Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ZIDOO médialejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD FX
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
válasz Vistaboy #33192 üzenetére
így már értem, elvből nem akarsz velük foglalkozni többet. Az tény, hogy a bankok járnak mindig a legjobban
(#33195) lezuvius : "Végre nincs felhősödés, a tévének az aljánál a kép nem világít be és mozgás elmosódással sem találkoztam."
Nekem q6fn van 2018-as de ezeket amiket írsz nincsenek jelen. Ellenben kiba jó homogén a kép és jók a színek is, a fekete is bőven vállalható és mérföldekkel jobb az előző lcd-khez képest Elmosódás relatív előző tv-hez képest alig érzékelhető, ha adunk rá kis interpolációt teljesen kilőhető és még mindig nem lesz műanyag a hatás mint anno. Interpoláció is sokat fejlődött meg is lepődtem ezen mert nagy ellenzője voltam. Szerintem a Q széria előrelépés volt 2018-ban. Oké a Q6 bfi-je egy kalap sz... de amúgy sem szükséges a fentiek fényében használni és amúgy SZERINTEM most már nem jobb mint az interpoláció.
[ Szerkesztve ]
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
lezuvius
őstag
Érdemes EZT elolvasni és áttanulmányozni. 5000 óra üzemidőt tettek a készülékekbe és ez lett a végeredmény, ha picit is változatosan használ valaki OLED készüléket (értsd TV, játék és film is), akkor nem kell tartania a beégéstől és évekig a legjobb képminőséget tudja nézni.
Én egy ks7-es Samsungot váltottam ami most egy q6-q7-q8-nak felel meg egy b8-as OLED-re és ég és föld a kettő. Végre nincs felhősödés, a tévének az aljánál a kép nem világít be és mozgás elmosódással sem találkoztam.
Amióta lecseréltem a régi készülékem és látom, hogy az OLED ténylegesen mennyivel jobb otthon egy felső kategóriás LCD tévénél, azóta nem tudok senkit se buzdítani arra, hogy költsön 300e forint felett a régi kijelző technológiára. Egy kivételt tudok ami egy barátomnak van, az egy 65x(e)/(f)9-es Sony na az a tévé egy jó szinttel feljebb van a régi Samsungomhoz képest és nincs annyira lemaradva az OLED-hez képest.
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
Vistaboy
veterán
*kicsinkra = kocsinkra
Bammeg, megoldhatnák már, hogy ne csak 5 percig tudd javítani a saját hozzászólásodat.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövedelem
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest