Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Asphunter

újonc

1. Tévére szánt összeg, forintban?
    250k-300k
    2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
    LÉNYEG: Feliratos Film/sorozat-nézés USB-ről. Magyarul be akarom dugni a hátuljába a winyót, és egy megbízható Media lejátszóval (ami a vagy beégetett, vagy külön .srt file-os felirattal se baszakszik) lejátszani. A számítógépről átvetítés egyelőre nem játszik, mert egész más szobában lesznek.
    3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
    3 m. Szerintem 55" - 65". A 65" elképzelhető, hogy túl nagy a környezet miatt, de lehet be tudom préselni. Jöhetnek a 65" -es ajánlások is!
    4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
    Inkább este, de elképzelhető, hogy nappal is. De valszeg akkor a redőnyt leeresztem kicsit
    5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
    Leginkább egyedül és szemből.
    6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
    Nem fontos egyik sem. Mondom, egy jó media lejátszó ami bírja a feliratot (ezt azért hangsúlyozom, mert az itthoni TV-nél bele kellett égetnem a mp4-be a feliratot, mert nem ismerte fel.)

120 Hz-et is preferálom, mert a monitorom meg a mobilom is olyan, ezért már érzékeny a szemem a 60 Hz-re.
    7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
    Nem fontosak szerintem
    8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
    Középen. De elképzelhető, hogy falra teszem.
    9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
    A legjobb ár-értékű dolgokat.
    10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
    Szerintem nincs más.
    11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
    Új

Új hozzászólás Aktív témák