Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos1313
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje olvasgatom a teszteket a fórumot és nagyjából kikristályosodott mit szeretnék.
50"-60", Full HD, Sony, vagy Samsung, 3d nem kell, okos TV funkciók nem fontosak, elsődlegesen sorozat és filmnézés, a maradék használatban pedig PS és TV, árban 200e körül gondolkodom.
Sonyból egyértelműen ez a típus vezet: KDL-50W755C
Samsungban tanácstalan vagyok.
Igazából a Sony felé húz a szívem, de azért nyitott vagyok más javaslatra is.
Az ideális ár-érték arányú TVt szeretném megtalálni, lehetőleg az elérhető legnagyobb méretben, a lehető legjobb képminőséggel.
Minden véleményt, ajánlást szívesen veszek! -
kevepapa
aktív tag
Szerintem 170k ig még mindig a Samsung 48H6400 magasan a legjobb vétel, ha megbízható helyről lehet még rendelni... A Sony 800as szeriajaval van pariban a tesztek 90%-a alapján amely szériabol azért ilyen méretben 200 alatt nem jut tvhez az ember... És bizony a méret igenis lényeg, szerintem ha elfér akkor
igenis rá kell menni a minőségben teljesen korrekt, de méretben legnagyobbra. -
Pharaoh
aktív tag
Hi!
200K környékén milyen TV-t érdemes venni? 46" körüli méretben.
Nem kell íves, a FullHD is megfelel. Főleg SD és néha HD TV adás fog menni rajta. -
desolator
senior tag
Xbox One-hoz szeretnék tv-t venni. 160-170K max és 127 cm méretben. Mit ajánlanátok? Full hd legyen, semmilyen más funkcióra nincs szükségem.
-
t.roby90
tag
Sziasztok!
Új tv-t szeretnék vásárolni.
Képátló: 116-126 cm között
Kb 160 ezerig
Fontos, hogy szép képe legyen, smart funkció nem fontos.Melyik ajánljátok?
Köszi. -
-
törölt tag
válasz
interstate76 #6949 üzenetére
Az a lejátszó van vagy 50-60k is. Lehet, hogy ők nem igazán ismerik az S905-öst.
-
interstate76
addikt
válasz
#94529552 #6947 üzenetére
Erről beszélnek, de nem értem, blakey szerint (aki amúgy egy teljesen jó arc) miért olyan fontos a sz.r anyagok feljavítása. Máskor meg az a mantra megy, hogy minden képjavító, művi beavatkozást ki kell kapcsolni.
Egy magas bitrátájú, fhd film, sd kártyáról futtatott LE-vel kadenciahelyesen játszható le az S905-ös kütyükön, ahogy ez a 4K anyagokra is igaz. 0 eldobott/átugrott képkockával. Ennél több nekem nem kell, én nem akarok dvd-ket feljavítgatni, és ezzel a legtöbben ugyanígy vannak. A dvd egyébként akkor sem lesz csodaszép 50" méretben, ha százezreket költesz médiaplayerre. Szerintem.
-
törölt tag
Valószínűleg ez nem Navon tv(mert nem az a profilja a cégnek), hanem a névhasználatot eladták egy török cégnek, és már vagy 15 néven nyomják a piacra kb. ugyanazokat a termékeket. Tény, hogy olcsó.
Fikasz Az nem alap tv, és a másik két gyártó alap tévéi nem jobbak annál. Az LF5 és LH5-ös az alap tévék[link].
Ja, a 43LH560V az Smart, tehát az már nem is alap tv. -
törölt tag
válasz
Gymanotheone #6939 üzenetére
Annyiból jó volt, hogy alaptípus, mert van ott alatti felszereltségű modell is[link], kevesebb csatlakozóval, és gyengébb audio teljesítménnyel. De lehet, hogy az sincs meg már. Itt még van az előbbi, meg ez a 40"-os méretű is.
interstate76 Elég sokat tudnak már ezek a cuccok, ahogy néztem én is, vajon itt is erről beszélnek, vagy az más valami lenne?
-
ates85
tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok és az alábbiakat néztem ki:
LG 40UH630V
Samsung UE40KU6000
Samsung UE40K5500
Samsung UE40J6300Amihez használnám: PS4, PS3, PC játék, film nézés.
Elvárások: Max. 40" kijelző méret mert ennél nagyobb nem fér el az asztalomon, legalább 3 db hdmi bemenet.
4K nem feltétel, de előnyt jelenthet.Melyiket lenne a legjobb választás szerintetek?
Esetleg más típus javaslatokat is szívesen megnéznék.
-
Fikasz
tag
Sziasztok!
100k és 150k közt keresek 40"-os alap FullHD TV-t. Smart, 3D nem fontos. Kinéztem egy LG 42LF652V típust, bár nem tudom, hogy alap kategóriába egy Samsung, vagy Sony nem lenne e jobb választás? -
IySaC
csendes tag
Üdv minden forumozónak
Ez a fajta készülék "NAVON N 48 TX 276 FHD LED televízió" érdekelne engem hogy erdemes e egyaltalan megvasarolni de sehol se talalok rolla veleményeket vagy tesztet és így ezért fordulok hozzatok hatha valaki tud rólla valamit. Specifikációk vannak de azzol nagyon messzire én mint laikus nem megyek. Nekem az ára nagyon kecsegtető a méreteihez képest és hogy tudja a full hdt az is szuper. De viszont a telefon szériája a navonnak igen silányra sikereredett a navi rendszereihez képest és nem tudom hogy tv ben mit produkal. Ezert ha valakinek volt mar dolga ezzel a tv vel és tudna veleményezni annak nagyon orulnek. -
nagyszegi
tag
válasz
interstate76 #6941 üzenetére
Ebben az esetben milyen TV-t javasolnál? Mert nem a smart funkcióra akarok pluszban költeni hanem jelenleg az a tendencia, hogy értelmes tv-t ez a funkció nélkül nem adnak.... Ha van ötleted örömmel várom.
-
interstate76
addikt
válasz
nagyszegi #6940 üzenetére
Könyörgöm, senki ne költsön okos funkciókra! 10-15 ezer Ft-ért olyan mini pécéket lehet venni, amik dual bootos üzemmódban, SD kártyáról LibreELEC-et futtatva kadenciahelyes médiaplayerek (viszik a hd hangokat és a 4K anyagokat is - tudtommal egyedül a full hd 3D okoz nekik problémát), a belső memóriából androidot futtatva pedig okosabbá teszik a TV-ket, mint bármelyik okostévé rendszer. De nemrég egy akcióban 6 ezer Ft-ért is lehetett kapni az egyik, 1 GB RAM-mal szerelt ajánlott típust (utóbbiakat ennek a topiknak az összefoglalójában találjátok).
A 2 évvel ezelőtti mini PC-m is jobb volt, mint a mai okostévé rendszerek (és ezzel egy hangyányit sem túloztam).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest