni.
Amd x2 5200+ , 2gb ram, 9600 Gt konfig mellé milyen tv tuner kártyát ajánlanátok 20 - 30 ezer körül.
Jobb a hardveres tömörítés?Előre is kösz a segítséget.
-
törölt tag
válasz
kornel8585 #4592 üzenetére
Gyárilag a PowerCinema jár mellé. Elméletileg a telepítőjének ott kell lennie a kártya dobozában. Persze előtte a drivert is fel kell rakni a kártyához.
-
bzoley
veterán
válasz
kornel8585 #4592 üzenetére
Gondolom adtak mellé valamilyen cd-t. Vagy szépen megkeresed a gyártó oldalán a szükséges driver/szoftver párost.
-
kornel8585
tag
asus my cinema p7131.7 atípus de köszi az infókat.énis bedugtam a kábelt de szoftvert nemtudom milyet kéne....
-
törölt tag
válasz
kornel8585 #4589 üzenetére
Kérdés mit értünk a TV-vel való összekötés alatt. Ha a tuner képét akarod a TV-re kijuttatni, akkor ahhoz a VGA-d S-Video kimenetét kell használnod.
-
bzoley
veterán
válasz
kornel8585 #4589 üzenetére
Nem ártott volna pontos típus, de nincs szükség különösebb varázslásra. Kell neki egy antenna(ami kábeltévé is lehet), telepíted a meghajtót, ész a szoftvert, aztán mehet. Belső kártyáknál a legtöbb esetben össze kell kötni még a hangkártyával is, ennyi.
-
kornel8585
tag
Légyszi segítsetek h mivel kell összekötnöm az asus mycinema tunerem a tv-vel?
-
Sziasztok!
Nem nagyon vagyok jártas a tunerek világában, ezért hozzáértőkhöz fordulok.
WinTV-PVR-150 MCE edt tunert tudnék most beszerezni 11K-ért. Ahogy nézegettem a teszteket, jó cuccnak tűnik. Esetleg valakinek van tapasztalata ezzel a kártyával? A magyar kiskereket nézegetve a 11 nem sok érte.
Csak analóg felvételre lenne használva kábeltvről.Köszi előre is!
-
Sziasztok!
Az volna a kérdésem, h létezik -e olyan digitális tuner, amivel tudom fogni a T-Kábeles digitális set-top boxból érkező jelet, vagy elé kötve nézhetném a gépemen a digitális adást és kompatibilis a Vista Media Centerrel vagy a Mediooval.
Mielőbbi válaszaitokat előre is köszönöm.
-
kornel8585
tag
sziasztok,most szereztem egy asus mycinema tv-tunert.mi kell hozzá h tudjak rajta tv-t nézni?
-
qwertly
addikt
Valaki esetleg nekem is tudna segíteni
-
KLBalu
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, sehogy nem találtam meg a választ, ezért ide írom.
A Tv tunerem egy régi kworld BT878, semi extra.
Videókari csere volt a gépemben. A 7600Gt-met cseréltem 7950Gt-re, ehhez felraktam a CD-n kapott drivert. A TV tuner (DSCaler-el) és a videókártya is tökéletesen működött.
Aztán tesztelés miatt, próba erejéig betettem egy cimbora 8600GTS-ét a gépembe, ahhoz is feltettem a drivert, azzal is minden működött.
Aztán miután visszaraktam a 7950GT-met a gépbe, azóta a DSCaler nem indul. (azt írja, hogy a kari nem támogatja az overlay módot).
Minden drivert leszedtem, aztán felraktam a legújabbat az nvidia.com-ról, semmi változás. Már túl vagyok egy format c-n, de semmi. Bármelyik drivert (a legújabb letölthetőt, vagy a CD-n kapottat) használom a 7950GT-hez, a DScaler nem működik, pedig kezdetben is csak a CD-n kapott állt rendelkezésemre, azzal írtam felül a 7600Gt driver-ét, és működött.
Az érdekesség az, hogy mikor a monitort átdugom az integrált VGA-ra, megint megy minden. Tehát mindkét hardver működik, mindenképpen valami driver gond lehet, de azt sem tudom melyiknél.
Mi lehet ez? Mindjárt megőrülök! -
qwertly
addikt
Sziasztok tunert szeretnék váltani most egy terratec 600 van elégedett vagyok vele de az a baj,hogy nem megy a vista alatt és van már egy notim is ahhoz pedig nem jó.Tehát nekem tudna valaki olyan tunert javasolni amely usb tudjam a noti és az asztali gép közzött hurcolni
analóg és digitális adások vételére is képes legyen valamint a közelgő HDTV adásokat is képes legyen kezelni.Köszi
-
kavicssli
addikt
Sziasztok erről tudtok nyilatkozni?Genius TVGo A31 V3 külső tv tuner 9500ft ért lenne zsir új!
-
bzoley
veterán
válasz
infectedmann #4565 üzenetére
Főleg, hogy az utóbbi helyett fehér hollót is könnyebb szerezni
-
törölt tag
válasz
infectedmann #4563 üzenetére
Leadtek PxDVR3200 H vagy DVR3100 H.
-
infectedmann
őstag
Sziasztok!
Nem igazán vagyok otthon a TV Tuner témában szal lehet hülyeségeket fogok beszélni (tán ezért is vettem anno egy nem túl izmos tunert).
Olyan tunert szeretnék venni ami elég jó minőségű képet ad. Analog és Digitális adások vételére is képes legyen valamint a közelgő (magyar)HDTV adásokat is képes legyen kezelni.
A szofteveres oldala ha lehet legyen user barát
20e HUF -ot szánnék rá max -
törölt tag
válasz
erika.85 #4561 üzenetére
Mit értünk meghalás alatt, és milyen programmal használtad? Ha DScaler-rel, akkor annak bizony megvan az a szokása, hogy felűlírja a tunet hw azonosítáóját (értelme nulla), ézért a driver azt már nem ismeri fel. Mondjuk javítható.
Kérdés milyen célra. Ha csak nézelődni, és néha felvenni, akkor egy sw kártya is elég, pl Leadtek TV2000XP Global (~7k). Ha sűrűbben akarsz felvenni, akkor inkább hw kártya, pl a szintén Leadtek PVR2100 (~15k), jobb minőséggel pedig a PVR3000 Deluxe (~18k).
Egyébként a Pinnacle tuner vétele rossz döntés volt, messze elmarad a Leadtek tunerek mögött.
-
erika.85
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Volt egy Winfast tv 2000 xp tv tunerem, de valamiért 2hónap alatt meghalt. Kaptam helyette egy Pinnacle PCTV Analog PCI-t, de ezzel nagyon rossz a kép minőség, pedig a boltban azt mondták, hogy ez még jobb is lesz, mint a winfast. Ha elindítom a felvételt még néhány másodpercet késik is, szóval lemarad a műsor eleje.
Tudna valaki segíteni, hogy pontosan miket állítsak be, hogy jó minőségű képet kapjak? Vagy cseréljem le a tv tunert? Kb. 20ezer forintig melyik a legjobb tuner? A kép minősége, a felvétel a fontos számomra.
Előre is köszönök minden segítséget! -
Tibiajax
nagyúr
bzoley, daa-raa,
PCI-E-s tunerre szeretném lecserélni a global-omat. Mit ajánlotok, van már több fajta express-es kártyája a Leadteknek?
Thx előre is srácok. -
Freezura
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Haverom akar venni egy tv tunert, de csak arra a célra, hogy a UPC Direkt jelét rá tudja kötni a gépre (mint külső jelforrás), és a monitorán "tévézzen", esetleg néha valamit felvegyen. Az apróhírdetések között találtam neki egy MSI - TV @ ANYWHERE PLUS-t elég jutányos áron, azt szeretném kérdezni, hogy megfelel ez a feladatra, vagy valami komolyabbat érdemes nézni. (Bár nincs rá nagy kerete). A szoftvere jó?
Köszönöm!
-
bzoley
veterán
-
sulep
senior tag
Sziasztok!
MI a véleményetek erről?
[link]Ez a típus működne itt nálunk magyarföldön?
Ha jól látom ez csak digitálsi adásokat képes fogni igaz? Ez akkor mit jelent, kb hány és milyen adókat tudnék vele venni?
-
Tices
csendes tag
Szisztok!
Nem tudom, hogy jó helyen teszem-e fel a kérdést, de bízom benne...(ha mégsem, irányítsatok át, hogy hol tegyem fel a kérdést)
Egy ismerősömnek keresek laptopot. A gépet már kinéztük, csak az a gond, hogy szeretné tv-n nézni a filmeket vele, de nincs S-video kimenete. Eléggé be van határolva a típus és ár, ezért más olyan laptop nem jöhet szóba, amin van s-video kimenet.
Olyan megoldást keresek, amivel esetleg meg lehetne oldani, a problémát. Arra gondoltam van valami (olcsó) usb-s kütyü, aminek van s-video kimenete és így hozzá lehetne kötni a tv-hez, de eddig nem találtam, igazság szerint nem tudom, hogy pontosan mit keresek. Találtam külső tv tuner kártyákat, de nem tudom, hogy ezeknek van-e kimenete, erről nem sikerült informálódnom!
Ha van valakinek valami ötlete, az kérem segítsen! A lehető legolcsóbb módszert keresem (barkács kábelek kizárva), nem gond, ha a tuner része "vacak" csak ez a része működjön rendesen!
(A félreértések elkerülése végett, a számítógépen megjelenő videót szeretné nézni, nem pedig a tv adást!)A hozzászólásokat előre is köszömöm!
Üdv Tices
-
Snowy_owl
őstag
Értem. Köszi a gyors választ.
-
törölt tag
válasz
Snowy_owl #4549 üzenetére
Ha csak nézelődni akarsz, felvenni semmiképpen sem, akkor vegyél inkább TV Box-ot (Aver Box9(W), vagy Leadtek TV Pro II).
Ha fel is akarsz venni, akkor sw kártyák közül Leadtek TV2000XP Global (7-8k), hw kártyák közül PVR3000 Deluxe, PxPVR2200, mindkettő 18k körül van. Előbbi jobb minőséget ad (főleg hang szempontjából) viszont PCI-os, utóbbi PCI-E-es.
Ha ennyit nem szánsz rá, akkor 15k körül PVR2000 vagy 2100. Mind a kettő PCI-os.
-
Snowy_owl
őstag
Értem nem baj. De tudsz valami kártyát ajánlani esetleg, mert valamilyet muszáj vennem. Köszi
-
törölt tag
válasz
Snowy_owl #4547 üzenetére
Mivel az analog broadcast jel 576 sorból áll, ezért 768x576-nál nagyobb felbotást egyetlen analog tuner sem fog neked összehozni, legfeljebb átméretezéssel. A jelenlegi digitális adások is tipikusan 576p vagy 720p felbontásúak. HD majd talán valamikor év közepén.
Szóval azt veszel amit akarsz, nem lesz egyiknek sem nagyobb a felbontása.
-
Snowy_owl
őstag
Hello!
Tv tuner vásárlása előtt állok, de nem tudom milyet vegyek. Kicsit utánaolvastam tesztekben, de egyik se nyerte le tetszésem. Leginkább azért mert Samsung monitorom van 22" viszont a kártyák elég kicsi felbontással bírnak és ezért attól félek hogy hmályos lesz a kép. Tudnátok segíteni? Milyet tudnátok ajánlani kb. 15-20 között? Köszi előre is.
-
törölt tag
válasz
wassermann #4544 üzenetére
Köszi a választ, akkor az Aver Tv Box lesz.
-
BandB
csendes tag
Sziasztok!
Teljesen hozzá nem értő vagyok, és segítségre lenne szükségem.
Az új gépemben van egy AverTV Hybrid + FM PCI tuner kártya. A telepítés után, amikor a csatornákat keresi, akkor talál vagy 70et, viszont egyik sem jön be, csak feketeség.
Mit tegyek?
Előre is kösz!
-
wassermann
addikt
válasz
#91574272 #4543 üzenetére
Ha tényleg nem akarsz felvenni, akkor az AverTV-box tényleg jó választás. Egyébként ő nem is TV-tuner, mert PC sem kell a működéséhez: Egy távirányítós doboz amit a PC és a monitor illetve a hangfalak közé kell dugni. Ha kikapcsolod, mintha ott sem lenne, átengedi a PC jeleit a monitorra és a hangszórókra. Ha bekapcsolod leválasztja a PC-t és a TV-képernyőjét hangját küldi tovább vagy ablakban ráteszi a PC képére (PIP).
-
törölt tag
Hello
Épp most szeretnék tv-tunert venni max 15-20k-ig. Felvétel nem fontos inkább csak a képminőség, könnyű kezelhetőség és vmennyire hordozhatóság is és mindenképpen vista kompatibilis legyen.
Valaki egy Avermedia TV box-ot ajánlott, erről mit érdemes tudni?Ti mit javasolnátok?
Üdv -
beeeeerka
tag
Sziasztok,
MSI Tv@nywhere kari ügyben ...
2007 karácsonyra hozott egy TVkarit a Jézuska.
A tárgyi fórumtémáknál ( mindössze 4-et találtam, mind ősrégi ... ) említett hibákkal nem találkoztam, a hang rendben van.
Nekem a video digitalizálással és szerkesztéssel vannak problémáim, és a UPC kábeltévéről közvetlenül felvett anyagok zajos képével ( a UPC az előfizetés szerint telerakja a kábelvonalat mindenféle szűrőkkel, szerintem ez okozza ).
Ki tud erre valamit ? Állítólag DigiTV-vel tökéletes.
A digitalizálásnál videokazetták analóg műsorát akarom rögzíteni, de akadozik és digitális zajhibák is gyakran előfordulnak ...
Hát erre is szeretnék egy sor gombot ...
Üdv: Beeeeerka -
CabalX
aktív tag
Különbség: a 4000-es tudja venni a DVB-S2-es "HD-s" adásokat, amiből van vagy 5 ami kódolatlan ha jól tudom. "Sima" műholdadást tud venni mind a kettő.
Én még azelött vettem meg a 3000-est mielött bejelentették volna a 4000-est, de nem cserélnék, +10e nem éri meg ráadásul úgy olvastam elég körülményes venni az S2-es adásokat (NAGY parabola kell...).
Arra gondolsz hogy analóg vagy digitális adás között szeretnél választani ?!
Ha igen akkor amiatt ne fájjon a fejed, egy helyen jelennek meg a csatornák, amint beállítottad őket mind megjelennek a csatornalistán és ugyanúgy tudsz köztük váltogatni mint ahogy egy sima tévén kapcsolod a csatornákat. -
jayjay
tag
Szia!
Köszönöm a segítséget.Én is ezeket néztem amúgy, de nem tudtam pontosan mi a különbség.Árban olyan 10000Ft a két kártya között.
Ha a kártyába mindkettő kábel be lenne kötve, akkor gondolom tudok választani, hogy melyiket akarom nézni, vagy esetleg mindkettőt egyszerre(LCD TV-n megosztásban)? -
-
Genesis87
tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy mi a véleményetek erről a kártyáról:
HAUPPAUGE WinTV HVR1300 PCI hibrid tuner MCE
HAUPPAUGE WinTV HVR1300 PCI hibrid tuner MCEEzzel elvileg lehet majd fogni a digitális adásokat is, valamint a hardveres dekodolást is ismeri.
Megéri az árát ez a kártya vagy van esetleg olcsóbban hasonló tudású is. Úgy tudom a HAUPPAUGEA jó nevű gyártó és minőségi kártyákat csinál.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
roly7
tag
Elnézést kérek mindenkitől aki az én problámámon agyalt én vagyok a hunyó (a számítógép legnagyobb ellensége a használója) tegnap reflekszszerüen kipipáltam az automatikus inditásból egy két dolgot hogy ne jöjön be a lejátszó progi amikor benyomom a gépet és hát köztük volt egy olyan is hogy remote control enyi volt a "gond".Sory az idióta hozászólásért.
-
roly7
tag
Sziasztok.Létezik olyan hogy tegnap még simán jó volt az Asus Mycinema-p7131 tunerem távirányítoja ma meg meg se makkan ja igen az elemeket ellenöriztem nem állitgattam igazán semit a lejátszó progiban mondjuk nem is lehet sokat megpróbáltam ujratelepíteni a szoftvert is.Köszönöm előre is.
-
-
törölt tag
Amit tudok a Hauppauge sw-jéről, az az, hogy elég magas a prociterhelése. Nálam két PVR2 nem eszik annyit, mint egy Hauppauge sw...
Egyébként a digitális vétel szerintem nem egy olyan dolog, ami miatt tunert cserélnék.Terratec. Egy USB-s csodájukkal volt "szerencsém" közelebbi ismeretséget kötni. Szerencsére csak kölcsönben volt nálam. Botrányosan hulladék a sw-e, és a hw sem egy nagy durranás.
-
Geree
senior tag
válasz
#65675776 #4529 üzenetére
asztali gépemben Huppauge PVR-350 van azzal semmi problémám, csak nem digitális ugyebár...
A hauppauge USB-s megoldásairól valaki valamit? ( HVR-900 ) nekem ez is tetszik, illetve a HVR-1400 az meg Express slotos....de akkor már inkább usb-s hogy bármelyik géphez jó legyen...ps.: a turhatek melyik vetélytárs nevét jelzi?
-
törölt tag
Avermedia Volar termékei között érdemes szétnézni. Mondjuk sw szinten nem feltétlenül a legjobbak, de egy pájnekölt, vagy turhateket simán lealáznak.
Leadtek-ről nem tudok nyilatkozni, USB-s tunereikkel sajnos még nem volt kapcsolatom. Sw szinten viszont messze a legjobbak a Leadtek tunerek.
-
Geree
senior tag
Sziasztok!
egy pár fura kérdésem lenne.. (és bocsi, hogy nem olvastam vissza
)
nem vagyok túl járatos a témában, de a DVB-T tunerek mindegyike kezeli a HDTV szabványt? ( 720p / 1080i ?)
Illetve több kártyánál olvastam (főként csak külső USB-s ill PCMCIA-s-akat néztem, mivel ilyet szeretnék venni) hogy a felvételt csak analóg módban (adásoknál?) támogatják?
pedig a dvb-t-t tudomáom szerint könnyebb rögzíteni, hiszen MPEG2-ben érkezik...most akkor hogyivanez? szokott lenni olyan butaság, hogy csak analóg adást lehet rügzíteni?? -
roly7
tag
Sziasztok.A napokban vettem egy Asus Mycinema-p7131 nevezetű tunert és az lenne a kérdésem hogy lehet e valahogy javítani a kép és a hang minőségen, mert a hang az serceg a kép pedig szemcsés de ami zavaróbb hogy egyes csatornákon egyszer fényesebb majd sötétebb lesz a kép.A lakásban még ezen kívül két tv van ez lehet a gond?És még egy kérdés a lejátszó progi befolyásolja a minőséget ha igen tudnátok valami jót ajánlani ami ehhez a tunerhez jó?Köszi előre is.
-
JóképűIdegen
tag
Sziasztok
TV boxot szeretnek venni(bar ebben sem vagyok biztos) inkabb leirom hogy mit is szeretnek aztan hatha valami megoldast talalunk, mert sajnos nem vagyok valami tajekozott a temaban...
Tehat 22" LCD monitoron szeretnem elerni a leheto legjobb kepminoseget, viszonylag fontos lenne, hogy szamitogep nelkul mukodjon direkt a monitorra kotve, (mert zajos a gepem es fogyaszt is). A felvetel nekem nem fontos, meg ahogy olvastam a tv boxok nem is tudnak ilyet de ez nem problema. A kovetkezoket neztem ki:
Avermedia AverTV-BoxW7
Avermedia AVerTV-Box7-DVI
RPC-TV-HDU
(Leadtekbol a fenntebb emlitett boxot nem tudom beszerezni)
Ezek kozul az Rpc arban kb a fele a ket Avermedianak, kerdesem hogy megeri-e az Aver a plussz koltseget? Illetve ezek tudnak-e olyan jo minoseget megjeleniteni mint a belsok.
Ha megis belsot tanacsolnatok akkor mindenkeppen olyan kell ami 64bites Vista alatt is megy tehat ha jol olvasom akkor lenyegeben Leadtek PVR3000 Deluxe vs tv box.
Valaszokat elore is koszi bar asszem eleg sok hulyesegett hordtam ossze -
Scytha
tag
Tv tunert szeretnék venni, de a problémám az, hogy valamilyen integrált SIS vga van a gépben. Már próbálkoztam egy Hauppage go-fm-mel, de az valószínű e miatt nem ment. Egyszerűen nem merek tunert venni, mert lehet, hogy megint ez lesz a probléma. Szerintetek, hogy tudnék ennek utána járni. Mi a baja egyáltalán a vga-nak? Miben kevés a tunerhez?
-
CabalX
aktív tag
Ha egy kártyával szeretnéd megoldani akkor a Hauppauge HVR 3000 / 4000-es tipusokat ajánlom. Ezekre ráköthetsz analog jelet, DVB-T, DVB-S(2)-t (parabolát).
A két kártya között annyi a különbség hogy a 4000-es tudja venni a DVB-S2-es HD-s (ingyenes) adásokat - amiből talán van vagy 5 adó, de ellenben jóval drágább.
A 3000-es "csak" hagyományos műholdadások vételére alkalmas... -
jayjay
tag
Sziasztok!
Ha valaki esetleg tudna ajánlani egy jó TV kártyát, amin van analóg bemenet és digitális bemenet is megköszönönném.Jelenleg Coax kábelen jön a digitális TV, de valamikor Felrakok egy Parabola antennát is, ezért kellene a másik bemenet is.Gondolom ezeknél már mindegyik Vista Media Center kompatibilis.
Köszi a tippeket -
Illidan
tag
Megpróbálom újra, hátha...
Egy IBM T23-as laptopba szeretnék tv tunert rakni. Az USB-s megoldások azt hiszem, ki is esnek, mert csak 1.1-et támogat a gép. Vagy lehet, hogy mégsem? PCTV 150e Analog PRO USB
A Cardbus-os megoldások vajon mind működnének vagy itt is kell figyelni valamire?
Melyik gyártónak van a legjobb, legkönnyebben használható szoftvere, illetve van-e jelentős különbség az általuk megjelenített kép minőségében? Jó választás lenne az AVERMEDIA - AverTV Cardbus Plus? -
shteer
titán
válasz
kovaripeti #4516 üzenetére
[link] jobbra fent link a hirdetés feladásához
-
kovaripeti
aktív tag
sziasztok. szeretnék eladni egy tv tuner kártyát, hol tudnám net-en. Van olyan oldal ahol fel lehet ilyet rakni? Elég olcsón odaadnám. 2 éves, szinte alig használt.
-
fjord
csendes tag
válasz
#65675776 #4513 üzenetére
veszek egy ilyet hetfon megmondom milyen volt a kepe. de mivel van rajta S-video In, ezert ha nem vagyok elegedett akkor mar arra is gondoltam hogy radugok egy 6 fejes JVC videot ami ma mar kb 10 forintot se er de egykori felsokategorias made in japan femechanikas cucc szoval a tunere meg anno siman lenyomta a Sony Trinintronomet szal nem lehet valami rosssz.
UPC coax a Videoba az meg a TV-Box S-Video-ba az meg az LCD D-subjaba es kesz az LCD-TV .... remelem
-
fjord
csendes tag
válasz
#65675776 #4511 üzenetére
thanks Daa-Raa , ez teljesen jo, ha jol olvasom akkor csak a CRT-esek tapasztalhatnak nemi frekvencia problemat .
mivel csak a regi 17-es LCD monitorombol akarok egy konyhai TV-et gyartani assszem koltsegtakarekos leszek es veszek egy ilyet 8kba : http://www.sunrichtech.com.hk/assign.asp?keyid=be3
vagy van rola valami remhir amit tudnom kenne esetleg? (vagy valami elony ami Leadtek-et annyival jobba teszi hogy erdemes fontolora venni)
-
fjord
csendes tag
válasz
#65675776 #4509 üzenetére
hali
kiraly koszi! ez jonak tunik 9tus VGA kimenettel. szoval annyi a hatranya hogy laptopomra nem tudom rakotni tehat USB-en nem ad kepet (sorry az ultra lama megfogalmazasert
) ?
es a kepminoseg? az olyan lesz mintha egy 17colos LCD TV-et neznek vagy olyan mintha egy 17-es LCD monitort egy olyan PC-re kotve amiben mondjuk egy alap PCI-os tvkari figyel?
Thanks
-
fjord
csendes tag
hali
melyik kulsos TVtuner tud olyat hogy gep nelkul D-subra (azaz Sima monitorra) tudja kuldeni a jelet? (220v-bol USB-et csinalo adapterem van szal az OK-es de azt akarom hogy kulso tvtunerrel moncsibol tvet csinalni gephasznalat nelkul)
thanks
-
törölt tag
1. Leadtek TV2000XP Global. És még marad is ~3k-d.
2. Egészen jót. Monitoron (főleg TFT-n) sosem fogsz olyan "szép" képet látni mint egy CRT TV-n (az eltérő megjelenítési mód miatt). A felvett anyagot TV-n visszanézve viszont meg fogsz lepődni, jobb lesz, mint amit a TV önerőből generál. (Mindez 5Mbps sw MPEG2 esetén igaz.)Scytha: Tök jó, még a konkrét típust sem tudni... Inkább vegyél egy Globalt Te is, újonnan alig drágább, mint ez villámáron, ráadásul jó a támogatottsága, és normális sw van hozzá.
-
Scytha
tag
Pinnacle tv tunert szeretnék venni. Ez lenne az: [link] a típusát nem tudom. A kérdésem az lenne, hogy integrált sis videókártyával komaptibilis lenne e? Korábban próbálkoztam egy Hauppage go-fm típusúval, de ott kompatibilitási probléma volt a vga-val. Ha valaki felismeri a típusát azzal is sokat segítene, mert meg tudnám nézni esetleg a honlapján, hogy mit támogat. köszi
-
exor
tag
Hi, azon gondolkodtam lehet én is vennék egy tv tunert, olyan 10K körül, 1. milyet ajánlotok? 2. milyen minöségü képet kapok? , van olyan jo mintha tv-n nézném?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- PlayStation 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Ukrajnai háború
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest