- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geza74
tag
válasz
gabo91 #74572 üzenetére
Én nem írtam még sosem az E7HQ-ról, most találkoztam vele először.
Amit te mondasz: én a héten az U7HQ-ról beszéltem. Az egy drágább tévé, 300 jelenleg akciósan.Az U7HQ 120 Hz natív paneles, FALD-os (Full Array Local Dimming), és 600 nit csúcsfényerős.
Én most az E7HQ-ról írtam/kérdeztem, ami 50 Hz-es paneles (szoftveresen 120 Hz), sima direct LED-es (nem FALD-os), 400 nites. Viszont 275e (volt 240).Erről dumáltam amúgy egy-két hete, hogy ezekkel az idióta típus elnevezésekkel ku..ára összekavarják csak az embert.... ez van.
Amúgy hogy milyen kép van a MediaMarktban a tévéken, arra ABSZOLUT semmit de semmit nem lehet adni. Meséltem már erről, de többen is itt a fórumon, többek közt Vhiktor is.
Amúgy én épp ma voltam fent az itteni MM-ban, és az egyik legszebb képe egy 65-ös UA7022-es Samsungnak volt (230e).... Nem QLED, sima UHD.
Valamint valamiért most rohadtul szép képe volt az összes Hisensének. Volt egyszer, amikor olyan képük volt (egytől egyig) mint a híg lágy fos.
Épp mi van kiadva nekik, hogy melyik típusnak kell fogyni.
De hogy mennyire IGÉNYES banda: a fal melletti tévé soron mai napig az összes tévén egy olyan okádék minőségű MM-os demó megy, ami még messziről nézve is SD minőségű, abból is a rosszabbik fajta. 4-500ezres tévéken is, hihetetlen gány képpel.
Így vegyél tévét ott, vagyis így válassz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED monitor topik
- Milyen autót vegyek?
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged