Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geza74

tag

válasz gabo91 #74572 üzenetére

Én nem írtam még sosem az E7HQ-ról, most találkoztam vele először.
    Amit te mondasz: én a héten az U7HQ-ról beszéltem. Az egy drágább tévé, 300 jelenleg akciósan.

Az U7HQ 120 Hz natív paneles, FALD-os (Full Array Local Dimming), és 600 nit csúcsfényerős.
    Én most az E7HQ-ról írtam/kérdeztem, ami 50 Hz-es paneles (szoftveresen 120 Hz), sima direct LED-es (nem FALD-os), 400 nites. Viszont 275e (volt 240).

Erről dumáltam amúgy egy-két hete, hogy ezekkel az idióta típus elnevezésekkel ku..ára összekavarják csak az embert.... ez van.

Amúgy hogy milyen kép van a MediaMarktban a tévéken, arra ABSZOLUT semmit de semmit nem lehet adni. Meséltem már erről, de többen is itt a fórumon, többek közt Vhiktor is.
    Amúgy én épp ma voltam fent az itteni MM-ban, és az egyik legszebb képe egy 65-ös UA7022-es Samsungnak volt (230e).... Nem QLED, sima UHD.
    Valamint valamiért most rohadtul szép képe volt az összes Hisensének. Volt egyszer, amikor olyan képük volt (egytől egyig) mint a híg lágy fos.
    Épp mi van kiadva nekik, hogy melyik típusnak kell fogyni.
    De hogy mennyire IGÉNYES banda: a fal melletti tévé soron mai napig az összes tévén egy olyan okádék minőségű MM-os demó megy, ami még messziről nézve is SD minőségű, abból is a rosszabbik fajta. 4-500ezres tévéken is, hihetetlen gány képpel.
    Így vegyél tévét ott, vagyis így válassz.

Új hozzászólás Aktív témák