Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
válasz
stigma #36994 üzenetére
Nincs mit, én is nézelödők mert múltkor addig agyaltam míg nem volt akciós már a qe65q70.
És minnél többet olvasok annál bizonytalanabb vagyok, hogy mit is vegyek.AL, illetve stilo18 ti melyiket vennétek ezek közül, vagy mit tudnátok még ajánlani.
Felhasználás főleg sorozat/film 4k-ba illetve ps4 pro, minimális tv adás. (Gondolkoztam, hogy ps5 majd, de ahoz akkor már hdmi 2.1 is kell, aminél pl alternatíva a lg c9).
Méretben szeretnék maradni 65"-ba mert arra már azt mondom, hogy ez már valami.
Keret:400-450k max bár jó lenne ez már a plusz garivalNyílván valahol engednem kell majd ha nem akarom átlépni a keretet. És itt jön, képbe, hogy VA legyen vagy Oled.
VA résznél:
Sony Bravia KD-65XF9005B
SAMSUNG QE65Q70
SAMSUNG QE65Q80 (bár ez jóval drágább az elöző kettőnél, nem tartom valószínűnek hogy 600-ról annyira letolnák az árát.)OLED:
Panasonic VIERA TX-65FZ800E (Mediaba akciósan volt most 550k abból lejött volna a hétvégén még az a 15% akkor lecsaptam volna rá, bár ez is kifutó modell..talán lesz még jó áron)
LG OLED55C9PLA (Ennél már az ár miatt fel kellene adni a méretet, illetve kitudja mennyire lesz leakciózva ez is, bár ha azt nézem jövő szempontjából, (hdmi 2.1) lehet érdemes lenne.Ja és a szépség benne, hogy sokat utazom melók miatt külföldre illetve külföldön így egy évbe 4-5 hónap amit max ténylegesen otthon töltök de valszeg jövőre a japánba rendezendő olimpia miatt ebből lesz 2 hónap.
Ennek fényébe mit javasolnátok?
stilo18 Úgy, úgy az a lényeg akciós lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest