-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
melike72 #32079 üzenetére
Nekem egy LG tv hibásodott meg de a szerviz állít ki csere utalványt nem az Edigital.
Azzal a papírral meg bemész a boltba és visszaadják a pénz.
Legalább is itt Fehérváron így megy.
Eddig pár dolog volt csak hibás az itt vett termékekből.
Mindnek visszaadták az árát.
Az 1, 7% meg nem olyan rossz arány. -
Quqesz
nagyúr
válasz
melike72 #31193 üzenetére
A panel és a keret nincsen összeragasztva. Oldalt kis fülekkel pattan rá a házra a keret, és a kijelző lehet emiatt nagyobb hézaggal is, akár amiatt, amit gaben írt.
ezen a videón látni fogod, mennyire lehet hézag akár, a kijelző egy vájatvba van belerakva és a keret csak arra szolgál ne eswen ki függőlegesen. Nincsen se ragasztva, se csavarozva a kijelzőka szalagkébel csatik fogják meg még vmennyire) -
Gaben92
őstag
válasz
melike72 #31179 üzenetére
Én ezt nem feltétlenül sorolnám be hibának, sőt még az is lehet, hogy szándékosan ilyen.
Nem ismerem a típust, és konkrétan nem találom a neten, hogy milyen panel van benne de gyanítom, hogy IPS. Az IPS-ről pedig tudni kell, hogy elég érzékeny a külső behatásokra. Emiatt ha túl "feszesre" csinálják a bézelt akkor az megnyomhatja a képernyőt amit az IPS gyönyörű színtorzulással díjaz. Itt egy példa.
Emiatt simán benne lehet, hogy kicsit nagyobb hézagot hagytak. Laptopok esetén is probléma, hogy ugyanabból a laptopból az egyiken semmi backlight bleed nincs, egy másik meg minden sarkon sárga a gyártási tűrés miatt. Aztán emiatt a hézag miatt előfordulhat, hogy látni a LED-eket ahogy bevilágítanak.
-
AL
addikt
válasz
melike72 #31179 üzenetére
Szia ! Azért ne idegeskedj, mert látatlanban egy Ügyfélszolgálatos azt mondja, hogy sérült, vagy csökkentett ár. Honnan tudná, hogy mi a baja, ha nem látta, csak mondanak valamit. Bármilyen készülékem elromlott, vagy a vásárolt termékem hibás volt, mindig azt mondta az Eladó, vagy a Szerelő, hogy ilyen hibát még nem látott. Ez van beléjük programozva, mindig a Vevő a hibás. Sokan nem vitatkoznak velük és így Ők győznek.
Ha Semmi külső sérelmi nyom nincs rajta, akkor ilyen butaságot nem tud bebizonyítani.
Én még így nem adtam vissza semmit, nem tudom milyen indok kell a vásárlástól való elálláshoz, de valószínűleg elég annyit mondanod, hogy nem tetszik.
Ha mégis meghagyod, akkor a helyedben csináltatnék alá egy hosszabb asztallapot, vagy másik szekrényre raknám, mert nagyon az asztal ( állvány ) szélénél vannak a lábak. Üdv. -
AL
addikt
válasz
melike72 #29424 üzenetére
Szia ! Sajnos ezt az információt nem figyeltem. Ahogy látom, sok helyen nagyon kifogyott a készlet.
Az Extreme Digitálban van 49 es és 43 as méret, de más sorozatszámmal. A 49fx600 as csak minimális képjavítással gyengébb, mint a 633 as. A 43fx550 kevesebbet tud. Kevesebb a szolgáltatása, kevesebb az okos - netes szolgáltatása és a képjavító rendszerei gyengébbek, mint a 633 nak . Ezt még nem láttam, ezért nem tudom minősíteni. Az 550 re nem adnak 5 év garanciát, ezért ha ezt választjátok ajánlatos + garanciát venni hozzá. [link]
[link]
Itt láthatóak az adataik : [link]
Ha mindenképpen az MM ben szeretnétek vásárolni, akkor érdemes elmenni és személyesen megnézni a választékot. Üzletekben még lehet a Panasonic 43fx633 as is, mert az üzletek készleteit a neten nem jelölik, csak esetleg telefonon tudnak információt adni. Üdv. -
AL
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest