- Milyen TV-t vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsa$
tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok. Mit javasolnátok:
500-550k
Filmezés, Xbox
~8m, 75"
Többnyire este, ha nappal, akkor mindenhonnan kapja a fényt
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
Mindenhonnan.
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
HBO MAX. Youtube
Wifi. USB lejátszás
mind1
Samsung, LG. De akár TLC is jöhet. 100hz fontos lenne ha esetleg kis xbox lenne.
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
mind1
Új TV-t szeretnék
Köszi előre is az ötleteket. Ilyesmiket néztem:
Samsung 75" QE75Q80CATXXH QLED Smart
TCL 75" 75C845 QLED Smart
LG 75" 75UN640S LED Smart -
ad4m1337
aktív tag
válasz
griffin90 #87956 üzenetére
Hasznalaok.nemi magas es mely kiemelest a filmekhez, zenekhez, valahogy nem kellemes az alkalmankenti tevezesjez a hangfal. Pl amikor beulok moziba, akkor.is.nagyon furan hatnak az rtl klub reklamjai mozi.hangzassal, valahogy tul sok, tul reszletes. Pl podcasteket is valahogy a legjobban egy Anker Soundcore bluetooth hangszoron szeretem a legjobban.
Kulonbozo eszkozoknek kulonbozo hangkepuk van, egy studio monitor pl. nem a legjobb tevezesre, viszont megfelel zeneszeknek kevereshez, stb.
sry a typoert, valoban tcl, nem a trash csatorna tlc
-
griffin90
tag
válasz
ad4m1337 #87955 üzenetére
valojaban tovabbra sem ertem, hogy mi az oka annak, hogy nem a hangfalon hallgatod a focit pl. szamomra ebben nincs racio. foleg egy olyan amugy tok jo hangszoroval. a szokasok az uj eszkozzel valtoznak. ezzel a hangfallal meg csak jo iranyba. en 100%ban kizarolag hangfallal fogom a tvt hasznalni, amint meglesz mindenbol az uj. ez olyan, mintha lenne egy jo meg egy szar tvd, es a jot csak nappal nezned, de este eleg a szar is (bar ugye valojaban nem eleg). fura.
egyebkent tcl helyesen.
-
ad4m1337
aktív tag
válasz
Quadgame94 #87954 üzenetére
Köszi srácok a kommenteket! Amugy most lattam TLC -s forum topicban, hogy mar megjelent a TLC honlapjan az ujabb szeria a 655, amibe mar Onkyo 2.1 lesz, de nem nagyon tudom megvarni, meg gondolom amikor kijon nem 320k környékén lesz a 75"...
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok,
Tv: 75C835
Egy Q800A van rakotve e-ARC-alNeha bekapcsolas utan meg van zavarodva a TV, es ugyan kikuldi a jelet a soundbarnak, de ugyanakkor maga is lejátsza a hangot, de nem meno samsungos Q-Shimphony modon hanem gagyi visszhangoz dobozhang modon
Video amikor rendesen mukodik es amikor nem;
[link]
Ezzel garanciaztassam? -
ad4m1337
aktív tag
válasz
Quadgame94 #87947 üzenetére
Na de pont ez az, hogy kinek mi.... nekem pl. a Philips az amiblightjaval akkora wow faktort adott, hogy mutathat nekem bárki bármilyen OLED tv -t, egyszerűen az én izlés világomnak az adta meg azt a pluszt, nekem bőven elég volt a képminősége. Beraktam a magas felbontású hans zimmer koncertfelvételt, rányomtam a hangfalat, beállítottam az ambilight vibráló módját, eszméletlen nappali koncert élményt adott
Egyedül azokat a bevilágítós csíkokat nem tudtam elviselni, amit azóta sem tudom, hogy tényleg gyári hiba, vagy kisebb-nagyobb mértékben mindegyiknél fellelhető. Lehet be fogom rendelni a 8818 -at, ami már VA panales, bár továbbra is csak edge ledes... -
Quadgame94
őstag
válasz
ad4m1337 #87945 üzenetére
Azért ajánlunk képminőség alapján mert ez a legfontosabb tényező alapvetően. És ezen nem lehet változtatni, ez az ami adott és kész.
Eleve nagyon kevés tévé szól szépen. Soundbart pedig sokkal könyebb venni utólag. Ha más irányba mész el lehet jobb hangzást fogsz kap, de de pl a Q60C szintén edge led, vagyis bevilágíthat az is, az LG meg IPS szóval sötétben sokkal rosszabb lesz mint a C645. Most hozzászoksz a jobb kontraszthoz, ezek után a negyed annyi kontraszt kicsit zavaró lesz.
A hangot lehet javítani külső eszközzel de a képet nem. Márpedig a konkurencia képminőségre gyengébb. Ami hasonlóan jó az pedig sokkal drágább - és a hang nem biztos, hogy kielégítő lesz ott sem.
Illetve, az hogy nem "annyria fontos" a képminőség és a "nézhetetlen" és "élvezhetetlen" között azért van differencia. Egy bevilágítós Q60C-t vagy fekete helyett szürkés IPS-t is lehet utálni fogsz. Cserébe majd jobban szól. Hát király
-
ad4m1337
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis tapasztalatot osztanék meg, hát ha másnak hasznos lesz:
Vettem egy Philips Ambilightos 8518 tv -t az alzan par hettel ezelott, amivel maximalisan elegedett voltam, kiveve, hogy szerintem gyarilag tul eros volt az edge led bevilagitas, ami miatt visszakuldtem.
Itt a forumon kikertem a velemenyeket, olvastam sok hozzaszolast, es azt lattam, hogy a TCL -t nagyon nyomja mindenki. Megrendeltem egy TCL 75C645 -t, bekapcsoltam, gyonyoru kep, egyertelmuen szebb mint a Philips, viszont amikor hangszorojat meghallottam, azt gondoltam nem hiszem el, annyira szörnyű volt. Feleségemnek is megmutattam, aki alapvetően nem műszaki beállítottságú, és nem beszéltem a hangszórójáról, egyből az volt a véleménye, hogy ez most mi, még le is checkoltuk, nem-e maradt rajta valami gyári ragasztószalag stb...
Előtte 2018-19 -es genercáiós alsókategóriás samsung tv volt, nem panaszkodtunk a hangszóróra, de ez érzékelhetően is rossz/gyenge. Lehet az is befolyásolja most a friss élményt, hogy 2 hétig nem volt itthon tv, és zenét csak a hangfalakon hallgattunk, ami minőségben lehet, hogy elszoktatott a tv -től, kicsit "elkényesztetett"...
Most a következő napokban még tesztelem, hogy hátha hozzá tudunk szokni a hangjához, ha nem, akkor vissza kell küldenem és újat vadászni (lehet bepróbálok még egy ambilightos philipset, vagy lg/samu vonal).
Kicsit úgy érzem, hogy itt a topicban elég képminőség túlsúlyos a tv -k megítélése, pedig szerintem több faktor is játszik. Tehát ez esetben nem csak a hangszóró gyatra a tlc -nek, a Philipshez és a régi samu tv -hez képest, de az android tv is egyértelműen lassúcska, szaggatósabb. Nem tudom, hogy a Philipsnel milyen procit raktak bele, de smoothos volt, csodalkoztam is, ennel meg tobb helyen megakadt, lassabban töltött be appokat, stb. stb.
Van egy keretem, 330k környéke, nem szeretné túllépni, de lehet le kell mondanom a képminőségről, ami nekem pl. nem számít annyira mint az, hogy ne legyen telefon hangszóró feelinge a tv -nek. Persze lehetne soundbarral is orvosolni, van is hifi hangfalam, de azzal filmek, zenek kellemesek, egy foci meccset, vagy néha 1-2 műsort hallgatni jobban szeretem a tv hangszórón.
Tehát a poszt lényege, hogy mindenki próbáljon meg lehetőleg úgy keresgélni, hogy számára mi a legfontosabb. Itt a topicban inkább a képernyőminőség maximalizálás a lényeg, viszont egyes felhasználóknak lehet jobban fog egy kicsivel jobb hangszóró vagy kicsivel jobb okos tv rendszer dominálni a választásnál.
-
xyzikeee
aktív tag
válasz
Quadgame94 #87942 üzenetére
A lényeg az lenne, hogy ne nekem kelljen szaladgálni egy nagy TV-vel hanem ingyen futár vigye-hozza ha szükség van rá.
Ez a Samsung és az LG esetében így működik? Vagy otthon történik a javitás esetleg? -
Quadgame94
őstag
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
Arról kinek mi a tapasztalata hogy hol érdemes TV-t venni?
Samsung S90C vagy LG C3-at szeretnék.
Fontos lenne hogy megbízható bolt legyen és ha arra kerül sor ne legyen probléma a garanciális ügyintézés.
Pl ilyen TV-k esetében futárt küldenek értük ha gond van?Néztem az LG és a Samsung oldalán is a hivatalos eladók listáját:
Samsung S90C: telekom, mediamarkt, euronics, alza, aqua
Lg C3: mediamarkt, euronics, emag, pepita, marketword, alza, auchan, bestbyte
Köszi
-
Quadgame94
őstag
válasz
Buzztee #87939 üzenetére
745 egy LED amely zónákra van osztva. Ezt Full Array Local Dimming-nek hívják.
A 805 pedig miniLED. Ez is zónákra van osztva de többre és a LED-ek sokkal kisebbek, ezáltal több is van belőlük. Még jobb kontraszttal és nagyobb fényerővel jár, bár ebben az esetben a nagyobb fényerő minimális. A C845 már képes a 2000 nit-re is.
A 745 is szuper mert sok zónára van osztva egy átlagos FALD tévéhez képest. Vagyis a blooming is kisebb mint egy Q80C-n az tuti.
-
Buzztee
csendes tag
válasz
Quadgame94 #87936 üzenetére
Szia
Lehet lerágott csont:
Mi a 805 és a 745 közötti különbség?
-
rainman72
Topikgazda
válasz
Face8814 #87937 üzenetére
Ha Lg szeretnél ezt kéne megpróbálni,szintén Mini Led mint a TCL. [65Qned913]
-
Face8814
őstag
válasz
Quadgame94 #87936 üzenetére
Nagyon köszi
Átgondolom amit írtál -
Quadgame94
őstag
válasz
Face8814 #87934 üzenetére
Adtam alternativat Q80C. 380 ezer a 65 inch változat de gyengebb tv a 100 ezermel olcsóbb C745-től.
55 inch-ben van egész jó miniLED de az kicsi ugye neked (Samsung 55QN85C) 380 ezer. A 65QN85C 450 ezer.
LG 65QNED863RE miniLED kb 950 nit fényerővel. Ez pont a Q80C és a QN85C kózött van árban és képminőségben is. Ez 400 ezer.
Viszont én biztos nem venném.meg egyiket se ennyiért. 65C805 miniLED 340 ezer. Sok boltban 5 év garancia jár rá. Vagy 65C745 amire szintén 5 év jár sok helyen.
De ez a te döntésed.
-
zsakmany
csendes tag
Sziasztok,
A régi TV-nk bemondta az unalmast és most új vásárlás előtt vagyunk. Nézegetve a kínálatot és az itteni hozzászólásokat egy kicsit elbizonytalanodtam, ezért inkább kérdeznék én is.1. Tévére szánt összeg, forintban?
<200K
Filmezés saját NAS-ról, PlexTV. Az esetek 99%-ban ez is 720p tartalom. Egyikünk se cinephile.
~4m, az előző 55"-65"
Többnyire este, ha nappal, akkor oldalról kapja a fényt
Szemből, 2-en. Nem gond a beesési szög
Szinte kizárólag Plex-ről nézünk tartalmakat.
Semmi. Wifi legyen.
Oldalt
Olyan OS legyen rajta, amire van Plex
Igazából semmi különös. Az előző a végén már eléggé bellasult, ha lehet az új alapból ne legyen ilyen. Ha lehet választani, legyen minél egyszerűbb.
Új TV-t szeretnékKöszönöm!
-
Face8814
őstag
válasz
Quadgame94 #87933 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Samsung és LG esetén az ár emeléssel lehet alternatívát találni az írt kritériumokra? Mondjuk ha 400k lenne a felső határ? -
Quadgame94
őstag
válasz
Face8814 #87932 üzenetére
Szia. Kritérium alapján nem találsz azokból a márkákból neked illő tévét. Nagyon alacsony fényerővel rendelkeznek.
TCL 65C745 280K. 160 db zónára van osztva, 800 nit a max fényereje és a kontrasztja is remek a sok zóna miatt.
Csak tisztán látásként:
- Samu 65Q80C 380K és alig 48 db zónára van osztva. IPS és a natív kontrasztja nagyon rossz.
- LG 65QNED81 350K és egyetlen egy zónára sincs osztva és a fényerje is 500 nit alatt van.Nevetségesek.
-
Face8814
őstag
Sziasztok,
Az alábbi kritériumok mentén szeretnék tv-t venni:
1. Tévére szánt összeg, forintban? 300k
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport) Film és sport
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál? Kizárólag 65' jöhet szóba
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este? A szoba hatványozottan világos
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e? Szemből nézzük, max ketten
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.) Netflix, Disney, HBO, YouTube
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.) Nincs kifejezett igény, max egy USB
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen? Mindegy
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.) LG, Samsung
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.) Világos szoba miatt minél nagyobb fényerő!!!
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)? Csakis új
Köszönöm előre is a segítséget -
hattrickuser
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi listából melyik lenne jó választás?
Mesecsatornák (sd minőségben), ritkán usb-ről gyenge minőségű mp4, mkv fájlok lejátszása (720p alattiak), még ritkában ps5.
2 HDMI legyen rajta és 1 usb (gondolom ez már alap), és a szélessége maximum 105 cm legyen. Más nem lényeges, neten nem lesz, gyakorlatilag a gyereknek mesékhez napi 1-2 óra, nekem havi 3-5 óra játék. A Philips Ambilight technológia tetszetősnek tűnik...[link] nem biztos, hogy működik a link. Lehet belépés szükséges.
Képet próbáltam, hátha: [kép]
Elnézést a gagyi listáért, előre is köszönöm a válaszokat!
-
griffin90
tag
válasz
jeffreybboy #87923 üzenetére
fotokat nem csinaltal esetleg?
-
ad4m1337
aktív tag
Sziasztok!
Megjott a TCL 75C645, kibontottam, felraktam, bekapcsolom, racsodalkozok hogy nagyon szep a kepe a visszakuldott Philips 8518 utan, viszont senki nem figyelmeztetett a csoportba, hogy borzalmas a hangszoroja... Van hifi hangfalparom (Edifier S1000db), de hetkoznapi dolgokhoz nem szoktam bekapcsolni.
Lehet visszakuldes lesz ebbol es ujabb keresgeles, stb. stb..
Masnak.nem tunt fel hogy ennyire gyatra a hangszoroi vagy mindenki soundbarral tolja?
-
Quadgame94
őstag
válasz
jeffreybboy #87923 üzenetére
Ez érdekes nekem c2 van és nem találom sötétnek a dolby visiont sőt nekem kifejezetten tetszetős igaz nincs kalibrálva. De az s90c-vel egyáltalán nem jártál a rosszul sőt egy kiváló készülék! Van összehasonlítási alapod a és így hoztad meg a döntésed teljesen valid ez így
-
jeffreybboy
tag
Sziasztok! Több héten keresztül rongáltam itt a nagy érdeműt mit vegyek.
Végül Oled lett, amit nem bánok az első oledem és keresem szavakat sokszor amilyen képet produkál.Elsőnek egy c31 et vettem, de másnap visszavittem Nflixen Stb Dovi tartalmaktól hasra nem estem de sajnos eléggé sötétnek éreztem. Pedig este néztem.
Utána egy S90C vittem haza. Totál más liga, 50-es fényerőből 30-on hozza azt amit kell normál szoba sötét körülmények között. Film módba beállítgatva
Ennek ellenére nagyon jó tv C31 csak Dovitól hanyatt nem estem. Magic Remote meg ízlés kérdése de nálam az sem nagyon tetszett.
-
lala666
őstag
válasz
Quadgame94 #87918 üzenetére
Csak volt, már nincs az a 30% sem....
Legalább megtartották a fejlesztőközpontot. -
rainman72
Topikgazda
válasz
Quadgame94 #87918 üzenetére
Én szem.szerint nem tartom kínai terméknek a Philipset,sorry
-
gyuszos
tag
TCL-nél mennyi idő mire visszaigazolják az 5 év garit?
-
rainman72
Topikgazda
válasz
Dooonfrigo #87905 üzenetére
Meg lehet próbálni a Philips Mini ledjét ami 300e a marketworld-ön,65PML9008.
Ha Erste-s vagy akkor lejön belőle még 5% így csak 285e lenne. -
Quadgame94
őstag
válasz
xyzikeee #87914 üzenetére
DTS hang nem nagy érvágás. Dolby Vision az egyfajta HDR leképzés. Szebb/jobb mint a sima HDR10. Netflixen és streamen nagyrészt DV-ben vannak fent a tartalmak. Az S90C ezt sima HDR10-be fogja lejátszani. Szép az is főleg QD OLED-en. De nekem ez gáz hogy ilyen draga tévén nincs. Valamit ad, valamit elvesz.
En C2-t használok monitornak 1 éve. PS5 + PC gaming és munka (skype, teams, word stb) és böngeszés. Napi 7 órát megy és semmi beégés.
Ha menne a CNN napi 24 órában 3 hónapon át akkor lenne beégés.
-
xyzikeee
aktív tag
válasz
Quadgame94 #87913 üzenetére
Szia!
köszi az infot. Próbáltam utánna olvasni a Dolby Visionnek és DTS nek mert nem igazán vagyok képbe velük, nem tudom hogy mit adhatnak ezek nekem.
Kérdés hogy most és majd a jövőben ezek milyen előnyökkel járhatnak majd?
Beégés: PS5 azért szokott órákon át pörögni pl Fifa vagy bármely más játék, vagy focimeccseket is nézek ugye a statikus eredmeny kijelzovel. -
Quadgame94
őstag
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
valaki tudna segiteni a választásban?
Lg Oled C3 55
vs Samsung S90C 55PS5, netflix, Tv adás elsősorban foci nézése.
Opció még a TCL c845 65 colos verziója.
Árban nagyjából egyezik a 3 Tv.
Fontos szempont lenne még a megbízhatóság, a képminőség.
Tartok a beégéstől és nem tudom hogy pl a QD Oled mennyire lehet megbízható ebből a szempontbol, hisz a fényerő nagyobb mint a C3nál.
Köszi!
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Dooonfrigo #87902 üzenetére
Szia ,
55 colosban SONY KD-55X80K
65 colosban SONY KD-65X75WL -
Quadgame94
őstag
válasz
Fehercsoki #87907 üzenetére
Van csak nagyon drágán, annyiért kapsz OLED-et.
- Samsung 43QN90C 300k
- LG OLED42C3 310K -
Quadgame94
őstag
válasz
Dooonfrigo #87905 üzenetére
TCL-en android TV fut, szóval annyi gondot tudna okozni, amit bármely más android tv rendszer okozna.
De ez a te döntésed. Ajánlani viszont én nem tudok/fogok mást, mert nevetségesek. HasználTan láttam 65Q70C-t itt aprón 280 ezerért. Sima Direct LED TV. Nevetséges az ára még használtan is. Dobj még rá és vegyél használatn OLED-et. Van pár fent aprón.
-
Fehercsoki
aktív tag
42" vagy 43" méretben van ajánlott qled TV miniled háttérvilágítással? 50" méretben a c805 tetszik, de jó lenne egy picit kisebb.
-
static00
csendes tag
válasz
Quadgame94 #87883 üzenetére
100 centi 40 colra gondoltam és használtra is, abból keresek olyat, aminek jó a képe, filmezéshez. 102 még belefér, 109 már nem
-
Dooonfrigo
tag
válasz
Quadgame94 #87904 üzenetére
Köszi a válaszod. Kínai márkákat nem szeretnék felengedni az otthoni hálózatomra, Xiaomival voltak rossz tapasztalatok.
-
Quadgame94
őstag
válasz
Dooonfrigo #87902 üzenetére
Miért nem szeretnél TCL-t? A többi gyártótól csak fapaos alap LED tévét kapsz még használtan is ennyiért. De ahogy érzed.
-
Gino20
őstag
válasz
rainman72 #87892 üzenetére
Tervezi ezt bárki, bármikor leszedni a falról és utána mondjuk eladni? Ha igen, akkor farigcsálás nélkül is minimum lesz 4db lyuk a filcen és/vagy a lécek is "sérültek" lesznek a konzoltól. Akkor már inkább kivágom ott ahol kell és korrekten rögzítem azt a konzolt, amire aztán megy egy 75"-os 25kg-os TV, a panel meg úgy is a falon fog elrohadni
(szerintem)
-
Dooonfrigo
tag
Sziasztok, nappalimba keresek TV-t, kérlek segítsetek, előre is köszönöm!
Max 300e Ft.
Főleg film és Nintendo Switch
2.8m, 65 colosra gondoltam
Főleg este, de nappal is előfordulhat
Enyhén oldalról is
Plex, youtube
Nincs különösebb
Mindengy
Nincs márkahűség, de TCL-t nem szeretnék
Nincs
Használt, garanciával is játszik. -
arpivw81
tag
válasz
Quadgame94 #87900 üzenetére
Bocsánat!Samsung QE75Q60C 288000.-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest