Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weetjoue
csendes tag
Hello, új TV-t szeretnék venni, de egyelőre még nem tudom hogy kell TV-zni. A TV választás során a legnagyobb bajom azzal van hogy nem ismerem semmilyen szinten tartalmakat, mivel eddig x264 tömörített 720p-s filmeket néztem egy mezei laptop képernyőjét és a laptop hangszóróját használva. Ehhez képest szeretnék most egy rendes szettet. TV-ből 55/65-ös OLED-en S90C/C3-okon gondolkozok, Q930C/Q990C soundbarral.
A tartalom most is nagyrészt PC-ről menne HDMI-vel, de nem érzem a szabványok támogatásának a fontosságát. Pl a S90C nem támogat DTS-t illetve DV-t. Ez nekem számít? Nyilván ha ilyen szettet veszek ki is akarom élvezni, de nem tudom, hogy az elérhető tartalmak ezeket a formátumokat valóban használják-e. Pl mikor megjelent a 3D TV akkor szüleim vettek egyet, megnéztünk egy két 3D filmet, de azóta nincs rá semmi tartalom. Honnan tudom hogy melyik formátum a fontos amire van tartalom?
1. Pl tegyük fel van egy régebbi film ami nem Atmos-os. Itt miért fontos a DTS support ha tud Dolby Digital-t a TV? Van olyan film amihez csak az egyik formátumban támogatja a hangot?
2. Ez pl egy Atmos-os példa egy torrentből kinézve. Itt pl lehetséges hogy magyar szinkronra nincs Atmos támogatás?
Audio
LANGUAGE....: Hungarian │ English
CODEC.......: E-AC3 │ E-AC3 Atmos
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Torrent meghívó kunyeráló
- Politika
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- BMW topik
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest