Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Már leírtam, a digi nagy ívben szarik rá, hogy a wifi addig működött az eszközön míg a szerelő kint volt utána meg nem, és nem hajlandóak foglalkozni vele, mivel neki wifit szolgáltatni nem kötelességük. Harmadjára nem fogom leírni, ha valaki megint megkérdezi. Még nem tudom mi hol lesz, lehet az új helyre a digi olyan eszközt hoz, amin a wifi működni fog, de akkor sem árt biztonságból, ha van egy normális wifis router, ha már a szolgáltató érdekesen szolgáltat.
Amúgy értem én, hogy ilyen egyszerű felépítésű, ömlesztett lináris topikot nehéz nyomon követni, de az fb se sokkal átláthatóbb, a legjobb a régi hagyományos fúrum volt, minden kérdéshez lehetett külön témát nyitni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX