Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
válasz
Thulcandra #2996 üzenetére
A Hauppauge-ban nem ATi chip van.
Sajnos az ATi megoldásai itthon nem nagyon kaphatók.
A cikk pedig a korábbi ATi chipet tesztelte, azóta kijött a Theater 650 chip is. -
Balinov
titán
válasz
Thulcandra #2996 üzenetére
Thulcandra,
szerintem róland a linkelt ph-s cikkben szereplő ati-ra értette. pvr150-ben szvsz tuti nem ati tuner modul dolgozik. -
Thulcandra
senior tag
na ez a theater chipet izé a szoftveres támogatottságát jól lehúzták http://prohardver.hu/cikkek/2005-03-31/ati_theater_550_pro_tevetuner/oldal_1.html <- itt.
Nézegettem a témákat, sikerült leszűkíteni a kört 2 eszközre:
Hauppauge WinTV PVR150
vagy
Leadtek PVR 2000
Azt még mindig nem értem h akkor te szerinted a Hauppauge -ba ati chip van? Mert én erre sehol nem találtam infót -
student
őstag
válasz
Core2duo6600 #2994 üzenetére
se antenna se kábel
xp csak nézni -
Core2duo6600
veterán
válasz
student #2993 üzenetére
Elösször is nem ártana ha leírnád, hogy milyen antennad van, ha kábel tv van, akkor az osszes tuner jó, amin van nicam stereo decoder
ha normál antennad van, pl szobaantenna, akkor is jok a tunerek, de a tuner cardok a tapasztalataim alapján, elég érzékenyeg a gyenge jelre
fontos lenne az is, hogy milyen op rendszert használsz ?!
csak nézni akarod vagy fel is akarsz vele venni ? -
student
őstag
kéne nekem egy oan tv-tuner amin tudnék rtl-t meg tv2-t nézni hétkerbe laptopon usb-n
semmi egyéb extra
valami ajánlat? -
sulep
senior tag
Sziasztok!
Légyszi segítsetek picit nekem. TV tunert szeretnék venni. Olyan érdekelne, ami USB-s mert haszbnálni szeretném asztali gépnél és laptopnál is. Illetve olyan legyen még ami analóg és digitális csatornákat tud fogni. Ja és a legfontosabb árilag 20 körül szánnék rá. Ha jól láttam akkor ekkörül az MSI és a Hauppauge gyárt ilyeneket. Vagy ti milyent ajáűnlanátok nekem? Egyltalán ez az USB-s változatok jók, használhatóak?
Várom a válaszokat. -
Matt23
tag
válasz
Core2duo6600 #2989 üzenetére
Valakinek nincsen esetleg tapasztalata ezzel a gigabyte kártyával vista alatt? Holnap lenne lehetőségem megvenni!
-
Matt23
tag
válasz
Core2duo6600 #2987 üzenetére
Egyelőre 32 bit van fennt, de a giga támogatja a media centert, így talán mehet vistán is, viszont erről meg szeretnék győződni, mert nem akarok ugy tv tunert venni hogy megint ne tudjam használni.
-
Core2duo6600
veterán
ha kifejezetten nincs vistas driver akkor nem nagy a valószínűsége hogy menjen, ennek oka az is, hogy a vista ba benne van a media center, ezért elég finnyas a termékekre
ha nem media centerben használod, hanem a kari sajat progijával, akkor meg kifejezetten vistas kell, ahogy nézehettem a különböző tunereket
nem igen vannak ilyen driverek különösen a 64 bitre hiszen ha a lapod tudja, miért ne használnád ebben ?! -
Matt23
tag
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni. Fontolgatom hogy új tunert veszek a gépembe, ezt most nagy hülyeségnek fogjátok találni, de nekem csak ennyi hiányzik ahhoz hogy maradéktalanul működjön a gépem vista alatt. A régi pinnacle tunerem támogatása az xp-nél megállt és nem is lesz hozzá új driver.
A gigabyte hybrid tunerjét néztem ki, leginkább 2 dolog fogott meg benne: az egyik a márka, mert az alaplap és a videokari is giga és újfennt igencsak meg vagyok elégedve, a másik pedig hogy digitális vételre is alkalmas, ami így veszprém környékén még akár működhetne is...
A nagy kérdés pedig az lenne hogy a tuner menne-e vista alatt. Kifejezett vista drivert nem találtam hozzá, pedig a giga supportja elég jónak tűnik az alaplap oldaláról. Viszont a honlapjukon nem találtam igazi vistás drivert.
Előre is köszi a segítséget! -
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600 #2983 üzenetére
Csak nem pontosan ez volt a kérdés
World-Soft
Szerintem várni kell vele még egy-két hónapot.
Az ára a PVR2000-rel kb. egy szinten van. ~20-25e -
Core2duo6600
veterán
válasz
World-Soft #2981 üzenetére
Ha a tv tuner hátulján van kifelé audio akkor kivül is átkötheted, nekem az tisztábbnak bizonyult, talán nem szedett fel annyi zajd a gépből, vagy normálisabb a csatija, nem ilyen tunerrel, másfajtával, de ebből a szempontból nincs jelentősége
Ha belül kötöt akkor kevesebb drót van kivül, ennyi -
bzoley
veterán
válasz
World-Soft #2981 üzenetére
Gépen belül kell átkötni.
-
-
-
Hoffer
őstag
Hali!
Most szándékozom venni egy tv-tunert csak nem tudom milyet vegyek! A legutóbb amikor néztem őket akkor a Leadtek PVR2000 bizonyult a legjobbnak! Szerintetek ez most is elég jó vagy van nála már jobb is? -
wolf2
csendes tag
Hol tudok Leadtek PVR3000 Delux-ot venni?
-
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600 #2975 üzenetére
Működik. Mivel itt nem PIP-ről van szó, hanem két szoftver párhuzamos futtatásáról, mindegy, hogy külső, hvagy belső az eszköz, csak támogassa a szoftver.
-
Core2duo6600
veterán
Ez vajon akkor is müköik, ha 1 belső és 1 kulső megoldást választok ?
A nagy és meleg VGA miatt, nem tudok a gépbe csak 1 PCI-t tenni, esetlleg pcie -set tudok bele tenni 2 öt, de azt sem csak egyet a rovid csatisat, de ezek asszem elég ritkák
1 pci portom és 1 pcie portom szabad, de ekkor még nem tettem bele plusz hangkarit mert az alaplapi elég gáz
tehát akkor marad nekem 2 usb és ?
vajon azok is szeretik egymást ?
úgy hogy megy pl a kép a képben ? -
bzoley
veterán
válasz
World-Soft #2973 üzenetére
Létezik, de szerintem fehér hollót hamarabb találsz.
Amúgy nem feltétlenül kell egy kéttuneres. Megoldható két egytuneressel is
[link] -
bzoley
veterán
válasz
World-Soft #2971 üzenetére
Pedig a válsz egyszerű: Leadtek WinFast PVR2000, PVR3000 Deluxe(nehezen beszerezhető)
~20e ft
Az első rész kívánalmainak megfelel(PVR2000 egyelőre csak 32bites Vista-val)
A digitális tunereket, furcsa módon, digitális adások vételére lehet használni
Minden olyan helyen, ahol nincs szükség set-top-box-ra, még akkor is, ha a tuner dekóder kártyát is fogad. A három(DVB-T,S,C) felhasználási területe nem összekeverendő. Nálunk egyelőre DVB-T kártyát lehet használni, bár nem sok mindenre. A DVB-S(Digi TV), és DVB-C adásokhoz sajnos a regisztrált box-ok miatt fölösleges digit. tunert venni. -
World-Soft
senior tag
Üdv!
TV Tunert szeretnék venni.
Sok fórumot olvastam már, de nem sikerült konkrét típust találni, hisz minden kérdésemre nem sikerült választ találni.
Olyan kártyát keresek:
-Vista Media Center kompatibilis
-Támogatja a rádiót és a TV-t is
-A Teletextet vagy a képernyőre írja, vagy a pogram egy külön abalaban jeleníti meg. De semmiféleképpen valami webes böngészőben.
-Természetesen jó képet adjon, és kis erőforrással (HW tömörítés) jó minőségben tudjon tömöríteni/felvenni
-lehessen távirányítani
-az sem baj ha stereo
-minnél nagyobb felbontást támogasson
-de azért megfizethető legyen
Még ami kérdésként felmerült bennem:
-Van -e olyan kártya amit nem kell kábellel összekötni a hangkártyával?
-Mire lehet használni a digitális kártyákat pontosan? Ha kábelen jön az adás, és van egy set-top box hozzá ott tudom valamire használni, esetleg UPC DIRECT-nél? Ki lehet esetleg valamivel váltani a set-top-box-okat?
Ha valaki tud segíteni, azt megköszönném?
Zoli -
hati
addikt
válasz
sliderviper #2969 üzenetére
hardveresen a hauppage pvr150 kb. ugyan azt tudja
-
sliderviper
csendes tag
Valaki tud mondani olyan tunert, ami tudásban kb. egy szinten van a WinFast PVR2000-rel?
-
szbalogh
addikt
Sziasztok! Létezik a low profile kártyánál is alacsonyabb tv-tuner? Olyan magas érdekelne mint pl egy sima 10/100-as pci-os lan kártya vagy pci-os wlan kártya? Ha tudtok ilyet lécci írjatok priviben típust! Köszi
-
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600 #2955 üzenetére
MVP - Multiple Video Processing
Nem túl fantáziadús, ennél azért többet tud, nem csak arról van szó, hogy több példányban futtatható a program, ha adok egy utasítást(időzített felvétel, stb), akkor ki lehet választani, melyik programnak is szól.
Más:
PVR2000-nél okoskodtak valamit(hardveres előnézet), ott nincs szükség, hangkábelre. Elvileg. Nem tudom, működik-e. -
Mákosmetélt
tag
Hmm na igen, végülis logikus (lett volna ha gondolkodom) hogy ha hardweresen tömörít akkor a hang is átkerül pci-on
Viszont sima tv-nézésnél nem értem miért nem tudták megoldani, hogy
pci-on menjen a hang. Persze e tekintetben más kártyák sem különbek..
Öcsém pinnacle karija is összelinkelős...
Mondjuk egy usb-s tvkarinál gondolom más a szitu
Ott átmegy usb-n a hang. Vagy rosszul sejtem?
Üdv. -
hati
addikt
válasz
Mákosmetélt #2960 üzenetére
a rajzon a legalsó csati egy rca/svideo in (egy elosztó kábel segetségével csinál két bemenetet)
Csak a felvételnél megy át pci-on a hang, pontosabban akkor sem az megy át, hanem az hw encoder mpeg2 adatfolyamot ad ki, amiben ugye hang+kép van.
Kerülőmegoldás: állandó timeshift.
Én MediaPortal alatt használom, de megy MCE alatt is. Mással nem probáltam.
[Szerkesztve] -
Core2duo6600
veterán
válasz
Mákosmetélt #2960 üzenetére
Az élő adás nézéséhez mindenképp, a felvételhez nem
ezt abból gondolom, hogy most nekem digitális spdif en van bekötve a jel a erősítőbe és az élő kép nem szól, csak az ami már digitális formában van a gépen -
Mákosmetélt
tag
Szia, köszi az info-t!
Hát érdekes a gyártó oldalán ezen kép szerint csak rca kiement van rajta.
itt:
[link]
De ha neked van és használtad már az rca-t bemenetként, hiszek neked!
Még 1 kérdésem lenne:
csak a saját szoftverével lehet hardweresen tömörítve felvenni,
vagy ugyanúgy lehet használni hozzá más progikat is és azokkal is műxik, vagy azok alól csak sw felvétel lehetséges?
jajj még1 kérdés
hang dolog hogy működik? pci-on keresztül áttolja mint a képet, vagy azt a tuner karin található audi csatlakozón keresztül?
azaz ha nem kötöm össze kábellel a tvkarit és a hangkarit, akkor is van sztereo hang?
Köszi!
Üdv.
[Szerkesztve] -
hati
addikt
válasz
Mákosmetélt #2958 üzenetére
Sziasztok!
Az MVP a Leadteknél azt jelenti, hogy a PVR2 nevű alkalmazásából egyszerre 2 is futhat, és ezáltal - ha két tv kártyád van- , egyszerre két adót nézhetsz vagy két adót vehetsz fel. (nekem 2db PVR2000 kártyám van)
Van rca bemenet rajta, azaz rá tudsz kötni videot/beltérit is. -
Mákosmetélt
tag
hmm lehet mégis csak a hauppauge WinTV-PVR-USB2 kellene venni?
Ezt írja:
Composite/S-Video and audio inputs to connect to VCR, camcorders or satellite receivers
Leadteken csak sima antenna bemenet van. van rca azon is de a gyártó oldalán az van hogy az kimenet.
De nekem bemenet kellene hogy beltérikkel össze tudjam kötögetni rca-val..
Meg netán videóval
Üdv. -
Balinov
titán
válasz
Core2duo6600 #2955 üzenetére
az az MVP az egy mód a leadtek PVR-jében, a PVR2-ben.bzoley vagy hati kollégák tudnának erről bővebben mesélni,nekem csak 1db XP Global FM-em van.
-
Mákosmetélt
tag
válasz
Core2duo6600 #2954 üzenetére
Értés
Én f1-et akarom felvenni rendszeresen. Nagy fun vagyok és
szívesen visszanézném az évekkel ezelőtti évadokat, dehát kinek van meg..
Ezért úgy döntöttem mostantól felveszem én magam őket
Üdv. -
Core2duo6600
veterán
válasz
Mákosmetélt #2953 üzenetére
PIP kép a képben, mvp azt nem tudom mit jelent
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Mákosmetélt #2951 üzenetére
Nem nézek tul gyakran tv ét, de nem ritka, hogy 3 adón is van jó film egy időben
és ekkor jól jönne, hogy 2 öt felveszek, 1 et meg megnézek a normál tv én -
Balinov
titán
válasz
Mákosmetélt #2951 üzenetére
lehet a PIP miatt,én úgy tippelem. Leadtek XP Expert/Global topikban Bzoley-nak biztosan,Hati-nak 99%-ban 2db leadtek tunerje van a gépben,a leadtek PVR2-jével így lehetőség van MVP (pip) módban használni.
szerk:hati-nak is tuti 2db van,egy expert asszem,meg egy PVR2000,utóbbi hw mpeg2-vel.. -
Mákosmetélt
tag
válasz
Core2duo6600 #2950 üzenetére
Hát igen otthon vannak
Amúgy a hw encodeer chip is ua. mindkettőn szóval..
Nos nekem a vista támogatás nem túl fontos
jól elvagyok az xp-vel és linuxal, egyelőre nem váltok.
Amúgy miért kell neked 2 tuner?
Nagyüzemben veszel fel?
Üdv. -
Core2duo6600
veterán
válasz
Mákosmetélt #2949 üzenetére
Nekem személy szerint nem érne meg + 10 kövecset a hordózhatóság, de ha azt vesszük, hogy 2 tuneres megolfáson gondolkoom, akkor lehet, hogy egy külsö és egy bélső lesz belőle, bár nem tudom mennyire szeretik egymást
és a mce t (vista)
De mind a 2 gyártó elég otthon van a tunerekben a hauppage talán csak tunereket csinál
[Szerkesztve] -
Mákosmetélt
tag
válasz
Core2duo6600 #2931 üzenetére
Sziasztok!
Vélemény?
Hauppauge WinTV PVR USB 2
Usbs és tudom hordozni
Uses the same MPEG encoder as WinTV-PVR-150/250/500, but supports USB 1.1 and 2.0
[link]
Bruttó 29ért kapni!
Vagy ha nem akarom hordozni, akkor:
Leadtek WinFast PVR2000 néztem:
Real-time Hardware MPEG-I/MPEG-II encoding
De-interlacing: Enjoy crystal-clear picture quality and much smoother frame rate for TV, DVD
stereo fm and Tv, Set Recording from EPG, stb..
Ez brutto 19 kövecs.
Jóéjt! -
róland
veterán
válasz
Thulcandra #2947 üzenetére
Nem én vagyok a legjobb oktató, ezért inkább nézz körül a PH! TV-tunerrel foglalkozó cikkeiben. Sok kérdésedre választ kapsz majd.
Amúgy az ATi teather chipekkel szerelt tv-tunerek lennének a legjobbak - mivel ez a legkorszerűbb -, bár még nem kiforrott a szoftverük. -
róland
veterán
válasz
Thulcandra #2944 üzenetére
A Conexant chip az MPEG kódolásért felel. (Emiatt nevezik ezt a tunert hardveres tunernek. A szoftveres tunereken nincs ilyen chip.)
Kérdezd meg Beencee-t, neki ilyen tunerje van. Elérhetősége az alábbi topicban: [link]. -
Balinov
titán
válasz
Thulcandra #2944 üzenetére
igen, a pal a lényeg.
vissztérve a milyen chip kérdésre,visszatérve chipset milyenségére skubizd meg ezt a képet,elég beszédes.[link]azt,hogy mi lapul a fémdobozka alatt ,passzolom. -
Thulcandra
senior tag
Ahha ezeket az oldalakat már láttam.
Model numbers
model 01045: WinTV-PVR-150 with Hauppauge remote control, IR Blaster and NTSC tuner
model 01047: WinTV-PVR-150 with Hauppauge remote control, IR Blaster and NTSC tuner with French/Englsh manual
model 01046: WinTV-PVR-150 with Hauppauge remote control, IR Blaster and PAL/SECAM tune
gondolom nekem az utolsót kell vennem ?
MOD
itt találtam 21ért de itt conexant chipet írnak :S
[link]
[Szerkesztve] -
róland
veterán
válasz
Thulcandra #2941 üzenetére
Itt van a terméktámogatási oldal linkje: [link]
-
róland
veterán
válasz
Thulcandra #2941 üzenetére
Ha jól emlékszem, úgy 20.000,- és 25.000,- Ft körüli áron láttam mostanában.
-
Thulcandra
senior tag
-
róland
veterán
válasz
Thulcandra #2939 üzenetére
Valami ATi Teather chipes jószágot. Abóól is a 650-el szerelt változatokat. Félő, hogy nem kapsz itthon.
Esetleg Hauppauge PVR150-et, ha nem zavar, hogy csak 25.000,- Ft körül kapható. -
Thulcandra
senior tag
Szeretnénk venni egy TV tunert amivel a videón lévő cuccokat is digitalizálhatnánk, a keret rá max 40 000 buznyák.
Ki mit ajánl?
Az h külső vagy belső tökmind, jól működjön s legyen rajta nyóccáz féle bemenet
amd am2es konfigba kell, 3200+ athlon 64, 512 mb 800 megahurtz ddr2, 32bit xp mellé -
róland
veterán
válasz
Core2duo6600 #2934 üzenetére
Vista driver a Pinnacle PCTV Pro/110i kártyákhoz: [link]. Igaz, csak BETA, de azért működik.
-
hati
addikt
válasz
Core2duo6600 #2934 üzenetére
Ha ennyire nem kapni, akkor vegyél két 150-est.
-
Core2duo6600
veterán
Igen ez is igaz
Mert én szinte semmire sem tudom használni a PCTV Pro mat
Xp én sem nagyon megy, vista alatt meg pláne nem
És azért mégis csak a vista a jövő
És az égatta egy világon semmilyen drivert és semmit nem lehet leszedni a pinnacle oldaláról
Apropó nem ismer valaki olyan lehetőséget, hogy hogyan lehetne szert tenni egy hauppage pvr 500 asra ?
Mert kész röhely, hogy lassan 2 éve a piacon van a tuner, és itt nálunk nincs(((
-
róland
veterán
válasz
Core2duo6600 #2931 üzenetére
A legfőbb érvként mégsem a gépek kapacitását hoznám fel a hardveres tv-tunerek mellett. Sokkal inkább fontos, hogy a szoftveres mpeg2 megoldások egyre kevésbé támogatottak.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Mákosmetélt #2925 üzenetére
ha lehetne végre kapni én a hauppage pvr 500 at venném
mindenképp olyat vegyél ami hardveres, még akkor is ha elég lenne rá a gép, hisz ha hardveresen rogzit valamit, akkor lehet kozben pl voip ézni -
-
Mákosmetélt
tag
Amúgy most szeretnék venni egy tvtunert, lehetőleg külsős usb-st..
Nem vagyok képbe a mai tuner piacon, mit érdemes most, milyen márkát, típust?
Persze nem digitálsi tvkari kell, arra azt mondták hogy még 5 év mire
lesz elég csatorna úgy szórva.. -
Mákosmetélt
tag
válasz
Core2duo6600 #2915 üzenetére
Hello!
Én egyszer digiztem vhs-t egy pinnacle pctv karival, pontosabbat ne kérdezz
és hát nem volt egyszerű.
Felvette de a hang valóban csúszott.
Most hogy ez az általad említett okokból volt, vagy azért emrt akkor még csak 1 ghz cerkával tömörítettem, vagy mert vinyó nem tudott elég gyorsan írni azt már nem tudom, nem is emlékszem.
Viszont a hangot úgy oldottam meg, hogy vdubbal leszedtem wav-ba alóla aztán goldwave-el kicsit megnyírbáltam hogy szinkronba legyen, aztán vdubbal visszatettem alá a hangot.
Végül is elég tűrhetően sikerült, igaz csak kb 40 perces felvétel -
padre71
tag
válasz
Balinov #2909 üzenetére
Szia Balinov!
Van egy Pinnacle PCTV Pro tv-kártya a gépembe. A gyári szoftverrel nem voltam kibékülve, főleg mióta tft-re váltottam. Nem volt túl szép a kép. Most kipróbáltam a ChrisTv-t és a Dscaler-t is és az utóbbi progival látványosan sokkal jobb a képminőség. A Dscalert csak feltelepítettem és rákerestem a csatornákra. Mást nem állítottam be. A chipnél is az auto detectet választottam. Érdemes még valamit finomhangolni? -
csibor
addikt
válasz
Core2duo6600 #2915 üzenetére
Na az szép,aposom akarja pár régi tuti filmjét dvd-én látni,de lehet jobban jár ha elfelejti öket
-
Core2duo6600
veterán
Sajna a vhs digizéshez egy ifejezetten erre a célra kifejlesztett valami kell, nekem sincsen az ára miatt a canopus cucokkat mondják, az erre direkt jó, ennek az az oka, hogy a vhs en elég gyenge a szinkron jel, és ezért tunerre digizni elég nehézkes, mert egy szinkron jel kimarad és elcsuszik az egesz ha ki nem kaad a digizés, ugy értem, hogy a hang megy tovabb a kép meg meg áll, ez akkor fordul elő, ha pl nézel egy filmet és ugrik egyet a kép, mondjuk ott kicsit gyurotteb a szallag, vagy iylesmi
én 50 000 ért nem fogom ezt megvenni, lemondtam a vhs ek digizéséről -
Balinov
titán
kollégám SEX-es gépébe került ilyen, gyári PVR-je egy rakás ***r,hangot egyedül csak ChrisTV-vel tudtunk csiholni belőle. Még a phillips chipes tunerekre kihegyezett FlyTV2000-el sem akart igazán összejönni a dolog.10k-ért viszont inkáb Leadtek-től az Expert vagy a Global típus. Esetleg használtan egy Terratec.
-
csibor
addikt
MSI TV@nywhere PlusTV Tuner 10K.Ehez mit szóltok?Igazából csak vhs elmentéséhez kellene,a termék adatok alapján bőven jó lenne.
-
Core2duo6600
veterán
hello
keresek egy Hauppage pvr 500 as tunert
Hol lehetne beszerezni ?
azt tudom hogy itthon nem, de mégis ??!?! -
Balinov
titán
válasz
Takhanto #2907 üzenetére
nekem a régebbi tunereimhez a Dscaler jött be legjobban,Chris Tévéje eléggé instabil volt (már a 3.xx verzióktól próbálgattam). K'Tv -re meg nemrég találtam rá,még túlzottan sok időm nem volt alaposabban próbálgatni.
van még BorgTV,TheFlyDS (ez is elég jó kis stuff), FlyTV2000 - ez nálam a best of,csak sajna javarészt Phillips chipes tunerekre van kihegyezve,enyém meg Conexant chipes..
szó-mi-szó,van választék.
üdv
Bali -
Takhanto
őstag
Hy all.
Nekem Pinnacle PCTV-m van, meguntam a szoftverjét a kinézete stb.......Létezik olyan szoftver ami helyettesírhető vele? Nero-ról tudok,de nekem nem tetszik,kicsit bonyolult.
Tud valaki valamilyen rogit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest