- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
F.B.I. #54547 üzenetére
Minden lehet. Q80-hoz képest is ilyesmi a difi. Hozzá kell tenni, hogy a kamera érzékenysége ront a dolgokon. Egyébként, ha nincs referencia készülék mellette, akkor nem biztos, hogy érzékeled a kevés feketét vagy nem ennyire nyilvánvalóan.
TV-t keresek így, most mindent is átnyálazok.
Korábban kifejezetten LG TV-t akartam.
Most a Hisense U8QF és a Q80T, esetleg Sony XH9096B maradt versenyben, de lehet hagyom magam és megnézek egy 70-es Philips-et. Ez a max ami elfér, a múltkor írtam, hogy 150cm helyem van, de nem mert 160, egy 70-es meg 158cm széles.
65 alá nem megyek. Plazma TV-t vált így kell a jó fekete. -
F.B.I.
veterán
válasz
Kiskutya #54548 üzenetére
Amennyiben az ember sötét szobában néz, csak este szinte, sötét, komoly fekete tartalmú filmeket, akkor nem ajánlott számára, az igaz. Bár a local dimminget kikapcsolva, azért elég szép képe van. Játékra, vegyes időszakú film nézésre, azért simán vállalható. Bár most az 55Q70TAU ára eléggé leesett, inkább azt venném. Azonban a videóban is vannak, nagyon szép dolgok, jól be kell állítani.
-
Kiskutya
veterán
válasz
F.B.I. #54547 üzenetére
Egy ips tv-n soha nem lesz olyan fekete mint egy va panelen teljesen mindegy hogy van beállítva. Az viszont lehet hogy ki lehet hozni jobb képet is az lg nano9 szériából de sötétben tuti elvérzik. Abban viszont igazad van hogy nem egy kategória a 2 tv inkább q70 vagy q80-al kellene összehasonlítani.
-
Saccco
nagyúr
Ez azért kemény:
[LG Nanocell vs Samsung QLED (2020) TV Comparison: Which is Better?] -
harambe93
csendes tag
válasz
pinnacle #54537 üzenetére
az mit jelent h elállni?
és azalatt mit értesz h nem olyan minőségű? homályos vagy szaggat a kép, esetleg nem folytonos? ilyen téren a tv-kben lévő procikkal kapcsolatban (quantum processor lite v quantum processor 4k stb) nem vagyok annyira tisztában h mit tudnak..
valaki esetleg tud valamit arról, hogy melyiknek lehet jobb a felskálázása (vagy tágabban h melyik jobb vétel)?
LG 43UN81003LB Smart LED televízió, 108 cm, 4K Ultra HD, HDR, webOS ThinQ AI - Media Markt online vásárlás
Quad Core Processor 4K
144 989 Ftvs
SAMSUNG QE 43 Q67TAUXXH 4K UHD Smart QLED televízió, 108 cm - Media Markt online vásárlás
Quantum Processzor Lite
165 979 Ftvs
SAMSUNG UE43TU8502UXXH Crystal UHD 4K Smart TV - Media Markt online vásárlás
4K Crystal Processzor
142 989 Ft -
AL
addikt
válasz
douggutaby #54536 üzenetére
Szia. Igazából meg is válaszoltad magadnak a kérdést, mert, ha 55 ös méretben a 81003 tetszik, akkor valószínűleg még jobban fog tetszeni 50 es méretben, mert az VA kijelzős. Jobb feketével és nagyobb kontraszttal. Tegnapi 54515 ös levelemben még láthatsz pár ajánlatot. Üdv.
-
justoff
újonc
Sziasztok!
TV-t szeretnék vásárolni szüleimnek ajándékba, egy régi kb. 10+ éves 45"-ös Pana plazma kerülne lecserélésre.
A legfontosabb, hogy kb. csak TV nézésre használják, filmek és jó sok sport, 90%-ban foci, így fontos lenne, hogy a mozgás jól nézzen ki rajta.
200-300k között.
Különböző adókon filmek, hírek és sok sport (foci).
kb 3-4 méter. 60-65"-t szeretnék.
Nappali, világos (nem kap direkt napfényt a TV) szoba, de nappal és este is használatban lenne.
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
Szemből. Max 2 ember nézi egyidőben.
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
Ez nem fontos.
Ez sem fontos, egy kis digis beltéri egység van csak a mostanira kötve.
Középen, mert a szekrény, amire rákerül az egy 85x40cm-es téglalap és tartok tőle, hogy az oldalsó talpas lelógna vagy nem is férne rá.
Samsung vagy LG-re gondoltam.
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
Nincs.
Új.Előre is köszi a segítséget!
-
pinnacle
nagyúr
válasz
harambe93 #54501 üzenetére
Azért az javaslom mindenképpen weben vedd a TV-t, (hogy elállhass a vásárlástól) ha sokat nézel TV adást, SD, FHD filmeket. Én tavalyelőtt 3db 4K-s TV-t vittem vissza, mert nekem jobban tetszett az előbbi anyagok képe, a régi FHD-s TV-men. Felskálázás szerintem nem olyan minőségű, mint az eredeti felbontás. Végül ilyen VA, direkt led-es TV-t vettem.
Persze ha 50"-nél nagyobb TV-t szeretnél venni, akkor csak a 4K jöhet szoba.Az viszont igaz, hogy videófelvétel szempontjából jobb a 4K, mint az FHD. Még a telefonnal készült felvétel is szebb, FHD-s TV-n, mint a régi FHD-s kamerámmal. Sajnos nincs 4K/60fps konzumer videókamera.
-
douggutaby
tag
Sziasztok,
Egy LG 50LF652V utódját keresem. Nincs problémám vele, de elajándékozom, így kell egy másik. Előre is köszönöm a segítséget.
200.000-ig, de ez már nagyon max, inkább 150.
Film, sorozat. Leginkább Plex néha Netflix
50-esnél nagyobb nem fér el a bútorok miatt. Így a 4K-hoz már lehet kicsit messze ülök a kb 2,5m távolsággal.
Többnyire este.
Szemből
Plex a legfontosabb. LG webos 2.0 a mostani, ez már nem támogatott és sokszor akad is 20Mbps fölött. Haver 55UN81003LB tv-jén 4k-t is viszi a Plex kliens az újabb webos-en. Ezzel a tv-vel szemezek.
Nincs
Középen
LG volt mindig, meg vagyok elégedve vele.
Nincs
Csak új. -
tobias40
veterán
Vendégházba kell 2 db max 42"-os tv.
Vendégek fogják használni ezért valami "tartósabb" kellene mert nem tudom feltenni falra ,tehát csak alacsony tv szekrényen lesznek elhelyezve!
Mindig T(földi sugárzás)v sd csatornái egyelőre de később lehet hogy telekom full hd csatornái mennek rajta.
Nem sötét helyen nézik tehát sztem az ips panel kell emiatt és nem csak szemből lesz nézne!
Néha NAS-ról full hd filmek de nem ez a jellemző!
Lehet praktikus lenne hogy androidos legyen a tv mert arra fel tudom tenni KODI,Netflix,HBOGO,TV-GO(későbbiekben talán).
A felhasználás behatárolja sztem a pénzkeretet ezért nem írok plafont,ha mégis kell akkor úgy is megkérdezitek!Miket ajánlanátok?
-
karmaresz
senior tag
Ha VA Panel, max 300e, no Philips az elvárás, akkor nagyjából a Samsung Q60, Q70 szériák maradnak.
A leírt preferenciákkal 65"-es Q60-at vennék. Számomra a nagyobb méret többet ad, mint a valamivel jobb minőség, de ez az én személyes preferenciám, illetve itt még a nem középen lévő láb okozhat számodra gondot. -
Cyrin
addikt
Alap, de legalább érthető összefoglaló az új konzolokhoz való TV-kről.
[link] -
janek2
tag
Sziasztok.
Lg 55nano903na készülékem beüzemeltem és azt szeretném kérdezni, hogy T home beltérit miért nem tudom irányítani?Elvileg a magic remote tudja. És még van valami tipp a jó kép beállításra?
-
bok92
addikt
Üdv!
Mivel másfél hónapja nem kapok cserekészüléket az edigitaltól, így kénytelen vagyok újra nézelődni.
Max 300 ezer.
Netflix. Hbo GO, Apple TV+. Youtube
Minimum 55 inch tv
Világos szoba, de inkább este nézném.
Szemből
Apple tv készüléket használnék mellette, tökmindegy milyen rendszer van rajta. Sport, játék nem lesz rajta.
-
Középen
Philipset ne.
VA panel legyen.
Új -
Huron
tag
Sziasztok!
TV-csere előtt állok, 6 éves LG 43"-osról szeretnék 65"-ra ugrani. A QLED-árkategória nekem magas, kb 200-230 ezer Ft környékén keresek olyan TV-t, amire az alkalmazások még pár év múlva is telepíthetők lesznek, illetve online TV (app-on), Netflix és néha laptopról átlőtt filmezésre kell.
A hangzásban a 2.1 jó lenne, a mostani TV is 2.1 és nekem elegendő.Egyelőre a Sharp Android TV-ivel kacérkodom, illetve néztem még a Samsung nem-QLED TV-it is, csak ott sok az edge LED, a Sharp pedid direct LED. A Samsung mennyire ad ki frissítéseket 3-5 év után? Az LG-m leragadt a WebOS 2-nél és most max a Netflix-et tudom nézni...
Android TV-ken mennyire stabilak az appok? Csak az érdekel, hogy ha már bent vagyok az app-ban (Netflix, online Tv), akor ne dobáljon ki és ne fagyjon meg, és ott gyors legyen. A böngészés, játékok része nem érdekel.Kidolgozás, minőség: talán a távirányító a fontos, hogy ne krepáljon be 4 év múlva. Túl régi modellt sem vennék, vagy érdemes azok közül is nézelődni, régebbi de prémium-abb modellt egy friss, de fapad helyett?
Tudtok adni ötleteket? Köszi előre is!
-
tKb.
tag
Sziasztok!
Televíziót szeretnénk vásárolni és egy kis segítségre lenne szükségem. A legfontosabb dolgok: 4K legyen, 50"-os és Smart funkciókkal rendelkezzen.
Előre is köszi!1. Tévére szánt összeg, forintban? Kb. 150.000 Ft
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport) Filmnézés és Xbox
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál? 50"
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este? Ez vegyes, vannak nagy ablakok a nappalin, de általában este kerülünk a tv elé.
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e? Szemből és ketten
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.) Smart tv funkciók
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.) HDMI, optikai
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen? Teljesen mindegy
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.) Samsung televíziók szimpatikusak
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.) -
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)? Csak új -
rainman72
Topikgazda
válasz
ANDROID??? #54522 üzenetére
7805 nem rossz tv főleg a VA,esetleg kis méretben az IPS is,de azért nem Q60 kagetória
Alatta van még ha nem is sokkal képminőségben.
Nyugtason az hogy nem nyultál mellé vele azért. -
ANDROID???
addikt
Azt mondja a nagyáruházi eladó, hogy amennyivel többe kerül egy 8096 sony, annyival azért nem lesz jobb egy 7805, vagy egy 8545 philipstől.
A 8545 meg lett volna 150ből, VA paneles, lett volna egy kiállított darab 900-1000 órás 7403 120 ért, végül egy 7805 lett 43" IPS. Remélem nem nyúltam mellé. Az eladó még annyit mondott hogy a q6 Samu kb az a kategória mibt a 7805. -
Joezyka
senior tag
válasz
#18663680 #54511 üzenetére
halkan jegyzem meg, hogy nagyon-nagyon baráti alapon kapom meg, jóval olcsóbban
. (úgy volt, hogy egy hangprojetorért cserébe a tv+soundbart, de a soundbart végül maradt nála)
Kipróbáltam, semmi gond nincs vele, sőt sokkal jobb és gyorsabb mint a mostanim (KDL43W756CSAEP)
A státuszban van egy hibakód, miszerint pár pixellel gond van, de kerestünk YT-on teszt félét, nem láttam semmit. -
-
harambe93
csendes tag
válasz
DJosef #54504 üzenetére
mennyire stabil v működőképes ez a LG ThinQ alkalmazás? egyik ismerősömnél kipróbáltunk samsungra és tök jól áttükrözte pl a telefon (samsung) képernyőjét ez olyat is tud?
egyre inkább samsung felé hajlok. sok helyen és itt a topik összefoglalóban is azt olvastam, hogy a qled a szegényember oledje (nyilván teljesen más a működési elv) és h a qled sokkal szebb képet ad, mint a hagyományos LED tévék.
a
SAMSUNG QE 43 Q67TAUXXH 4K UHD Smart QLED televízió, 108 cm - Media Markt online vásárlás
qledes (ezt most 164 989,00 Ft-ért beraktam a kosárba, nehogy valaki megvegye előttem de úgy néz ki h jól tettem:d),
szemben aledes (nanocell) megoldásával. (a megvilágítás módjától most tekintsünk el).
ezt csak kíváncsiságból, de valaki tudna abban segíteni, hogy tudásban mik a különbségek a quantum processor lite és a quantum processor 4k-ben? (főleg gondolok itt az upscalingre)
nyilván az utóbbi valamivel jobb lehet, de mennyire észrevehető a különbség?
(stabilitási dolgok lassúság szaggatások anomáliák stb??)valakinek esetleg ha van tapasztalata vagy összehasonlító oldalt videót szívesen megnéznék, mert eddig sajnos nem találtam róla semmit:cc
egyelőre quantum processor 4k v 8k-s tévékre még nincs keretem, de majd egyszer hátha
-
törölt tag
Ti melyiket választanátok? Apukámnak kéne tévé.
Minimum 40", maximum 43".
Használtan 60-70 ezer körül valamilyen SMART minimum Full HD tévé, mint például Samsung UE40MU6102 (ez már 4k-s), garancia nélkül, 70k-ért.Amit én ajánlottam helyette neki az a Hitachi 43HAE4252 , ez bőven megfelelne a céljára, nagyobb képernyő, 5 év garancia.
Csak középső talpas jó!Kiskutya: Nézd meg a többi tévé árait, azok is ilyen drágák. Szerintem nem létezik olyan ember, aki tőlük rendelne tévét. Nagyon csodálkoznék, ha bárki is rendelt volna tőlük tévét.
-
AL
addikt
válasz
migabi24 #54459 üzenetére
Szia. Panel kiválasztása fontos ( VA, IPS ), mert rossz döntés esetén nem lesz megfelelő a kép. Nézd át a fenti összefoglalót és itt is találsz róluk infót : [link] .
Szerintem ezek megfelelőek lesznek : VA panel esetén - Samsung UE50TU8502 , LG 50UN74003LB , Az LG 50 - es méretben VA , 49, 55 - ös méretben IPS paneles.
IPS : LG 49UN74003LB.
Itt megnézheted az adatokat : [link] .
DTS decoder egyikben sincs. Üdv. -
AL
addikt
válasz
szaddam07 #54502 üzenetére
Szia. Ha szemből nézed és nem kell nagy felfelé nézni, akkor a VA panelesek a jobbak ( jobb fekete és nagyobb kontraszt ). Az Oled lenne a legjobb, de az ennyiért csak 55 - ös méretben va, Jelenleg kevés akciós árat látok.
Sonyk közül a jobbak ( natív 100 Hz, modern háttérvilágítás, triluminos, stb. )
Sony Bravia KD-65XH9096B , Sony Bravia KD-65XH9077S : ez a kettő szinte ugyanaz, csak apró eltérések vannak, pl, a keret színe. Ezek a Sonyk androidosak.
Samsung QE65Q80T.
A PIP - nek melyik fajtája van rajtuk azt pontosan nem tudom. Ennek és az AirPlay - nak utána kell nézni.
Igényeidtől függően vannak 50 Hz - esek között is jók, olcsóbbak. Érdemes üzletben megnézni többet és ha tudod pendreven magaddal vitt jelenetekkel kipróbálni, hogy lássad a különbségeket. Nincs 2 egyforma TV. Sajnos mindegyiknek vannak hibái ( kisebb, nagyobb ).
Ezen az oldalon ellenőrizheted az adatokat : [link] , [link] , [link] .
Ha az IPS jobban tetszik, akkor nézd meg az LG NANO tévéit.
Ambilight- a Philipseknél van. rainman72 - tud azokról pontos információt adni, Neki már több is volt.
Üdv. -
törölt tag
-
nozs23
addikt
Sziasztok,
Nagyjabol 300 korulig milyen tv-t tudtok ajanlani? Csak film-sorozat nezesre kell, nincs jatek, se smart igeny, Apple tv lenne rajta.
Min. 55 col, de inkabb 60+
Johet tobb alternativa, nincs markapreferencia.
Csak uj johet szoba.
-
fulemuless1
csendes tag
Maradjunk annyiba, ha egy televizíó készülék, nem képes megjeleníteni normálisan a színeket, betekintési szög van, mint valami hologramnál, a válaszidő miatt, a gyors mozgást sem, akkor legegyszerűbb a legolcsóbb készüléket megvenni. A hülyéket mindig rá lehet venni, valami hangzatos technikai újítással(négyká, nyocká, hádéer, oled, kúled, stb.), hogy elb...nak több százezer Forintot.
Üdv,
Sony Trinitron :) -
AL
addikt
válasz
Joezyka #54508 üzenetére
Szia. Az egy modern háttérvilágítással rendelkező VA kijelzős, Androidos készülék, ami olyan jól sikerült hogy 3 évig folyamatosan gyártották. Csak az a kérdés hogy mennyiért kapod, mennyi garancia van rá és mennyit ment. Az üzemórát egyszerűen meg lehet nézni, a Sony topickban többször leírták. A topick keresőbe beírva az üzemóra szót előjön. Üdv.
-
Joezyka
senior tag
Sziasztok!
Van egy remek ajánlatom, hogy jó áron egy alig használt sony kd55xf9005baep-t vehetek.
Kérdésem, hogy ez mennyire ajánlott, vagy jó készülék? A specifikációját elolvastam, úgy jónak tűnik, meg az összefoglaló exceljében is benne van.
Tapasztalatokra lennék kíváncsi.köszi
-
Kaba
veterán
válasz
ANDROID??? #54505 üzenetére
Igen.Az adott gyártó szokásos hazai garanciáját adják.Korábban általában 24 hónao volt.Most valószínű az értéktől függ a garancia mértéke az új jogszabályok miatt.
-
ANDROID???
addikt
Gyártói garanciát ad tv-kre (philips) a Voda/UPC??
-
szaddam07
újonc
Sziasztok,
elérkezett az idő, hogy lecseréljem a régi tv-m (ue40mu6102)
Ehhez szeretnék segítséget kérni Tőletek.
450.000Ft + 3-4.000Ft nem probléma
Leginkább film-és sorozatnézés(Netflix+képernyőtükrözés) + ritkán játék(ps4pro)
max. 3,5 méterig mobilis a dolog, egy egész fal rendelkezésre áll, így 65"+
(75" lenne a legszuperebb)
Világos a szoba, de van redőny az ablakokon, így amikor kell sötét van bent
Szemből nézném a tv-t, általában 2 fő
Legtöbb esetben telefon képernyőmegosztás van használva, emellett Netflix ami jellemző
min. 2 db HDMI (1 db ARC), USB
Nem szempont, fali konzolon lesz
Eddig samsung készülék volt a márka-azonos telefonok miatt, de jelenleg nem tesz latba a márka, OS sem döntő tényező
Ambilight-ot ki lehet használni az üres fal miatt
Csak új tv
Köszönöm Szépen! -
harambe93
csendes tag
válasz
Harbinger85 #54500 üzenetére
én is ezekre most rákeresgéltem, mivel még nincs tapasztalatom ebben. de linkelek pár oldalt hátha segít...
jól írtad, és a hozzászólók többsége szerint is függ a felskálázástól és nem fest rosszul egy 1080p-s (sőt 720p-s) videó egy 4k-s tévén...
(1) How does 1080p look on a 4k screen? - Quora
(1) Will displaying 1080p visuals on a 4k monitor look bad? - Quora
(1) Does 720p look bad on a 4k TV? - Quora
(1) What happens if you play a 4K video on a 1080p screen? - Quora
(1) Why does my cable look bad on a 4k TV? - Quorasokan azzal magyarázták (és ebben van logika is), hogy (előre is bocsánat már este van naon és most nem megy annyira a magyarra fordítgatás, de remélem h érthető lesz)
"néhány tv-nek jobb a felskálázása, mint más tévéknek, illetve h a 4k screen pontosan 4x annyi pixelt tartalmaz, mint az 1080p screen (minden irányban 2x), így (1920x1080) x 2 = (3840x2160). ami azt jelenti, hogy az 1080p-s screen minden pixeléhez egy 4k-s képernyőn ugyanazon a méreten lenne 4 pixele. így ha a 4k képernyőn 1080p-t jelenítesz meg, akkor a felskálázás nagyon könnyű ahogy minden pixel tökéletesen fel tud sorakozni(?)"
"4k 3840x2160-at jelent. ez pontosan 2x 1920x1080 mindkét irányban, így az eredeti (1080p-s) kép minden pixele pontosan 4 pixelt foglal el a képernyőn, további skálázást nem téve szükségessé. ha a 4k képernyő ugyanolyan méretű, mint az 1920x1080, akkor a kép látszólag megkülönböztethetetlen a kétféle kijelzőn megjelenítve.."
"720p jobban néz ki egy 4k-s tv-n, mint egy 1080p-s tv-n. ezt nem tudom alátámasztani, de azt írták, hogy 720p-ről 1080p-re a felskálázás borzalmas. 720p pontosan 1/3-a 2160p-nek, így tökéletesen felsorakoznak a pixelek"
én annyira nem értek ezekhez, de aki jobban benne van a témában az alá tudná támasztani a fentieket, hogy igazak-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest