Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• pdave

aktív tag

1. Tévére szánt összeg, forintban?
    200e Ft
    2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
    tévénézés, filmek külső vinyóról, néha játék
    3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
    3-5 m, max 50 colos fér el a nappali bútorban
    4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
    is-is, napközben telibe besüt a nap, akkor a gyerekek nézik inkább, mi este
    5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
    leginkább szemből, minimálisan oldalról, az egyik gyerek a szőnyegről alulról :D
    6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
    nem használok streaming szolgáltatást, vezeték nélküli kivetítés nem lenne rossz, ha normálisan működne, app nélkül (pl LG-re nem tudtam kirakni app nélkül a Xiaomi telómat)
    7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
    jack jó lenne, más nincs

Most az Euronics-ban akciósan 200e a TCL 50C805 tv. Ezt néztem, hogy miniledes, korábban láttam áruházakban miniledest sima tv mellett (TCL-ben is, másban is), és meggyőző volt a különbség. Érdemes más márkát is néznem? Ahogy láttam, ott ennyiért nem adnak miniledest még, inkább a 250-300 ársávban. Van tényleges különbség képminőségben a nagy márkák miniledes tv-i meg a TCL között?

Új hozzászólás Aktív témák