Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nightshadow

    veterán

    válasz cdl #46373 üzenetére

    "Csak azért írom, hátha más is érdeklődik utána: a 80T betekintési szöge ugyanolyan jó, minta 80R tavalyi modellé. Ebben nincs visszalépés. Akinek ez fontos, nyugodtan választhatja."

    Szia, pont azért mert hátha más is érdeklődik a 80T után, a betekintési szöge NEM ugyanolyan jó, mert visszalépés történt ebben is a 80R-hez képest. Erre a Rtings fel is hívja a figyelmet mind a videó, mind az írott 80T reviewban.

    "Note that the EU version of the Q80T is different. It doesn't have the ultra viewing angle layer, and it has a worse local dimming feature. The Q85T, which is exclusive to the EU, appears to be the closest model to the one we've tested."

    Magyarul: az európai Q80T különbözik az amerikaitól. Hiányzik belőle az ultranagy betekintési szöget eredményező réteg s a local dimmingje is gyengébb. Van egy Q85T EU-s modell is, de ez MO-on - legalábbis jelenleg - nem kapható. Ebben már megtalálható az ultranagy betekintési szöget eredményező réteg, de az (európai) Q80T-ből hiányzik.

    Ez az állítás könnyen leellenőrizhető a magyar Samsung oldalon is. A Q60T, Q70T, s a Q80T-nél a Specifikációknál a Perspektíva címszó alatt Nagy betekintésű szög (Wide Viewing Angle) szerepel, míg a Q80R, Q82R, Q90T-nél Ultranagy betekintési szög (Ultra Viewing Angle) található.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák