Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pihentagy
csendes tag
válasz
Milka 78 #41737 üzenetére
Szóval érdemes inkább külön okosítót vennem?
Amúgy egy régi wii konzolt fogok rajta nézni
Híradót nem, max 1-2 sorozatot / filmet nézek rajta szigorúan gépen keresztül, merthogy tv előfizetésem az nincs és nem is tervezek ilyet.A gond az, hogy a sorozatok a desktopon vannak, az meg elég messze lesz tőle, szóval vagy pendrive-dugdosás lesz, vagy valami wifis beszerzés vagy a laptopra másolgatás és HDMI-n keresztül nézés, vagy... (kihagytam valamilyen lehetőséget?)
Amúgy monitornak használni ezeket a dögöket ugye nem poén?
Ahhoz, hogy ezekhez a töröklengyel panelekhez képest minőségi ugrást tegyek, csak úgy kíváncsiságból, mennyibe kerülnek?
-
pihentagy
csendes tag
Sziasztok!
Első lapostévém venném meg. Sóher vagyok.
Kinéztem egyet, ebben az tetszik, hogy wifis, vagyis ha jól értem pl. NAS-ról képes lejátszani a filmet.Amúgy ilyen (noname?) TV-knél hol szereztek pontos infót, hogy pl. milyen panel is van benne?
Okostévé: kell ez nekem? Vagy inkább vegyek egy okosítót (ha majd kell nekem), ami USB stickként látszik és wifin keresztül kapja a videót? Vagy többet is tud egy olyan kütyü?
Ezeket az okostévéket találtam, amik kb 100 centisek, smart-ok és olcsók:
* Orion 40SA19FHD 40" Full HD Android Smart LED TV
* Navon N40FHDSMARTWHITE 40" Full HD Smart LED TV (Beépített WiFi)Elmondjátok, hogy mikor/miért lesz nekem vacak ez a TV? Ebben az (ár)kategóriában (kb max 70) tudtok jobbat mondani? Érdemes a Navont venni a 3 év garancia miatt?
+1: ha nem smart, akkor mondjuk egy ILIKE 40FH88 LED televízió akár 45 ezerért outletben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest