- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pistabyte
tag
Én is ennyiért vettem most tegnap a MarketWorld-ben. A futár is tök rendes volt, segített felvinni és simán kekeckedés nélkül megengedte, hogy megnézzem nem e sérült a tv,még a ki bontásban is segített, de szerencsére semmi baja nem volt. Rá másnap a 75-os modell meg felment 550-re 😂 Na mondom de jól jártam, hogy már tegnap kihozták 530-ért a 85 colosat
-
pistabyte
tag
Sziasztok.
Tv vásárlás előtt álok, és abban kérném ki a véleményeteket.
75 vag 85 colos mini ledes tv-t keresek, leginkább filmre és játékra (Pc-re lenne kötve a tv, esetleg később ps5)
Eddig a TCL C805 tipussal szenezgettem, de ha esetleg lenne jobb ár/érték arányú tv akkor azt szívesen várnám. -
pistabyte
tag
Sziasztok.
Szeretnék majd TV-t vásárolni amit monitorként használnék,és ebben kérném szakmai jó tanácsotokat,véleményeteket.
1. Tévére szánt összeg, forintban?
Max 450ezer FT
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
Film és Játék (PC-n)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
2-3 m közötti távolságról
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
Félhomályban (Vannak redőnyök az ablakon)
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
Szemből
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
Nem használok streaming szolgáltatókat,csak pc-ről játszok és filmezek.
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
hdmi 2.1 minimum
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
Mindegy
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
Mindegy
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
Mindenképpen Mini Led legyen a panel és minimum 120hz
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Új.Ami számomra fontos,hogy Minimum 70" és Mini Led legyen 120hz minimum.
A TCL C805 modellt néztem,de szívesen várok még Mini ledes TV ajánlásokat,mert nem nagyon találtam a neten ilyen jellegű mini led-es tv listát. -
pistabyte
tag
Van esetleg egy oldal ami kilistázná az összes full aray led tv-t? eleg nagy a kulonbseg edge led és full aray között.
-
pistabyte
tag
Sziasztok. 200-250 korul 65 colos 4k hdr VA paneles tv-t tudnatok ajanlani?
-
pistabyte
tag
Sziasztok. Lassan szeretném lecserélni a régi full hd samsung tv-t. Szeretnék legalább egy 65 colos 4K HDR támogatású tv-t 200-250 ezer ft körül. Ami számomra fontos lenne az a mély fekete, tehát inkább a VA panel felé hajlok,de sajnos sok gyártónál nem láttam feltuntetve a tv-k panel típusát. Tudnátok ajánlani ilyen paraméterekkel egy tv-t. ? Leginkább samsung,sony,panasonic gyartoktól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elekit TU 8200-R SE csöves (kit) erősítő
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- Epson EB-1776W projektor / 3LCD / 3000 Lumen / 1280x800 / aut. trapézkorrekció / 1713 óra
- BenQ MW523 DLP 3D Projektor, Újszerű, 3000 ANSI lumen + 3D szemüvegek + Ingyen posta, ÁRCSÖKKENTÉS
- Garanciális Audiolab 6000A erősítő eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest